giorkarapas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 kalispera!exo 1 provlimataki me to kaspersky,katevasa kai egatestisa mia ekdosi tou spasmeni alla epeidi den mporo na kano update logo tou oti to key tou einai blacklisted, thelisa na to apegatastiso...gia na to kano omos apegatastasi prepei na kano exit apo to programma...gia na kano exit mou zitaei kodiko ton opoio den exo!TI NA KANO gia na to ksefortotho???
Goacore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 ftp://kav2006:[email protected]/ εχει ενα αρχειο εδω kisKavRemove..δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω γι'αυτη τη δουλεια ειναι.
giorkarapas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 oxi kati allo ekane..den ksero ti..voitheia!
GRECTORAS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 το kaspersy λογικά σου φορτώνει από την αρχή που φορτώνουν και τα windows.αν πας start,run,msconfig kai το ξετσεκάρεις,δεν θα σου φορτώσει καν στο επόμενο άνοιγμα οπότε λογικά θα μπορέσεις και να το βγάλεις από την προσθαφαίρεση πργ/των.
giorkarapas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 kali idea alla den epiase!den ksero giati..ekana akrivos ta vimata pou mou eipes...epidi den eimai kai poly empeiros mipos iparxei kapoio allo aftonoito vima pou pareleipsa na kano?
ekeinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 κατεβασε ενα αλλο προγραμμα το my uninstaller.εγκατεστησε το και απο εκει κανεις πληρη απεγκατασταση του κασπερσκυ
GRECTORAS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 kali idea alla den epiase!den ksero giati..ekana akrivos ta vimata pou mou eipes...epidi den eimai kai poly empeiros mipos iparxei kapoio allo aftonoito vima pou pareleipsa na kano? δλδ σου φορτώνει το kaspersky στην έναρξη?αν όχι μπορείς να το κάνεις uninstall.αν ναι κάνε τα βήματα που σου είπα.έναρξη,εκτέλεση,πληκτρολογείς msconfig και πας εκκίνηση(startup)και ξετσεκάρεις to avp.
omen34 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Από αυτά που λες φίλε μου το πρόγραμμα έχει ενεργοποιημένο το password protected το οποίο δεν ενεργοποιήτε από μόνο του αν δεν βάλει κάποιος password οπότε κάποια στιγμή εσύ ή κάποιος άλλος που χρησιμοποιεί το PC έκανε το λάθος και τώρα χρειάζεσαι το password δυστυχώς. Δες το P.M. σου έχω μία έμμεση λύση.
antonl Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δεν ξέρω τι παίζει με το "password protected" που αναφέρει ο omen34. Για να μην εκκινήσει πάντως κατά το επόμενο reboot, απενεργοποίησε το από το msconfig (όπως αναφέρθηκε) αλλά και από τα services (msconfig->Υπηρεσίες). Εναλλακτικά δοκίμασε από safe mode.
omen34 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Νομίζω ότι αν τρέξει το kisKavRemove από SafeMode θα είναι εντάξει.
rubik Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 agorina evgales akri? an oxi steile mou message na se voithiso
giorkarapas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 παιδια τπτ...για να απενεργοποιησω το κασπερσκυ μου λεει οτι πρεπει να εχω δικαιωματα administrator, πραγμα ακατανοητο γιατι μονο ενας χρηστης υπαρχει στο PC μου και αυτος κοιταζοντας στο control panel στο users, έχει τετοια δικαιωματα...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩ?
antonl Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δεν ξέρω αν θα δουλέψει (ούτε γιατί δεν έχεις δικαιώματα admin) αλλά δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις: Κάνε Log Off, πάτα 2 φορές alt+ctrl+del, username:Administrator password: -πιθανόν κενό ή ό,τι άλλο έχεις βάλει-. Δοκίμασε από 'κει. Λογικά έχει γίνει install για όλους τους users.
t.chris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 όπως είπαν πήγαινε στο start-->run-->msconfing-->startup και κάνε uncheck το kaspersky μετά πήγαινε στο services (start-->run-->services.msc) εκεί θα δεις το kaspersky antivirus κάνε διπλό click και το startup type(βρίσκεται στην καρτέλα General) κάντο disable.Κάνε restart και δοκίμασε για uninstall
giorkarapas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 telika paidia xreiazotan na pao meso safe mode gia na apenergopoiiso to kaspersky...efxaristo olous!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.