papadakn Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Έχω τον εν λόγω φορητό ο οποίος και είναι εξοπλισμένος με έναν Intel Core Duo T2300 (1.66Ghz) με μητρική η οποία έχει το intel 945 mobile chipset. Γνωρίζει κανείς αν η μητρική θα είναι συμβατή με έναν mobile core 2 duo σε συχνότητα 2-2.2 ghz? Αν τελικά μπορεί να τον δεχθεί, υπάρχει μητρική για desktop pc η οποία να δέχεται το core duo μου ώστε να μην πάει χαμένος? Τι διαφορά στις επιδόσεις θα έχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Οχι φιλε μου μητρικη του δεν ειναι συμβατη γιατι χρησιμοποιεται διαφορετικο chipset υποστηριξης, ωστοσο μπορεις να τον αναβαθμσιεις με μεγαλυτερο επξεργαστη ως τον Τ2300 αν θυμαμαι καλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadakn Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Βρήκα το σαιτ αυτό στο οποίο πουλάνε τον A6Ja με την επιλογή για core 2 duo cpu. http://www.p4laptops.com.au/order-ITCA6JA.htm Ξέρει κανείς κάτι πιο σίγουρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.