SiMP Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Θέλω να κάνω μια -κατα πάσα πιθανότητα ηλίθια- ερώτηση για ενα πρόβλημα που έχω. Οταν αποθηκέυω ενα ελληνικό νούμερο συμβαίνει το εξής. Οταν το αποθεκεύσω με το +30 μπροστά φαίνεται κανονικά οταν με καλούν ενω δεν φαίνεται η επαφή στα μηνύματα. Οταν το αποθηκεύω με το +30 μπροστά τότε φαίνεται στα μηνύματα και όχι στα τηλεφωνήματα. Ετσι εχω καταλήξει να έχω όλα τα νούμερα διπλά στις επαφές και με +30 και σκέτα. Μένω ελλάδα παρεπιμπτόντως. Αν κάποιος ξέρει θα εκτιμούσα ενα pm η μια απάντηση εδώ. Ευχαριστώ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Θέλω να κάνω μια -κατα πάσα πιθανότητα ηλίθια- ερώτηση για ενα πρόβλημα που έχω. Οταν αποθηκέυω ενα ελληνικό νούμερο συμβαίνει το εξής. Οταν το αποθεκεύσω με το +30 μπροστά φαίνεται κανονικά οταν με καλούν ενω δεν φαίνεται η επαφή στα μηνύματα. Οταν το αποθηκεύω με το +30 μπροστά τότε φαίνεται στα μηνύματα και όχι στα τηλεφωνήματα. Ετσι εχω καταλήξει να έχω όλα τα νούμερα διπλά στις επαφές και με +30 και σκέτα. Μένω ελλάδα παρεπιμπτόντως. Αν κάποιος ξέρει θα εκτιμούσα ενα pm η μια απάντηση εδώ. Ευχαριστώ. Υποθέτω ότι έχεις περάσει ελληνικό πληκτρολόγιο στο iPhone. Από πού; Αν το έχεις περάσει από το mediaweb.gr του kalantz, πήγαινε στα Mediaweb packages του Installer και εγκατέστησε το CallerID Fix.
telikiasmenos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Το Iphone Ringtone Maker 2.1.3 δουλευει αψογα. Αλλα τουλαχιστον σε μενα δε λειτουργει η "free" εκδοση.Παιζει να δωσω τα 15$ να το αγορασω γιατι δε βλεπω αλλο τροπο. Προσπάθησα με την συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλα δεν τα κατάφερα. Φαίνεται να ανεβαίνει το ringtone στο κινητό, αλλά δεν το βλέπω στην λίστα μεσα στα settings. Μήπως κάνω κάτι λαθος!
mihranalthaqafi Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 ανεβαζετε στο iphone custom ringtones και γενικοτερα ο,τι αλλο γουσταρετε με το iphone browser! απλα πρεπει να εχει το iphone εγκατεστημενο το bsd system, το open ssh, και το ziphone ibrickr φιξ απο την κατηγορια unlocking tools
Socratis_g Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Συγνώμη. Πως γίνεται στο tab "uninstall" τοu installer να μου δείχνει όλα μου τα προγραμματα και στην επιφάνεια του itouch να μην έχω ούτε ένα?
klog Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Καλημέρα Αν όλα πάνε καλά σε μερικές ημέρες θα έχω στα χέρια μου και το δικό μου μηλαράκι των 8gb.... Στα του ξεκλειδώματος υπάρχουν αρκετά κατατοπιστικά σημεία και εδω για να το προχωρήσεις....έχω όμως μια απορία σχετικά με την sim. Αυτές οι stelathsim κλπ ποια ακριβώς λογική έχουν? Δεν βάζεις μετά το ξεκλείδωμα την δική σου? Sorry αν έχει ξαναπαντηθεί αλλά το μέγεθος του topic το κάνει αρκετά δύσκολο να το βρώ αν έχει γίνει. Ευχαριστώ
nojipa Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Καλημερα! Πλεον το iphone μεχρι κατι την τελευταία έκδοση 1.1.4 ξεκλειδώνει παρα πολύ εύκολα! Δεν χρειάζεσαι πλέων κάποια stelathsim. Απλος ακολουθεις τους οδηγους που θα βρεις παρακάτω και σε 5 λεπτα θα είναι ξεκλείδωτο και ετοιμος να χαρεις το iphone σου! insomnia wiki : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231042 iphone Activation,Jailbreak,Unlock σε 4 λεπτά με το ZiPhone σχεδόν όλα τα FW : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=238494&page=2
klog Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Καλημερα! Πλεον το iphone μεχρι κατι την τελευταία έκδοση 1.1.4 ξεκλειδώνει παρα πολύ εύκολα! Δεν χρειάζεσαι πλέων κάποια stelathsim. Απλος ακολουθεις τους οδηγους που θα βρεις παρακάτω και σε 5 λεπτα θα είναι ξεκλείδωτο και ετοιμος να χαρεις το iphone σου! insomnia wiki : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231042 iphone Activation,Jailbreak,Unlock σε 4 λεπτά με το ZiPhone σχεδόν όλα τα FW : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=238494&page=2 Tnx Αντέ να έρθει με το καλό και να το ευχαριστηθούμε....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Συγνώμη. Πως γίνεται στο tab "uninstall" τοu installer να μου δείχνει όλα μου τα προγραμματα και στην επιφάνεια του itouch να μην έχω ούτε ένα? Μήπως είναι προγράμματα "συστήματος", όπως το BSD Subsystem; Αυτά όντως δεν φαίνονται στην επιφάνεια του iTouch.
Socratis_g Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μήπως είναι προγράμματα "συστήματος", όπως το BSD Subsystem; Αυτά όντως δεν φαίνονται στην επιφάνεια του iTouch. To google maps kai to weather έβαλα. Στο youtube είδα ότι με το που έκανες εκγατάσταση σου έβγαζε το shortcut στο desktop. Μηπως πρέπει να περάσω κάποιο πρόγραμμα συστήματος για να φανούνε? Οπως γίνεται και με τα "θέματα". Thanx m8 =)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 To google maps kai to weather έβαλα. Στο youtube είδα ότι με το που έκανες εκγατάσταση σου έβγαζε το shortcut στο desktop. Μηπως πρέπει να περάσω κάποιο πρόγραμμα συστήματος για να φανούνε? Οπως γίνεται και με τα "θέματα". Thanx m8 =) Sorry, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Έλεγα μήπως πέρασες τίποτα 'εφαρμογές συστήματος'. Δυστυχώς δεν σκαμπάζω από iPod Touch...
Socratis_g Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Sorry, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Έλεγα μήπως πέρασες τίποτα 'εφαρμογές συστήματος'. Δυστυχώς δεν σκαμπάζω από iPod Touch... Thanx m8. να σαι καλά. Νόμιζα ότι η πλατφόρμα του i-touch δουλευε όπως του iphone.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Thanx m8. να σαι καλά. Νόμιζα ότι η πλατφόρμα του i-touch δουλευε όπως του iphone. Κι εγώ αυτή την εντύπωση είχα. Μάλιστα πολλές εφαρμογές που περνάω στο iPhone βλέπω ότι έχουν (στην περιγραφή) την ένδειξη For iPod Touch & iPhone. Έχεις περάσει όλα τα τελευταία software updates;
Socratis_g Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Κι εγώ αυτή την εντύπωση είχα. Μάλιστα πολλές εφαρμογές που περνάω στο iPhone βλέπω ότι έχουν (στην περιγραφή) την ένδειξη For iPod Touch & iPhone. Έχεις περάσει όλα τα τελευταία software updates; Οτι updates dinei o installers για τις εφαρμογές μου τα έχω βάλει. Είμαι στην 1,1,3 αλλα δεν ξέρω γιατί εχει σκαλώσει έτσι με την παρτη μου. Anyway...
georgeadams Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Αυτές οι stelathsim κλπ ποια ακριβώς λογική έχουν?Δεν βάζεις μετά το ξεκλείδωμα την δική σου? Τα στάδια του ξεκλειδώματος είναι 3: 1. Αctivate: παρακάμπτει το στάδιο που όταν ανοίξουμε για πρώτη φορά το iPhone, μας ζητάει να το συνδέσουμε με το iTunes και να δώσουμε τα στοιχεία μας (όνομα/πιστωτική κλπ) για να ενεργοποιήσει το συμβόλαιο με την επίσημη εταιρία κινητής (AT&T ή O2 ή T-Mobile ή Orange, ανάλογα από πια χώρα αγοράστηκε το iPhone). 2. Jailbreak: μας δίνει τη δυνατότητα να εγκαταστήσουμε δικά μας προγράμματα. 3. Unlock: μας επιτρέπει να βάλουμε και να χρησιμοποιήσουμε όποια κάρτα SIM θέλουμε. Αυτό γίνεται πλέον εύκολα μέσω software αλλά παλιότερα έπρεπε να γίνει μέσω κάποιας stealthsim. Οι κάρτες τύπου "stealthsim" είναι κάτι πολύ λεπτές πλακέτες με ένα τσιπάκι πάνω που μπαίνουν μεταξύ της δικής μας SIM και του τηλεφώνου και που κάνουν το τηλέφωνο να νομίζει πως η κάρτα μας είναι εγκεκριμένη από την Apple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.