Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε καποιο αλλο forum διαβασα πως για να αγορασει κανεις το iphone απο applestore αμερικης μπορει μονο με πιστωτικη και οχι με μετρητα!Ισχυει κατι τετοιο?

Ναι ισχύει...

Επίσης υπάρχει περιοριστός και στον αριθμό. Μπορείς να αγοράσεις μέχρι πέντε συσκευές.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιες χώρες πουλιέται και αν γίνεται και σε τι τιμή στην κάθε μία;

Επίσημα πωλείται στις ΗΠΑ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γαλλία, στην Γερμανία, στην Αυστρία και στην Ιρλανδία.

Από τιμές, θα πρέπει να τσεκάρεις τα αντίστοιχα applestores.

Δημοσ.

Ελεος ρε παιδια.Δηλαδη αν παω εγω αυριο σε ενα applestore της αμερικης και τους δωσω μετρητα δεν θα τα δεχτουνε?Ημουν στο παρα πεντε να το αγορασω αλλα μολις διαβασα αυτο ξενερωσα.Χρειαζεται δηλαδη ολοκληρη διαδικασια και οχι τπτ αλλο αλλα αν πηγαινα εγω δεν θα ειχα προβλημα.

Δημοσ.
Ελεος ρε παιδια.Δηλαδη αν παω εγω αυριο σε ενα applestore της αμερικης και τους δωσω μετρητα δεν θα τα δεχτουνε?Ημουν στο παρα πεντε να το αγορασω αλλα μολις διαβασα αυτο ξενερωσα.Χρειαζεται δηλαδη ολοκληρη διαδικασια και οχι τπτ αλλο αλλα αν πηγαινα εγω δεν θα ειχα προβλημα.

Είναι δυνατόν να τους δώσεις μετρητά και να μην το δεχτούν?

Ποιο πολύ πρέπει να σε απασχολεί αν θα έχουν κάνα κομμάτι....:P

Δημοσ.

Είχα διαβάσει κάπου πως μπορείς να πας στο applestore, να δώσεις μετρητά (τόσα όσο κοστίζει ένα iphone) και να πάρεις μια giftcard. Μετά, με την giftcard αυτή μπορείς να αγοράσεις το iphone.

Δεν ξέρω αν όντως ισχύει αυτό αλλά μπορείς να τους ρωτήσεις στο applestore.

Δημοσ.
Είναι δυνατόν να τους δώσεις μετρητά και να μην το δεχτούν?

Ποιο πολύ πρέπει να σε απασχολεί αν θα έχουν κάνα κομμάτι....:P

Ναι, είναι! :)

Θα σου πουν, "Sorry, Store Policy"...

Δημοσ.

Για να καταλάβω λίγο ρε παιδιά επειδή σήμερα φεύγει μια φίλη για ΝΥ και είμαι έτοιμος να της δώσω 530 δολάρια μετρητά.

Τι θα πρέπει να κάνει αυτή? Να πάει στο applestore και να ζητήσει μια gift card 530 δολαρίων και μετά να πάει στον δίπλα πάγκο, να πάρει το iPhone και να πληρώσει με την gift card? Γίνεται αυτό?

Δημοσ.
Επίσημα πωλείται στις ΗΠΑ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γαλλία, στην Γερμανία, στην Αυστρία και στην Ιρλανδία.

Από τιμές, θα πρέπει να τσεκάρεις τα αντίστοιχα applestores.

Για όποιον ενδιαφέρεται πωλείται 399$ στις HΠΑ, 269 λίρες ή 345 ευρώ στο Ηνωμένο Βασίλειο και 399 ευρώ σε Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία και Ιρλανδία.

• Super Moderators
Δημοσ.
Για όποιον ενδιαφέρεται πωλείται 399$ στις HΠΑ, 269 λίρες ή 345 ευρώ στο Ηνωμένο Βασίλειο και 399 ευρώ σε Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία και Ιρλανδία.

Να προσθέσω ότι οι παραπάνω τιμές που είχε την καλοσύνη να παραθέσει το μέλος Pitsi, αφορούν το μοντέλο των 8GB και ότι υπάρχει και μοντέλο των 16GB, το οποίο στις ΗΠΑ τιμάται $499 (μόλις 100 δολλάρια ή 63,7 ευρώ παραπάνω).

;)

Δημοσ.

Mια ερώτηση που την έχω ξανακάνει αλλά δεν πήρα απάντηση...

Βάζω ότι χρείαζεται για τα ελληνικά απο mediaweb και μετά όταν πάω να διλάξω γλώσσα πληκτρολογίου δεν βρίσκω πουθενά russian.

Τι να κάνω;

• Super Moderators
Δημοσ.
Mια ερώτηση που την έχω ξανακάνει αλλά δεν πήρα απάντηση...

Βάζω ότι χρείαζεται για τα ελληνικά απο mediaweb και μετά όταν πάω να διλάξω γλώσσα πληκτρολογίου δεν βρίσκω πουθενά russian.

Τι να κάνω;

Υποθέτω ότι έχεις ακολουθήσει επακριβώς τις οδηγίες από εδώ για τη σωστή εγκατάσταση των ελληνικών.

Πήγες Settings > General > International > Keyboards να ενεργοποιήσεις την επιλογή Russian;

Δημοσ.
Τι θα πρέπει να κάνει αυτή? Να πάει στο applestore και να ζητήσει μια gift card 530 δολαρίων και μετά να πάει στον δίπλα πάγκο' date=' να πάρει το iPhone και να πληρώσει με την gift card? Γίνεται αυτό?

[/quote']

Φίλος στην Αμερική μου είπε επίσης ότι υπάρχουν και άλα μαγαζιά που έχουν iphone και δεν είναι applestore οπότε προφανώς τους είναι αδιάφορο με τι θα πληρώσεις...

Για όποιον ενδιαφέρεται πωλείται 399$ στις HΠΑ' date=' 269 λίρες ή 345 ευρώ στο Ηνωμένο Βασίλειο και 399 ευρώ σε Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία και Ιρλανδία.

[/quote']

Όμως όπως έχουμε πει ουσιαστηκά μας ενδιαφέρουν μόνο οι τιμές στην Αμερική και την Αγγλία καθώς μόνο από αυτές τις 2 χώρες μπορεί κάποιος να αγοράσει το iphone χωρίς να υπογράψει ταυτόχρονα και 2χρονο συμβόλαιο!

Τέλος μια γενική ερώτηση προς αυτούς που θέλουν να το πάρουν τώρα... Περιμένατε 9 μήνες ως τώρα... Ε δεν περιμένετε άλλους 2 να πάρετε την 3G version? Με βάση τα άπειρα rumors και τις infos που βγαίνουν είναι πια σχεδόν σίγουρο ότι θα το δούμε στο keynote της 9. Ιουνίου... Επίσης ακούγεται ότι μπορεί να έχει και καινούρια OLED οθονούλα...

http://www.macrumors.com/2008/03/25/3g-iphone-already-ordered-by-apple/

Ειδικά για Ελλάδα η 3G version θα είναι ένα μεγάλο βήμα μιας και δεν υπάρχει καθόλου EDGE...

Δημοσ.
Τέλος μια γενική ερώτηση προς αυτούς που θέλουν να το πάρουν τώρα... Περιμένατε 9 μήνες ως τώρα... Ε δεν περιμένετε άλλους 2 να πάρετε την 3G version? Με βάση τα άπειρα rumors και τις infos που βγαίνουν είναι πια σχεδόν σίγουρο ότι θα το δούμε στο keynote της 9. Ιουνίου... Επίσης ακούγεται ότι μπορεί να έχει και καινούρια OLED οθονούλα...

http://www.macrumors.com/2008/03/25/3g-iphone-already-ordered-by-apple/

Ειδικά για Ελλάδα η 3G version θα είναι ένα μεγάλο βήμα μιας και δεν υπάρχει καθόλου EDGE...

Another day, another analyst making crazy predictions about Apple products that most likely aren't true. Today it's Ken Dulaney of Gartner saying the second generation iPhone will have an OLED display instead of the current LCD display. Where did Ken get this wacky idea? "'Rumors' overheard in Asia." Here's our take on it.

1) OLED in a display the size of an iPhone is expensive. EXPENSIVE.

2) OLED sucks under sunlight right now. The iPhone is awesome under sunlight. They're not going to trade in for a crappier technology.

3) Apple doesn't use unproven technology. Until lots of phones have OLED, count on Apple sticking with cheaper (and very usable) LCDs.

πηγή: Gizmodo

Δημοσ.

δεν το είχα διαβάσει αυτό...

Ε τότε μας μένει μόνο το 3G και όποια άλλη εκπληξούλα έχει η apple για μας... Ακόμα και εγώ που είμαι Γερμανία που έχει EDGE θα περιμένω αυτούς τους 2 μήνες πάντως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...