Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Στην Αμερική το iPhone κοστίζει $399 (8GB) ή $499 (16GB).

Στην Αμερική δεν έχει ΦΠΑ (καθ' ότι είναι φόρος της Ε.Ε.).

Στις περισσότερες πολιτείες όμως έχει sales tax.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν σκεφτείς ότι το δολάριο πλέον έχει πέσει πολύ

αν πας Αμερική παίρνεις το 16Gb με 250 Ευρώ ξεφτίλα!!!!

Δημοσ.
Αν σκεφτείς ότι το δολάριο πλέον έχει πέσει πολύ

αν πας Αμερική παίρνεις το 16Gb με 250 Ευρώ ξεφτίλα!!!!

Κάποιο λάθος κάνεις νομίζω...

499 USD = 322.8530 EUR

Μάλλον εννοείς για το 8GB το οποίο έχει: 399 USD = 258.1530 EUR

Δημοσ.
Κάποιο λάθος κάνεις νομίζω...

499 USD = 322.8530 EUR

Μάλλον εννοείς για το 8GB το οποίο έχει: 399 USD = 258.1530 EUR

Σωστα!

Σε ολα αυτα προσθεστε και τον φορο πολιτειας.

Δημοσ.

Παιδιά, μία ερώτηση :

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αντάπτορα για τον φορτιστή του iPhone ;

Το πήρα μέσω γνωστού από Αμερική και έχει αμερικάνικο βύσμα.

Θα είναι εύκολο να βρω σε μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό;

Δημοσ.

Πάρε απλά ένα καλωδιάκι(είναι πολύ φθηνό) που να μπαίνει στη θέση του βύσματος. Μπορείς να αφαιρέσεις το βύσμα και θα καταλάβεις τι εννοώ. Θα το βρεις παντού στο εμπόριο!

Δημοσ.

Δει χρειαζεται ανταπτορας, βγαλε απο τον φορτιστη το μικρο κομματι στο οποιο ειναι πανω οι επαφες για την πριζα με λιγη δυναμη...

Θα δεις ενα πασιγνωστο βυσμα

ε αποκλειεται να μην εχεις ενα τετοιο καλωδιο σπιτι σου ;-)

Ωπ με προλαβε ο ^^^^^^^^ :-)

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! Ούτε που πρόσεξα πως αφαιρείται το βύσμα! Καλή φάση πάντως... :-)

Δημοσ.

HEEEEEEEEELP!

Παιδιά βρίσκομαι σε απόγνωση, μετά από καμια 10ρια αποτυχημένα restore στο Ipod touch και μετά από μη απόκριση άλλες τόσες φορές και κλείσιμο με hard reset είπα να δοκιμάσω να το βάλω σε άλλη usb θύρα. Ελα όμως που τώρα που το συνδέω αντί να μου βγάλει το εικονίδιο για σύνδεση με το itunes βγάζει σαν εντολές σε ντος και έχει γράψει πολλές φορές το εξής

"bsd root: md0, major 2,minor 0"

Γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω για να φτιάξει?

Εκανα update το itunes αλλά και πάλι τίποτα. Τωρα δεν το βλέπει καν σαν συνδεδεμένο!!

Καποια βοήθεια από όποιον ξέρει!!!

edit Μετά την κρίση πανικού έψαξα και βρήκα τι πρέπει να κάνω αλλά και πάλι το itunes αρνείται να κάνει το restore. Βγάζει αυτό το σπαστικό μήνυμα σφάλματος 1604 και σταματάει. Μπορεί να βρεθεί κάπου το firmware 1.1.4 ξεχωριστά να το κατεβάσω ώστε στο restore να μπορέσω να επιλέξω εγώ το αρχείο που θα γίνει η αποκατάσταση?

Δημοσ.

Αυτό το κατάφερα αλλά το itunes αρνείται πεισματικά να κάνει restore. Βγάζει σφάλμα 1604 unknown error. Could not restore. Εχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση του itunes την 7.6 αλλά πάλι τα ίδια!

Υπάρχει κάπου που μπορεί να βρεθεί το firmware σκέτο ώστε να πατήσω shift+restore και να επιλέξω εγώ την έκδοση που θα κάνει το restore?

Δημοσ.

OFFTOPIC:Γαμώτο! Με πρόλαβε ο Super Moderator και αυτο-έσβησε το greeklish μήνυμά του πριν κάνω τη σχετική πλάκα! Εκτός κι αν το-ν έσβησε ο paredwse, οπότε έχουμε να κάνουμε με την επιτομή της ισότητας σε forum! :-D :-D :-D

Δημοσ.

Thank you paredwse!!!

Αν και η συνταξή μου στην πρόταση είναι για τα μπάζα κατάφερες να καταλάβεις τι θέλω.Και πάλι thanks!!! :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
OFFTOPIC:Γαμώτο! Με πρόλαβε ο Super Moderator και αυτο-έσβησε το greeklish μήνυμά του πριν κάνω τη σχετική πλάκα! Εκτός κι αν το-ν έσβησε ο paredwse, οπότε έχουμε να κάνουμε με την επιτομή της ισότητας σε forum! :-D :-D :-D

Tο έσβησε ο paredwse. :-)

O οποίος είναι υπέροχος, μοναδικός και καταφληχτικός.

Όχι μετριόφρων γιατί η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους.

@ vaso7: Να'σαι καλά, χαίρομαι που βοήθησα. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...