Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Μια τελευταία ερωτησούλα, διαβαζω για τα ελληνικά οτι πρέπει να κάνω εγκατάσταση στα sources του installer τo mediaweb, γιατί δε βλέπω να έχω τέτοια επιλογή?

1. Πηγαίνεις στην καρτέλα Sources του Installer.

2. Πάνω δεξιά είναι ένα κουμπί [Edit]. Το πατάς και πάνω αριστερά εμφανίζεται ένα κουμπί [Add]. Το πατάς.

3. Ως url του καινούργιου source γράφεις http://mediaweb.gr/iphone.xml. Πατάς ΟΚ.

4. Πατάς [Done], πάνω δεξιά.

5. Ο Installer θα κάνει refresh και θα προσθέσει ως source το Mediaweb.

Από 'κει και πέρα, όπως τα λέει στο Wiki μας. ;)

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρωτησω κατι, εχω ενα mail στο hotmail αλλα δεν μπορω να το θεσω στο iphone... Τι βαζω στα settings? imap pop exchange?

Πραγματικα ολο λεει add a valid

Δημοσ.
Να ρωτησω κατι, εχω ενα mail στο hotmail αλλα δεν μπορω να το θεσω στο iphone... Τι βαζω στα settings? imap pop exchange?

Πραγματικα ολο λεει add a valid

Δυστυχώς ακόμη το hotmail δε μπορούμε να το βάλουμε στο app mail του iPhone(δεν υποστηρίζει pop), εκτός και αν έχεις account Plus(πληρώνεις κάποια λεφτά). Μπορείς όμως να το κάνεις forward σε gmai κ να προσθέσεις το gmail στο iPhone. Επίσης γίνετε και με δίαφορες υπηρεσίες όπως Izymail.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ paredwseγια τις αναλυτικές πληροφορίες σου εγκατέστησα το mediaweb έβαλα τον enhancer και όταν πάω να βάλω μετα απο επανεκκίνηση το Deja vu fonts μου γράφει οτι λέιπει BSD Subsystem πάω να το εγκαταστήσω απο τη λίστα του installer αλλά βγάζει το ίδιο μήνυμα οτι λείπει δηλαδή το BSD Subsystem.Καμμια ιδέα?

Και πάλι ευχαριστώ

• Super Moderators
Δημοσ.
Σε ευχαριστώ paredwseγια τις αναλυτικές πληροφορίες σου εγκατέστησα το mediaweb έβαλα τον enhancer και όταν πάω να βάλω μετα απο επανεκκίνηση το Deja vu fonts μου γράφει οτι λέιπει BSD Subsystem πάω να το εγκαταστήσω απο τη λίστα του installer αλλά βγάζει το ίδιο μήνυμα οτι λείπει δηλαδή το BSD Subsystem.Καμμια ιδέα?

Και πάλι ευχαριστώ

Εκεί που πας να εγκαταστήσεις το BSD Subsystem και πατάς το Install πάνω δεξιά, θα σου βγάλει ένα pop-up window, που έχει επιλογές Install, Add to Queue και Clear Queue.

Πάτα το Clear Queue για να καθαρίσει το cache του Installer και μετά, ξαναπάτα το πάνω δεξιά που λέει [install] εγκαθιστάς το BSD Subsystem και μετά τα υπόλοιπα.

;)

Δημοσ.
Καλό θα ήταν να πεις στο θείο σου να βιαστεί. Διαβάζω πως στα applestore της Νέας Υόρκης υπάρχει σοβαρή έλλειψη σε iPhones τις τελευταίες ημέρες.

Ok θα τον πάρω σήμερα μάλλον τηλέφωνο. Αν και δεν πιστεύω να μην υπάρχει σε 3 καταστήματα που υπάρχουν στην Νέα Υόρκη. Εκείνος μένει κοντά στο brooklyn.

Δημοσ.

3 υπαρχουν????

Σε ολη τη νεα Υορκη!!!!

OMG!!

Καλα δε μπορειτε να το παρετε απο την AT&T? Λογικα και εκει μια χαρα θα ειναι!

Δημοσ.

Εχω παραγγείλει και εγώ απο Νέα Υόρκη..

Δεν υπαρχει τπτ. Η ενημέρωση είναι οτι θα έχουν πάλι στις 3 του μήνα.

Δημοσ.

Τι δηλαδή τα 3 Apple Store στην Νέα Υόρκη δεν έχουνε ούτε ένα iPhone???

Έψαξα λιγάκι και όντως υπάρχει τρομερή έλλειψη αλλα βρήκα εναλλακτική λύση. Να του πω να το αγοράσει από AT&T Stores που είναι πολύ κοντά στο Brooklyn. Τα λεφτά είναι ίδια e??? Όταν πάρει το iPhone πρέπει να υπογράψει tpt??? Οποιος γνωρίζει ας μας πει. Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα....

Είμαι και εγώ υποψήφιος αγοραστής κλειδωμένου iPhone από NY...

Η αλήθεια είναι ότι είμαι λιγάκι αγχωμένος για αυτή την αγορά καθότι δεν ξέρω κατά πόσο θα καταφέρω να το ξεκλειδώσω.... :S

Θα ήθελα να σας κάνω την εξής ερώτηση...μέχρι τι έκδοση έχει βγει το iPhone?

Το ZiPhone απ' ότι είδα ξεκλειδώνει μέχρι 1.1.4 ....

Σε περίπτωση που αυτό που μου φέρουν είναι πιο καινούργια έκδοση τι κάνω?

Sorry αν προφανώς λέω μπούρδες :lol:

Ευχαριστώ προκαταβολικά! :-D

Δημοσ.

Μην στεναχωριέσαι φιλε μου δεν υπάρχει ακόμα νέα έκδοση του iPhone η τελευταία είναι η 1.1.4 σε λίγους μήνες θα έχουμε την 2. Για περισσότερες πληροφορίες για το πως θα το κανεις jailbreak/unlock etc διάβασε το Wiki guide από τον Gi0.

Μην νομίζεις πως είσαι ο μονος νέοπας... και εγώ είμαι μέσα σε αυτούς.

Κάτι άλλο παιδιά. Υπάρχει κανένα καλο site που να έχει τα νεότερα Apps, Games, Themes, Utilities για το iPhone??? Έψαξα λιγάκι αλλα βρήκα με λίγα apps games και είχε περισσότερα news.

Δημοσ.

Thanx Dark-Shadow...

Πάλι καλά που υπάρχει και το insomnia...

Ελπίζω εκεί κατά το Πάσχα να μην έχει έλλειψη γιατί την έκατσα.. :fear:

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιες χώρες πουλιέται και αν γίνεται και σε τι τιμή στην κάθε μία;

Δημοσ.

Σε καποιο αλλο forum διαβασα πως για να αγορασει κανεις το iphone απο applestore αμερικης μπορει μονο με πιστωτικη και οχι με μετρητα!Ισχυει κατι τετοιο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...