Προς το περιεχόμενο

15 βαθμοι μειωση της θερμοκρασιας!

pyro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και απο τους 70 που ημουνα, full load παει 55!

τρεχοντας ΜΑΖΙ, cpu StabTest σε warming mode, και performance tesst για κανα 10 λεπτο!!! grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 grin.gif" border="0

Δημοσ.

ναι ρε και τι δεν εκανα!!!

καταρχας του εβαλα τα "πατακια" που ειπα για να ακουμπαει καλυτερα η ψηχτρα, (ναι athon εχω, [email protected]) μετα εβαλα δυο ενημιστηρες να φυσανε πανω στην fop38, ενα ακριβος απο πανω και ενα απο τα πλαγια. Ο πλαγιος σπροχνει τον αερα σε ενα τριτο ανεμηστηρα που με την σειρα του διωχνει το ζεστο αερα εξω απο το κουτι, ο 1ος ανεμηστηρας βαζει φρεσκο αερα κατευθειαν στην fop38, και ιδου! grin.gif" border="0 <p>θα προσπαθησω να βαλω φοτο, αλλα η webcam μου δεν εχει drivers, και δεν εχω που να τους κατεβασω!<p>[ 09-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: pyro ]</p>

Δημοσ.

File anwmale exw ton T-Bird na kathetai... kai to skeftomai poli sovara na ton kanw peiramatozwo kai na ston steilw gia na doume telika ti diaolo kanei auto to rimadi to AYHJA Y!!! Oxi tipota allo alla kapoioi amerikanoi lene oti to ekanan na aggiksei ta 1.9Ghz!! tongue.gif" border="0

Δημοσ.

τι αμερικλανοι και πρασινα δολλαρια, ο ανομαλος το εκανε, δεν θυμασαι?!

anomalos: si, perro il cpu non va piu di 1.4Ghz, no lo so perche...

ναι ρε, delta και βαλε, μιλαμε για συνολο 4 ανεμιστηρες να φυσανε-ξεφυσανε στη cpu!!!

μπα, δεν 3πλασιαστηκε ο θορυβος, παντα ιδιος ειναι (η εγω ειμαι κουφος...μαλλων το δευτερο!) αλλα το εχω συνηθησει, σταρχιδια μου μωρε, το μονο προβλημα ειναι οτι ο πατερας δεν μπορει να κοιμηθει οταν ειναι ανοιχτο!!!

AAA, το wpcuid (κατι τετοιο, το utility για benchmark) που το βρησκω!?<p>αυτα!

tongue.gif" border="0

wink.gif" border="0

grin.gif" border="0

smile.gif" border="0

cool.gif" border="0

rolleyes.gif" border="0

shocked.gif" border="0

confused.gif" border="0<p>[ 10-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: pyro ]</p>

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by ANOMALOS_77:

<strong>anebasai ta volta na isixasoume.<p>bye.</strong><hr></blockquote><p>

ma sto max to exw (opws leme max payne, egw exw max volt tongue.gif" border="0 ) kai den kanei tipota!!! mhn fantasteis oti to exw paei to core 489474893215849v, den eimai anomalos egw! tongue.gif" border="0

(btw pws to kaneis?)

Δημοσ.

Ρε φίλε Yoshi, άμα έχεις T-Bird και δεν έχεις τι να τον κάνεις, δε μου τον δίνεις εμένα, που έχω; Αμα θες, σου δίνω εναν Spitfire 750 που χρησιμοποιώ τώρα!<p>[ 12-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: spock ]</p>

Δημοσ.

παιδες εβαλα αλλη μια delta απανω στην ωυχτρα και κατεβηκε στους 53 grin.gif" border="0

ανομαλε: εχω msi k7t turbo (πες πος γινετε... rolleyes.gif" border="0 ....please!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...