poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 να περασει και το Last firmware απο forthnet.τωρα τι εκανε δεν καταλαβα αυτο που λες με τις διευθυνσεις.
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 δοκιμασε με το firmware 1.01.06 που υπαρχει στην λινκσυς και δοκιμασε και το 1.01.08 που υπαρχει στην forthnet και παιζει με ολους τους providers.και κλειδωσε και το ασυρματο
symbios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 το ιδιο προβλημα εχω και εγω περιπου παιδια εχω το firmware 1.01.08,μονο που εμενα δεν συνχρονιζει δεν κλειδωνει δεν αναβει το λαμπακι του internet ουτε καν κοκκινο γενικα δεν κανει τιποτα,τηλεφωνα ιστοριες στην forthnet τιποτα δεν βγαζουν ακρη δοκιμασα τα παντα σπιτι μπριζες φιλτρα καλωδια modem τζιφος.τι λετε να φταιει ρε παιδια?
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 εσενα ειναι αλο θεμα τοτε.ισως προβλημα γραμμης ισως οτιδηποτε.
symbios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 εγω παιδια εχω αλλο προβλημα κλειδωνει στα 19,5mbps αλλα δουλευει λες και ειναι σαν τις γραμμες που ειχαμε πριν 10 χρονια τις 56kbps κανει 10 λεπτα να ανοιξει σελιδα και κατεβαζω με 2-5κβ τι μπορει να φταιει?
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 pppoe llc και επισης το last firmware απο το site forthnet.επισηης κατεβασμα απο http://www.apple.com
mindtrapper Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 το ιδιο προβλημα εχω και εγω περιπου παιδια εχω το firmware 1.01.08,μονο που εμενα δεν συνχρονιζει δεν κλειδωνει δεν αναβει το λαμπακι του internet ουτε καν κοκκινο γενικα δεν κανει τιποτα,τηλεφωνα ιστοριες στην forthnet τιποτα δεν βγαζουν ακρη δοκιμασα τα παντα σπιτι μπριζες φιλτρα καλωδια modem τζιφος.τι λετε να φταιει ρε παιδια? Ναι το έχω πάθει. Γενικά μου έχει σπάσει τα νεύρα το Linksys και δεν το χρησιμοποιώ πλέον (ίσως το βάλω πάλι αν βγει καινούργιο firmware για Annex . Χτες ας πούμε το έβαλα πάλι και δεν έπαιρνε γραμμή με τίποτα. Έχω καταλήξει ότι μάλλον φταίει η υποδοχή για το clip του καλωδίου της γραμμής. Δοκίμασε να παίξεις λίγο με το καλώδιο ενώ το έχεις συνδέσει. Σπρώξε το λίγο πιο μέσα και κράτα το εκεί με το χέρι σου. Δες αν αρχίζει να πέρνει DSL, αν όχι τράβα το όσο πιο έξω πάει και κράτα το πάλι εκεί. Μερικές φορές άρχιζε να παίρνει και μετά την έχανε. Τελικά τα κατάφερε, κοσμοϊστορικό γεγονός
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 to klip πρεπει να μπει ακριβως στο κεντρο αλλιως με τετοιο εργαλειο βαλτου clip rj45 να κουμπωνει ακριβως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.