Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σας κ παλι!

πηγα σ ενα καφε με wi fi ,συνδεθηκα μια χαρα,αλλα i sim δεν κατεβαζει....

καμία ιδεα????:rolleyes:

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παληκάρια επειδη έχω χάσει επαφή, έχω ένα iphone 1.1.1 ξεκλείδωτο, έκανα update τον installer.app και τώρα δεν μπορώ να κατεβάσω κανένα πακέτο μου βγάζει connection error την ώρα που πάει να κάνει download το πακέτο της εφαρμογής που θέλω να κατεβάσω.Αυτές που ήδη έχω κατεβάσει δουλεύουν κανονικά.

Επίσης με ποιο απο όλλα να κάνω update σε 1.1.3 - 1.1.4?

Δοκίμασα ένα που τρέχει απο το terminal τσεκάρε το τηλέφωνο τα βρήκε όλα καλά κατέβασε τα πακέτα τα εγκατέστησε, έκανα επανεκκίνηση ελλά έχω πάλι 1.1.1

Καμμιά πρόταση?

ΠΡΩΤΑ θα κάνεις update από το iTunes στην 1.1.4, ΜΕΤΑ θα τρέξεις το Ziphone ή το iPlus για να το ξεκλειδώσεις και στο ΤΕΛΟΣ θα ξαναβάλεις από την αρχή μέσω του installer τα προγράμματα που θέλεις.

• Super Moderators
Δημοσ.
γειά σας κ παλι!

πηγα σ ενα καφε με wi fi ,συνδεθηκα μια χαρα,αλλα i sim δεν κατεβαζει....

καμία ιδεα????:rolleyes:

Μήπως όμως μπορείς μεν να συνδεθείς στο δίκτυο αλλά δεν μπορείς να κατεβάσεις κάτι; Πολλά καφέ (όπως τα Starbucks) χρειάζονται συνδρομή για να σε αφήσουν να έχεις πραγματική σύνδεση με το δίκτυό τους.

Δοκίμασε να μπεις με Safari σε κάποια σελίδα (για παράδειγμα εδώ, στο Insomnia).

Δημοσ.

ναι μαλλον αυτο είναι..σε starbucks πηγα..θα δοκιμασω αλλου.

αλλο τωρα:δεν μπορω να το συνδεσω με το bluetooth που εχω (samsung) και επίσης δοκιμαζω να στειλω απο αλλο κινητο κατι,το βρισκει μεν αλλα δεν του στελνει....

κι αυτό θελει ρυθμιση??

Μήπως όμως μπορείς μεν να συνδεθείς στο δίκτυο αλλά δεν μπορείς να κατεβάσεις κάτι; Πολλά καφέ (όπως τα Starbucks) χρειάζονται συνδρομή για να σε αφήσουν να έχεις πραγματική σύνδεση με το δίκτυό τους.

Δοκίμασε να μπεις με Safari σε κάποια σελίδα (για παράδειγμα εδώ, στο Insomnia).

Δημοσ.
Ρε παληκάρια επειδη έχω χάσει επαφή, έχω ένα iphone 1.1.1 ξεκλείδωτο, έκανα update τον installer.app και τώρα δεν μπορώ να κατεβάσω κανένα πακέτο μου βγάζει connection error την ώρα που πάει να κάνει download το πακέτο της εφαρμογής που θέλω να κατεβάσω.Αυτές που ήδη έχω κατεβάσει δουλεύουν κανονικά.

Επίσης με ποιο απο όλλα να κάνω update σε 1.1.3 - 1.1.4?

Δοκίμασα ένα που τρέχει απο το terminal τσεκάρε το τηλέφωνο τα βρήκε όλα καλά κατέβασε τα πακέτα τα εγκατέστησε, έκανα επανεκκίνηση ελλά έχω πάλι 1.1.1

Καμμιά πρόταση?

ΠΡΩΤΑ θα κάνεις update από το iTunes στην 1.1.4, ΜΕΤΑ θα τρέξεις το Ziphone ή το iPlus για να το ξεκλειδώσεις και στο ΤΕΛΟΣ θα ξαναβάλεις από την αρχή μέσω του installer τα προγράμματα που θέλεις.

Κάνε πρώτα restore σε 1.1.4 απο iTunes, αλλά πρόσεξε ποίον bootloader έχεις τώρα. Άμα έχεις 3.9 και πας να ξεκλειδώσεις με iPlus μπορεί να σε "πάει" σε BL 3.8 που δεν επαναφέρεται ούτε στον εργοστασιακο 3.9. Οπότε σ'αυτή την περίπτωση(BL 3.9), καλύτερα ξεκλείδωσε με Ziphone. Άν δε βαρίεσαι ρίξε μια ματία στα γνωστά forum!

Δημοσ.

Θέλω να κάνω μια ερώτηση μιας και το λινκ στο iphone wiki δεν δουλεύει. Εκανα ενα αναγκαστικό φορμάτ οταν crashare ο C στο pc μου. Τώρα στα fresh installed windows που έβαλα προφανώς το itunes library δεν έχει τπτ. Υπάρχει καποιος τρόπος να κανω sync to iphone με το itunes, ουσιαστικα να συνεχίσω απο εκεί που το άφησα? Δεν θα αντέξω να τα περάσω όλα απο την αρχή. Εστω να σωθούν οι φωτογραφίες και οι επαφές?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σε 6 μέρες περίπου έρχεται ο θείος μου από την Αμερική (Νew York) και σκέφτομαι πολύ να του πω να μου αγοράσει ένα iPhone 8gb. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι εάν υπάρχει περίπτωση να πληρώσει παραπάνω από 260 euro για πιθανόν taxes η εάν δεν περάσει τελωνείο. Επειδή δεν τα γνωρίζω και πολύ καλά, μπορεί να μου εξηγήσει κανεις? Η άλλη ερώτηση που θέλω να κάνω είναι εάν χρειάζεται να πάρο xxxsim.

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά. Σε 6 μέρες περίπου έρχεται ο θείος μου από την Αμερική (Νew York) και σκέφτομαι πολύ να του πω να μου αγοράσει ένα iPhone 8gb. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι εάν υπάρχει περίπτωση να πληρώσει παραπάνω από 260 euro για πιθανόν taxes η εάν δεν περάσει τελωνείο. Επειδή δεν τα γνωρίζω και πολύ καλά, μπορεί να μου εξηγήσει κανεις? Η άλλη ερώτηση που θέλω να κάνω είναι εάν χρειάζεται να πάρο xxxsim.

Κοίτα, αν ο θείος σου το βγάλει από το κουτί του και το βάλει στην τσέπη του μπουφάν του, δεν θα το περάσει από τελωνείο και έτσι θα γλυτώσετε τους δασμούς εισαγωγής από χώρα εκτός Ε.Ε.

Ως προς την xxxsim (υποθέτω ότι είναι κάποιο hardware κόλπο για να δουλεύει το iPhone με ελληνικές SIM) δεν χρειάζεται πια, το τηλέφωνο ξεκλειδώνει μέσω software και είσαι μια χαρά. ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ parέdwse. Δηλαδή να του πω να βάλει το iphone στην χειραποσκευή του η στο σακάκι του και το κουτί του μαζί με τα αλλα εξαρτήματα στην βαλίτσα του??? Και πάλι ευχαριστώ.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ parέdwse. Δηλαδή να του πω να βάλει το iphone στην χειραποσκευή του η στο σακάκι του και το κουτί του μαζί με τα αλλα εξαρτήματα στην βαλίτσα του??? Και πάλι ευχαριστώ.

Ναι, αυτό θα του έλεγα στη θέση σου. Ή ακόμα καλύτερα, παράτα το το κουτί, ας βάλει το τηλέφωνο στην τσέπη του μπουφάν του ή του σακακιού του και τα περιεχόμενα του κουτιού ας τα βάλει χύμα στη βαλίτσα.

Πληροφοριακά, τα περιεχόμενα είναι: ένας φορτιστής, ένα καλώδιο USB-to-iPhone, μία βάση όπου κάθεται το κινητό και ένα λεπτό εγχειρίδιο χρήσης με πανάκι για το σκούπισμα της οθόνης του iPhone + 2 αυτοκόλλητα Apple. Οπότε δεν είναι κάτι που πιάνει τρελλό όγκο. ;)

Το κουτί θα το άφηνα γιατί, σε περίπτωση που του ανοίξουν τη βαλίτσα και δουν ένα άδειο κουτί θα ψιλιαστούν ότι κάτι κουβαλάει. Ενώ τα χύμα περιεχόμενα δεν θα τα συνδέσουν - στο κάτω-κάτω τον φορτιστή του κινητού του έχει ο άνθρωπος... ;)

Άντε, με το καλό βρε! :-D

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις χρήσιμες πληροφορίες, επειδή στο πρώτο σπάσιμο είχα διαβάσει τα άπειρα tutorials και τώρα δεν είχα χρόνο να ψάξω, ακολούθησα το απλό να αναβαθμιστώ σε 1.1.4 μέσω itunes και στη συνέχεια να τα κάνω όλα με ziphone.

Όλα δουλεύουν κομπλέ έκανα αναβαθμιση και σε όλα τα apps που είχα με τον installer.

Μια τελευταία ερωτησούλα, διαβαζω για τα ελληνικά οτι πρέπει να κάνω εγκατάσταση στα sources του installer τo mediaweb, γιατί δε βλέπω να έχω τέτοια επιλογή?

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά. Σε 6 μέρες περίπου έρχεται ο θείος μου από την Αμερική (Νew York) και σκέφτομαι πολύ να του πω να μου αγοράσει ένα iPhone 8gb.

Καλό θα ήταν να πεις στο θείο σου να βιαστεί. Διαβάζω πως στα applestore της Νέας Υόρκης υπάρχει σοβαρή έλλειψη σε iPhones τις τελευταίες ημέρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...