Leila Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 χμμμμμ ναι...τι θα πει jailbroken...πού είναι ο installer...που βρίσκω την isim?? (σ ευχαριστώ πολυ για την αμεση απαντηση βεβαια..) edit:πατησα στο google ''isim'' και βρηκα τις οδηγίες και βρηκα κ τον installer στο κινητο και εκανα τη διαδικασια αλλα μουλεει REFRESH FAILED.... μηπως δεν είναι jailbroken? Αν το έχεις jailbroken, από τον Installer θα εγκαταστήσεις την εφαρμογή iSΙΜ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 χμμμμμ ναι...τι θα πει jailbroken...πού είναι ο installer...που βρίσκω την isim?? (σ ευχαριστώ πολυ για την αμεση απαντηση βεβαια..) edit:πατησα στο google ''isim'' και βρηκα τις οδηγίες και βρηκα κ τον installer στο κινητο και εκανα τη διαδικασια αλλα μουλεει REFRESH FAILED.... μηπως δεν είναι jailbroken? Από τη στιγμή που έχεις τον installer στο κινητό, έχεις jailbroken κινητό. Ξαναδοκίμασε. Απεγκατάστησε το iSIM, επανεκκίνησε το κινητό και ξανά εγκατάσταση του iSIM.
Leila Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Το isim δεν το χει το κινητο..βρηκα ένα link απ το google που λεει τι να κανεις... Θα κανω αυτο που λες...μισο... Από τη στιγμή που έχεις τον installer στο κινητό, έχεις jailbroken κινητό. Ξαναδοκίμασε. Απεγκατάστησε το iSIM, επανεκκίνησε το κινητό και ξανά εγκατάσταση του iSIM.
Leila Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 τα κανα...αλλα και παλι τζιφος..cant find host.... Το isim δεν το χει το κινητο..βρηκα ένα link απ το google που λεει τι να κανεις...Θα κανω αυτο που λες...μισο...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 τα κανα...αλλα και παλι τζιφος..cant find host.... Για να εγκαταστήσεις ο,τιδήποτε από τον Ιnstaller θα πρέπει να μπορεί να συνδεθεί το κινητό στο Internet μέσω Wi-Fi (ασύρματο δίκτυο). Έχεις Wi-Fi;
Leila Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 κοίτα,το πηρα πριν 3-4 ωρες και δε το χω ψαξει κ πολυ!ειδα όμως οτι εχει καποια wi fi... μου βγαλε και conn x αλλα θελει κωδικο... τι να κανω??πώς παω να συνδεθω στο wifi? Για να εγκαταστήσεις ο,τιδήποτε από τον Ιnstaller θα πρέπει να μπορεί να συνδεθεί το κινητό στο Internet μέσω Wi-Fi (ασύρματο δίκτυο). Έχεις Wi-Fi;
Pitsi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Εχω το Ν95 και σκέφτομαι να πάρω το iphone αλλά με ενδιαφέρουν 2 πράγματα: 1)Υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσουμε το τηλέφωνο μέσω bluetooth με εξωτερικό gps ώστε να έχουμε πλοήγηση; 2)Μπορώ να χρησιμοποιώ το wind plus non stop για να μπαίνω στο internet με το κινητό;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 κοίτα,το πηρα πριν 3-4 ωρες και δε το χω ψαξει κ πολυ!ειδα όμως οτι εχει καποια wi fi...μου βγαλε και conn x αλλα θελει κωδικο... τι να κανω??πώς παω να συνδεθω στο wifi? Πρέπει να αποκτήσεις πρόσβαση σε κάποιο ασύρματο δίκτυο χωρίς κωδικό. Μόνο έτσι θα λειτουργήσει ο Installer. Για να συνδεθείς σε Wi-Fi, το πιο απλό είναι... να έχεις εσύ Wi-Fi. Βρες κάποιον γνωστό - φίλο - συγγενή που έχει ασύρματο router ή κάποιο access point. Αν βρίσκεις κάποιο conn-x με κωδικό, αυτό είναι το δίκτυο κάποιου γείτονα και δύσκολα θα αποκτήσεις πρόσβαση εκεί. Καλή τύχη.
Leila Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 ok...αλλά πώς συνδέεις το i phone στο wifi? Πρέπει να αποκτήσεις πρόσβαση σε κάποιο ασύρματο δίκτυο χωρίς κωδικό. Μόνο έτσι θα λειτουργήσει ο Installer. Για να συνδεθείς σε Wi-Fi, το πιο απλό είναι... να έχεις εσύ Wi-Fi. Βρες κάποιον γνωστό - φίλο - συγγενή που έχει ασύρματο router ή κάποιο access point. Αν βρίσκεις κάποιο conn-x με κωδικό, αυτό είναι το δίκτυο κάποιου γείτονα και δύσκολα θα αποκτήσεις πρόσβαση εκεί. Καλή τύχη.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Εχω το Ν95 και σκέφτομαι να πάρω το iphone αλλά με ενδιαφέρουν 2 πράγματα:1)Υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσουμε το τηλέφωνο μέσω bluetooth με εξωτερικό gps ώστε να έχουμε πλοήγηση; 2)Μπορώ να χρησιμοποιώ το wind plus non stop για να μπαίνω στο internet με το κινητό; 1. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=242478 2. Τι είναι αυτό; Κάποιο πακέτο της Wind με data; Αν είναι κάτι τέτοιο, γιατί να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 ok...αλλά πώς συνδέεις το i phone στο wifi? Settings > Wi-Fi.
soiramk Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Εχω το Ν95 και σκέφτομαι να πάρω το iphone αλλά με ενδιαφέρουν 2 πράγματα:1)Υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσουμε το τηλέφωνο μέσω bluetooth με εξωτερικό gps ώστε να έχουμε πλοήγηση; 2)Μπορώ να χρησιμοποιώ το wind plus non stop για να μπαίνω στο internet με το κινητό; 1)ΟΧΙ 2)Νομίζω πως το έχουν καταφέρει Αν βρίσκεις κάποιο conn-x με κωδικό, αυτό είναι το δίκτυο κάποιου γείτονα και δύσκολα θα αποκτήσεις πρόσβαση εκεί. Καλή τύχη. Αυτό είναι το δικό μου :P
Leila Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 aaa τόσο δύσκολο ήταν... σας επρηξα.. ευχαριστω!! Settings > Wi-Fi.
georgeadams Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Εχω το Ν95 και σκέφτομαι να πάρω το iphone αλλά με ενδιαφέρουν 2 πράγματα:1)Υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσουμε το τηλέφωνο μέσω bluetooth με εξωτερικό gps ώστε να έχουμε πλοήγηση; 2)Μπορώ να χρησιμοποιώ το wind plus non stop για να μπαίνω στο internet με το κινητό; 1)ΟΧΙ2)Νομίζω πως το έχουν καταφέρει 1. Μια εταιρία παρουσίασε στην πρόσφατη έκθεση CeBit στη Γερμανία μια παρόμοια λύση με δύο εναλλακτικές συσκευές GPS. Η μία συνδέεται με το iPhone μέσω wiFi και η άλλη μέσω καλωδίου. Τίποτα όμως δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στο εμπόριο ενώ είναι άγνωστο το αν και πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει τελικά και τι τιμή θα έχει. 2. Μέχρι πριν μια εβδομάδα που έψαχνα κάτι σχετικό με αυτό, και εδώ και στο MyPhone.gr δεν είχα δει κάποιον που να έχει καταφέρει να κάνει το Wind Plus Non Stop να δουλέψει στο iPhone. Αν ξέρετε κάτι νεώτερο θα χαρούμε να το μάθουμε.
ripper386 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Ρε παληκάρια επειδη έχω χάσει επαφή, έχω ένα iphone 1.1.1 ξεκλείδωτο, έκανα update τον installer.app και τώρα δεν μπορώ να κατεβάσω κανένα πακέτο μου βγάζει connection error την ώρα που πάει να κάνει download το πακέτο της εφαρμογής που θέλω να κατεβάσω.Αυτές που ήδη έχω κατεβάσει δουλεύουν κανονικά. Επίσης με ποιο απο όλλα να κάνω update σε 1.1.3 - 1.1.4? Δοκίμασα ένα που τρέχει απο το terminal τσεκάρε το τηλέφωνο τα βρήκε όλα καλά κατέβασε τα πακέτα τα εγκατέστησε, έκανα επανεκκίνηση ελλά έχω πάλι 1.1.1 Καμμιά πρόταση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.