Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα στάδια του ξεκλειδώματος είναι 3:

1. Αctivate: παρακάμπτει το στάδιο που όταν ανοίξουμε για πρώτη φορά το iPhone, μας ζητάει να το συνδέσουμε με το iTunes και να δώσουμε τα στοιχεία μας (όνομα/πιστωτική κλπ) για να ενεργοποιήσει το συμβόλαιο με την επίσημη εταιρία κινητής (AT&T ή O2 ή T-Mobile ή Orange, ανάλογα από πια χώρα αγοράστηκε το iPhone).

2. Jailbreak: μας δίνει τη δυνατότητα να εγκαταστήσουμε δικά μας προγράμματα.

3. Unlock: μας επιτρέπει να βάλουμε και να χρησιμοποιήσουμε όποια κάρτα SIM θέλουμε. Αυτό γίνεται πλέον εύκολα μέσω software αλλά παλιότερα έπρεπε να γίνει μέσω κάποιας stealthsim.

Οι κάρτες τύπου "stealthsim" είναι κάτι πολύ λεπτές πλακέτες με ένα τσιπάκι πάνω που μπαίνουν μεταξύ της δικής μας SIM και του τηλεφώνου και που κάνουν το τηλέφωνο να νομίζει πως η κάρτα μας είναι εγκεκριμένη από την Apple.

Ευχαριστώ....

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εκτος απο το Ziphone έχουμε άλλο τρόπο για jailbreak στην 1,1,4? Στο youtube δεν βρήκα. Και με το ziphone όλο μου κολλάει 4 φορές που το έκανα. και μετα έκανα συνέχεια restore

Δημοσ.

Δες το iPlus 2.0b for iPhone 1.1.4. αντι του Ziphone, δεν το έχω δοκιμασει.

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=453397

Οσο για το Ζιphone,

1) Make sure iTunes is shut down.

2) Make sure iTunesHelper and any other services or daemons releated to iTunes

are not running.

3) Try putting your phone into recovery mode manually (see below).

4) Upgrade to iTunes 7.6 and sync your phone with iTunes before trying ZiPhone.

5) Reboot your computer.

6) If possible, try another computer.

Δημοσ.
Δες το iPlus 2.0b for iPhone 1.1.4. αντι του Ziphone, δεν το έχω δοκιμασει.

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=453397

Οσο για το Ζιphone,

1) Make sure iTunes is shut down.

2) Make sure iTunesHelper and any other services or daemons releated to iTunes

are not running.

3) Try putting your phone into recovery mode manually (see below).

4) Upgrade to iTunes 7.6 and sync your phone with iTunes before trying ZiPhone.

5) Reboot your computer.

6) If possible, try another computer.

φχαριστώ boy.

1. το έκλεισα

2, το έκανα απο το task manager

3. το έκανα

4, kai auto.

5.reboot δεν έκανα.

αρχίζω να πιστεύω ότι δεν γίνεται στο συγκεκριμένο που έχω εγώ.

Επείδή τώρα στη φαση που είμαι πλήρωσα στο itunes για να βάλω χάρτες και μαίλ. ξέρεις αν δοκιμάσω πάλι να του κάνω jailbreak. αν αυτά θα χαθούνε?

Λογικά πιστευω πως ναι. γιατί είναι σαν να του κάνω φορμάτ.... :rolleyes:

Δημοσ.

Λυπαμαι πολύ, δεν ξερώ εάν θα χαθούνε και εάν μετά θα μπορεις να τα ξαναπεράσεις μεσω του itunes. Περιμενε λιγο ολο και καποιος θα απαντησει σε λιγο. Καλη επιτυχία σου ευχομαι.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Ένα πρόβλημα έχω και θα ήθελα την βοηθειά σας.

Όταν με καλεί κάποιος που δεν έχω καταχωρίσει στο address book και μετά θέλω να τον καταχωρίσω σε μια είδη υπάρχουσα επαφή ή σε μια καινούργια επαφή, απλα δεν γίνετε. Πατάω το βελάκι δεξιά του τηλεφώνου και με βγάζει στην αρχική οθόνη.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει κ να μου πεί τι να κάνω. Έχω την 1.1.3.

σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Για σας θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις. Το firnware 1.13 από το Iphone.

1) Οι επαφες που ειχα στην καρτα Sim ηταν με λατινικους χαρακτηρες. Σημερα δοκιμασε μια καρτα που είχε καποια ονόματα γραμμένα με ελληνικούς χαρακτήρες, Ο Simport δεν το εβλεπε καθολου και εβλεπε μονο καποιους όπως το «ο». Φταιει επειδη δεν εχω εγκαταστήσει το ελληνικό πληκτρολόγιο η το ελληνικό μενου. Με τα αγγλικά και γερμανικά δεν έχω πρόβλημα.

2) Όταν παω να εγκατασησω καποια εφαρμογει και μου βγαλει ότι είναι untrusted μου βγαζει Package download failed και μετα θα πρεπει να κλεισω την εφαρμογη μεσω του πλήκτρου.

3) Χρησιμοποίησα το BossTool για να αποθηκεύονται οι εφαρμογες στο άλλο partition. Εάν τωρα την κανω uninstall θα έχω προβλημα? Μου δειχνει ότι στο κυριο partiotion εχω πλέων 50 MB από τα 300 free, δεν είναι λιγα?

Η αναβαθμίσει στην 1.1.4 δεν έγινε ακόμα λόγω χρόνου.

Οσο για το τελωνιο στην Γερμανια, ότι έιναι δηλωμένο σαν iphone έχουν εντολή να περναει από τελωνιο. Όταν πας να το πάρεις σου λένε να ανοίξεις το δέμα να δουν ότι είναι iphone, δεν σε βαζουν να ανοιξεις την συσκευασία του iphone, απλώς βλεπουν εάν είναι 8 η 16 giga και μετα μπαινουν στην σελιδα της apple της αμερικής εκτυπώνουν την τιμή και συμφωνα με αυτην σε χρεωνουν.

Προχθες ηρθαν από αμερική 3 για κατι γνωστούς. Τα δυο τα ηταν δηλώμενα σας ipod δωρα και με εγγυηση 150 ευρω, δεν περασαν τελωνιο. Το τριτο, ο γνωστος ηθελε να βαλει 500 ευρω εγγυηση και ηθελε να το δηλωσουμε σαν iphone για να μην χαθει, περασε τελωνιο πληρωσε 65 ευρο και άργησε 4 μερες να έρθει.

Δημοσ.
Προχθες ηρθαν από αμερική 3 για κατι γνωστούς. Τα δυο τα ηταν δηλώμενα σας ipod δωρα και με εγγυηση 150 ευρω, δεν περασαν τελωνιο. Το τριτο, ο γνωστος ηθελε να βαλει 500 ευρω εγγυηση και ηθελε να το δηλωσουμε σαν iphone για να μην χαθει, περασε τελωνιο πληρωσε 65 ευρο και άργησε 4 μερες να έρθει.

επειδή θα μου στείλουν ένα iphone απο Αμερική, τελικά ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος αποστολής. Δηλ. μέσω ταχυδρομείου Αμερικής? με ποιά ένδειξη στην συσκευασία?

παρακαλώ πολύ αν γνωρίζει κάποιος ακριβώς ας απαντήσει με λεπτομέρειες για να πω στον γνωστό μου στην Αμερική τι ακριβώς να κάνει.... τον υποχρεώνω να πάει να το αγοράσει και να το στείλει μην τον βάζω να ψάχνει και πως να το στείλει....)

και μια 2η ερώτηση: κάπου διάβασα για μια νέα έκδοση iphone....αληθεύει η φήμη και αν ναι πότε την περιμένουμε?

• Super Moderators
Δημοσ.
Για σας θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις. Το firnware 1.13 από το Iphone.

1) Οι επαφες που ειχα στην καρτα Sim ηταν με λατινικους χαρακτηρες. Σημερα δοκιμασε μια καρτα που είχε καποια ονόματα γραμμένα με ελληνικούς χαρακτήρες, Ο Simport δεν το εβλεπε καθολου και εβλεπε μονο καποιους όπως το «ο». Φταιει επειδη δεν εχω εγκαταστήσει το ελληνικό πληκτρολόγιο η το ελληνικό μενου. Με τα αγγλικά και γερμανικά δεν έχω πρόβλημα.

Θα σου πρότεινα να εγκαταστήσεις κάποιο ελληνικό πακέτο (όπως του kalantz από το mediaweb) με ελληνικές γραμματοσειρές. Αλλιώς ίσως υπάρχει πρόβλημα.

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις το πακέτο εξελληνισμού του iPhone - εκτός αν θες μενού στα ελληνικά.

3) Χρησιμοποίησα το BossTool για να αποθηκεύονται οι εφαρμογες στο άλλο partition. Εάν τωρα την κανω uninstall θα έχω προβλημα? Μου δειχνει ότι στο κυριο partiotion εχω πλέων 50 MB από τα 300 free, δεν είναι λιγα?

Δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την απεγκατάσταση του BossTool (οι εφαρμογές θα παραμείνουν στο partition που τις μετέφερες) αλλά μετά ίσως δημιουργηθεί δυσλειτουργία έτσι και πας να ξανα-εγκαταστήσεις το BossTool.

Προσωπικά δεν θα το έκανα.

Η αναβαθμίσει στην 1.1.4 δεν έγινε ακόμα λόγω χρόνου.

Είχα κάνει αναβάθμιση στο 1.1.4 και ξαναγύρισα στο 1.1.3 - δεν μου δούλευε το Mail!

επειδή θα μου στείλουν ένα iphone απο Αμερική, τελικά ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος αποστολής. Δηλ. μέσω ταχυδρομείου Αμερικής? με ποιά ένδειξη στην συσκευασία?

παρακαλώ πολύ αν γνωρίζει κάποιος ακριβώς ας απαντήσει με λεπτομέρειες για να πω στον γνωστό μου στην Αμερική τι ακριβώς να κάνει.... τον υποχρεώνω να πάει να το αγοράσει και να το στείλει μην τον βάζω να ψάχνει και πως να το στείλει....)

και μια 2η ερώτηση: κάπου διάβασα για μια νέα έκδοση iphone....αληθεύει η φήμη και αν ναι πότε την περιμένουμε?

1. Το πιο καλό είναι να σταλεί ως δέμα, να δηλωθεί ως δώρο (gift) και η δηλωμένη αξία του στο ταχυδρομείο να μην υπερβαίνει τα 50 δολλάρια. Και φυσικά να σταλεί μέσω USPS (τα αμερικάνικα ταχυδρομία) και όχι μέσω DHL ή UPS (εταιρείες courrier).

Βέβαια ακόμα και με τον παραπάνω τρόπο, κανείς δεν εγγυάται ότι το εδώ τελωνείο δεν θα το ανοίξει, απλώς έχεις ελπίδες να περάσει έτσι, στο ντούκου.

2. Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα (η Apple έχει τη φήμη πολύ μυστικοπαθούς εταιρείας - και με το δίκιο της!). Οι φήμες που λένε για ενδεχόμενη νέα έκδοση θα οργιάζουν μέχρι... να βγει νέα έκδοση. :-)

Προσωπικά θα περίμενα νέα έκδοση τον Ιανουάριο του 2009 - αλλά όπως καταλαβαίνεις αυτή είναι μια δικιά μου, αυθαίρετη εκτίμηση. :-)

Δημοσ.
Παιδιά καλησπέρα.

Ένα πρόβλημα έχω και θα ήθελα την βοηθειά σας.

Όταν με καλεί κάποιος που δεν έχω καταχωρίσει στο address book και μετά θέλω να τον καταχωρίσω σε μια είδη υπάρχουσα επαφή ή σε μια καινούργια επαφή, απλα δεν γίνετε. Πατάω το βελάκι δεξιά του τηλεφώνου και με βγάζει στην αρχική οθόνη.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει κ να μου πεί τι να κάνω. Έχω την 1.1.3.

σας ευχαριστώ

Καλημέρα κανένα νέο παιδιά ? Μόνο σε εμένα το κάνει αυτό ?

Δημοσ.

Όπως ειπε και ο Paredwse o καλυτερος τροπος είναι σαν δέμα ως «gift» και στην περιγραφή του περιεχόμενου «electronic device». Η αξία να μην υπερβαίνει τα 50 ευρω. Τωρα στο θέμα εάν θα ασφαλίσεις στο το δέμα η όχι και με τι ποσό είναι θέμα καθενός. Με ασφάλεια 150 ευρω δεν περασαν τελωνείο. Σε καμιά περίπτωση να μην υπάρχει περιγραφή Iphone και καλο είναι να έχει ανοιχθεί η συσκευασία του iphone η να είναι σε κάποια αλλα ώστε εάν περάσει τελωνείο ν ισχυριστείς ότι είναι μεταχειρισμένο να μην στο εκτιμήσουν με την αξία ενός καινούριου. Τα τρία που ηρθαν Γερμανία είχαν σταλεί στην ιδια μέρα με την USPS και το ένα πέρασε τελωνείο γιατί ηταν αλλιώς δηλωμένο.

####

Σε ευχαριστώ Paredwse για τις απαντήσεις!

###

Δημοσ.

Βρηκα λυση στο προβλημα με τις επαφες και τα γραμματα δεξια στα contacts (πως να τα κανουμε ελληνικα).

Βασικα φτιαχνει με το πακετο της RIPDev!

Αλλα ευτυχως εσπασε, εχει βγει crack για τα πακετα της Rip DEV.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...