Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα καλο site που να έχει τα νεότερα Apps, Games, Themes, Utilities για το iPhone??? Έψαξα λιγάκι αλλα βρήκα με λίγα apps games και είχε περισσότερα news.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Υπάρχει κανένα καλο site που να έχει τα νεότερα Apps, Games, Themes, Utilities για το iPhone??? Έψαξα λιγάκι αλλα βρήκα με λίγα apps games και είχε περισσότερα news.

Το θεωρούμενο ως "κλασσικό" site για να τσεκάρεις sources και τι περιέχουν αυτές είναι αυτό:

http://iappcat.com/

Προσωπικά, ρίχνω πάντα μια ματιά στο (γνωστό στους Mac users) pure-mac.com, στην ειδική κατηγορία που έχει για το iPhone:

http://www.pure-mac.com/iphone.html

;)

Δημοσ.

Τσέκαρε εδώ

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση μιας και είμαι άσχετος με το θέμα.Τι ακριβώς παραπάνω θα προσφέρει το iphone με το 3G που δε το προσφέρει τώρα;

Δημοσ.
Πολύ γρηγορότερες ταχύτητες σερφαρίσματος στο internet...

Μεσω δικτυου κινητης τηλεφωνιας

• Super Moderators
Δημοσ.
Να κάνω μια ερώτηση μιας και είμαι άσχετος με το θέμα.Τι ακριβώς παραπάνω θα προσφέρει το iphone με το 3G που δε το προσφέρει τώρα;

Πρόσθεσε και το γεγονός πως ακούγεται ότι εκτός απο 3G θα έχει και ενσωματωμένο GPS! Οπότε έχεις εντοπισμό θέσης καλύτερο από οτι τώρα και φόρτωμα των Google Maps μέσω του δικτύου 3G.

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
Ανυπομονώ να το πάρω,αργεί το 4 Ιουνίου γμτ

Καλά μην το δένεις και κόμπο! Κάτσε να το δούμε πρώτα!

B)

Δημοσ.

9 ιουνίου είναι...

Πάντως για το GPS που λέει ο billdanos δεν υπάρχουν φήμες... Δηλαδή δεν ακούγεται οτι θα έχει. Φυσικά με την apple κανείς δεν ξέρει ποτέ μιας και είναι μάστορες της μυστικοπάθειας... Προσωπικά ΔΕΝ θέλω να έχει GPS γιατί έτσι θα θυσιαστούν άλλα πράγματα... Εγώ δεν το χρειάζομαι μιας και δεν έχω αυτοκίνητο και απότι φαίνεται τα google maps έτσι όπως είναι τώρα με καλύπουν απόλυτα...

Εγώ απλά θέλω το 3G και ότι άλλα καλούδια τους έρθουν το κεφάλι...Αν και πέρα από την κάμερα (την οποία επίσης δεν πολυσχρησιμοποιώ) δεν βλέπω τι άλλο θα μπορούσαν να αλλάξουν..

• Super Moderators
Δημοσ.
9 ιουνίου είναι...

Πάντως για το GPS που λέει ο billdanos δεν υπάρχουν φήμες... Δηλαδή δεν ακούγεται οτι θα έχει. ..

Εγώ πάντως δεν τα βγάζω ...από το κεφάλι μου! Ρίξε μια ματιά στα σχετικά sites και δες τις τελευταίες ανακοινώσεις.

Προφανώς όμως και η Apple δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει κανένα spec πριν την επίσημη κυκλοφορία (που κανείς δεν ξέρει πότε θα είναι ακριβώς).

B)

Δημοσ.

Όχι,εννοούσα που θα μου το φέρουν από Καναδά.Τώρα αν μου λες να μην το δένω κόμπο,κάτι ξέρεις και δεν μου το λες.Δεν θα μου το φέρουν?χεχε

Δημοσ.
Όχι,εννοούσα που θα μου το φέρουν από Καναδά.Τώρα αν μου λες να μην το δένω κόμπο,κάτι ξέρεις και δεν μου το λες.Δεν θα μου το φέρουν?χεχε

Εννοεί πως δεν ξέρουμε τίποτα επίσημα για νέο Iphone...

Οπότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος οτι θα βγει στο Event του Ιουνίου για να το παρεις..

Δημοσ.
Υποθέτω ότι έχεις ακολουθήσει επακριβώς τις οδηγίες από εδώ για τη σωστή εγκατάσταση των ελληνικών.

Πήγες Settings > General > International > Keyboards να ενεργοποιήσεις την επιλογή Russian;

Όπως ακριβώς λέει εκεί ,βήμα-βήμα...

Δεν έχει russian στις επιλογές για keyboards.Έχω 1.1.1 έκδοση.Μήπως έχει σχέση αυτό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...