Προς το περιεχόμενο

κουτί antler pc132 (πρόβλημα)

nporfyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το 2005 έχω έναν sempron 2800+ (2.0GHz) (socket A) μαζί με μια Asrock K7S41 σε ένα κουτί Antler PC132. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν το ανοίγω έχοντάς το αρκετή ώρα κλειστό, ο ανεμιστήρας του κουτιού που έχει πίσω κάνει αρκετό θόρυβο στην αρχή αλλά σταματάει μετά απο 3 λεπτά περίπου.

Στο hw monitor του bios δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι παράξενο με τη θερμοκρασία. Επίσης δεν θυμάμαι να γινόταν παλιότερα αυτό.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή είναι φυσιολογικό αυτό; Μήπως θέλει αλλαγή ο ανεμιστήρας του κουτιού; :-?

Δημοσ.

δες αν μπορεις να τον καθαρισεις...αν δε μπορεις ή βαριεσαι αλλαξε τον με εναν καινουριο. κοιτα να ειναι αθορυβος ομως. κατω απο 25db θα εισαι οκ..

Δημοσ.

Τελικά καθάρισα χτες τον ανεμιστήρα και εκτός απο μια φορά σήμερα το πρωϊ, δεν το ξαναέκανε. Ειναι πολύ καλά βιδωμένος. Anyway. Οτι και να γίνει θα τον αφήσω όπως είναι γιατί 12/02 θα παρουσιαστώ για το στρατό και όταν απολυθώ, θα πάρω ένα καλύτερο μηχάνημα αλλά όχι αυτής της κατηγορίας γιατί δεν μου αρκεί. Αυτό το pc ήταν προσωρινή λύση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...