Hal9000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Εγώ να δει τι θα του λέω... Αν ήταν στις ΗΠΑ, θα'χε ήδη στηθεί στην ουρά. Σιγά που θα καθόμουνα στην ουρά από σήμερα. Δεν είναι φανατικός δόξα το Θεό. Πέμπτη πρωί θα πήγαινα. 'Αλλες 3 ημέρες, 8 ώρες, 18 λεπτά για να κυκλοφορήσει
haHa Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μπορει να ηταν και burago - μινιατουρα το αεροπλανο..
Hal9000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Ανακοινώθηκαν σήμερα και τα προγράμματα που θα μπορεί να επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής του iphone για το 2χρονο συμβόλαιο. Για να τα βλέπουν και οι δικοί μας να παραδειγματίζονται
punky Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Από το ύφος της απάντησης του paredwse θα ορκιζόμουν πως είναι δικηγόρος, αν δεν ήξερα πως είναι τόσο καλός άνθρωπος. Το να τραβήξει το ενδιαφέρον από τα 600 μύρια και να το μεταθέσει στη μη -κυριολεκτικά-σωστή χρήση της λέξης μισθός, μόνο ένας τέτοιος μπαμπέσης θα το έκανε, παίζοντας με τις λέξεις μου. 60 δολάρια για 450 λεπτά ομιλίας (και μάλιστα rollover) και απεριόριστα data? Έτσι μάλιστα.
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μόλις βρήκα αυτό κ λ ι κ ! Άμα έχεις τα μέσα....
Freakster Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Finally Confirmed: What the iPhone Doesn't Have • Songs as Ringtones • Games • Any flash support • Instant Messaging • Picture messages (MMS) • Video recording • Voice recognition or voice dialing • Wireless Bluetooth Stereo Streaming (A2DP) • One-size-fits-all headset jack (May have to buy an adapter for certain headphones) Stuff we already knew it didn't have • 3G (EV-DO/HSDPA) • GPS • A real keyboard • Removable battery • Expandable Storage • Direct iTunes Music Store Access (Over Wi-Fi or EDGE) http://gizmodo.com/gadgets/apple/finally-confirmed-what-the-iphone-doesnt-have-272571.php
tarrasque Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 χωρίς flash τι θα βλέπει στο web? το youtube δεν stremάρει με flash video? και όχι mp3 για ringtones είναι πολύ lame. ας δούμε όμως τι αληθεύει απ' όλα αυτά.
tarrasque Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 no support for copy & paste? http://online.wsj.com/article/SB118289311361649057.html.html?mod=technology_main_promo_left
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 no support for copy & paste? http://online.wsj.com/article/SB118289311361649057.html.html?mod=technology_main_promo_left Όχι, ούτε editing των Word/Excel αρχείων. Ξέρεις πολλά κινητά που το κάνουν αυτό; :?:
Freakster Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Αν δεν έχει games, flash και video recording... :? Wtf Jobs?
tarrasque Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Όχι, ούτε editing των Word/Excel αρχείων. Ξέρεις πολλά κινητά που το κάνουν αυτό; :?: αγαπητέ όλα τα windows mobile, symbian uiq (είχα P800, P910) και ακόμα το SE k610 που έχω τώρα υποστηρίζουν (το copy paste that is)! τα uiq είχαν και editing για word/excel αλλά ο Θεός να το κάνει editing
Steven Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Ντάξει παλικάρια ας χαλαρώσουμε λιγάκι με το iPhone...Γαμεί, δέρνει, σπέρνει και όλα τα συναφή....αλλά παραμένει να είναι ένα κινητό... Losers άνθρωποι σαν τους παραπάνω που περιμένουν μερικές μέρες πριν στην ουρά για να πάρουν κάτι το οποίο θα υπάρχει σε αφθονία από εδώ και πέρα είναι απλά κατακριτέοι και ο μόνος χαρακτηρισμός που θα μπορούσα να τους δώσει είναι: ΑΡΡΩΣΤΟΙ.... Δεν μιλάμε ούτε για εισιτήρια μιας συναυλίας, ούτε κάποιου ποδοσφαιρικού αγώνα που άμα δεν σταθείς στην ουρά θα εξαντληθούν και δν θα μπορέσεις να βρεις να αγοράσεις... Εγώ αν ήμουν στην Αμερική θα πήγαινα να το πάρω σε μια βδομάδα... Θα έμπαινα στο μαγαζί και μετά από 10 λεπτά θα έβγαινα με το κινητό μου... Αν είναι δυνατόν δλδ να στηθώ στην ουρά μερικές μέρες / ώρες πριν για να αγοράσω κινητό!!!! Και όταν έρθει Ευρώπη θα προσπαθήσω να κρατηθώ για να πάρω τη 2nd edition. Ας ελπίσουμε να φέρουν στην Ευρώπη εξαρχής τη 2nd edition.. Δν θα χρειάζεαι να περιμένω Κι εγώ έχω πορωθεί με το iphone...αλλά μη το κάνουμε και θέμα ζωής και θανάτου...
punky Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 χωρίς flash τι θα βλέπει στο web? το youtube δεν stremάρει με flash video? και όχι mp3 για ringtones είναι πολύ lame. ας δούμε όμως τι αληθεύει απ' όλα αυτά. Έχεις δίκιο. Για αυτό και το youtube έχει αρχίσει να μετατρέπει τα video του, στο φορμά που υποστηρίζεται από το iPhone. Οπότε, μιλάμε για μερική υποστήριξη του youtube, τουλάχιστον μέχρι να μετατραπούν όλα. btw, αν και αρνητικός απέναντι στο iPhone επειδή δε φαίνεται να καλύπτει τις δικές μου ανάγκες, διάβασα τους χρόνους αυτονομίας του σε τεστ που έκαναν τρίτοι καθώς και κάποια πρώτα σχόλια για την ταχύτητά του και το κατά πόσο είναι ανθεκτικό σε καθημερινή χρήση και γρατσουνιές, και έχω πάθει πλάκα. Νομίζω ότι αυτοί που αρκούνται στις δυνατότητές του, θα είναι πολύ ευχαριστημένοι.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Έχεις δίκιο. Για αυτό και το youtube έχει αρχίσει να μετατρέπει τα video του, στο φορμά που υποστηρίζεται από το iPhone. Οπότε, μιλάμε για μερική υποστήριξη του youtube, τουλάχιστον μέχρι να μετατραπούν όλα. btw, αν και αρνητικός απέναντι στο iPhone επειδή δε φαίνεται να καλύπτει τις δικές μου ανάγκες, διάβασα τους χρόνους αυτονομίας του σε τεστ που έκαναν τρίτοι καθώς και κάποια πρώτα σχόλια για την ταχύτητά του και το κατά πόσο είναι ανθεκτικό σε καθημερινή χρήση και γρατσουνιές, και έχω πάθει πλάκα. Νομίζω ότι αυτοί που αρκούνται στις δυνατότητές του, θα είναι πολύ ευχαριστημένοι. Έτσι όπως τα λέει ο πάνκυς είναι. Και, θα έλεγα, τούτο ισχύει για κάθε κινητό και κάθε gadgetιά που τρέχουμε να πάρουμε σαν τρελλοί: αν καλύπτει τις ανάγκες του καθενός είναι μια χαρά. Προσωπικά, το iPhone, όπως έχω διαβάσει τα χαρακτηριστικά του και δυο-τρία reviews που έσκασαν μύτη χθες-σήμερα, μου υπερκαλύπτει τις ανάγκες μου. Συν του ότι μου καλύπτει και τον φετιχισμό μου με το τεράστιο μηλαράκι που έχει στο πίσω μέρος του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.