Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα router Linksys wag200g

gtaktt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγω ειχα προβληματακια με το wag τις τελευταιες 2 μερες, τελικα εβαλα το Siemens cl-110 και παιζει μια χαρα. Δε μπορω να καταλαβω τι εγινε. Το ADSL μια ανβε, μια οχι, επαιρνε Ip για λιγα δευτερολεπτα, ξαναεχανε μετα...

Περιεργα πραγματα...

Δημοσ.
και ξαναρωταω.δεν κανει sync η δεν παιρνει ip?

δεν παιρνει ip. συγχρονιζει επικοινωνει με το DSLAM αλλα δυστυχως το ιντερνετ μονιμα κοκκινο για τριτη μερα. και δυστυχως απο τη forthnet ουτε φωνη ουτε ακροαση. πως γινετε το hard reset στο ρουτερ γιατι εμενα δεν παιρνει το παλιο firmwire

Δημοσ.

αν δεν παιρνει ip και με αλλο ρουτερ τοτε λογικα εχει γινει κατι απο forthnet οποτε ξαναπαρτους κανα τηλεφωνο.δεν υπαρχει λογος να βαλεις πιο παλιο firmware.

Δημοσ.

τελικα η λυση βρεθηκε αφου ειχε δημιουργηθει βραχυκυκλωμα στη πορτα της γραμμης και το επαναφεραν μεσω της forthnet.

Δημοσ.
ειδες που φαγωθηκες να βαλεις το παλιο firmware Πανω?

μα καλε μου φιλε φαγωθηκα διοτι αυτα μου τα λεγανε απο τη forthnet

Δημοσ.
μα καλε μου φιλε φαγωθηκα διοτι αυτα μου τα λεγανε απο τη forthnet

δεν υπηρχε λογος να βαλεις παλιο firmware πανω.σε λιγο θα βγει και ενα πιο καινουριο και με αρκετες αλλαγουλες.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
http://www.forthnet.gr/templates/supportPosting.aspx?c=10009447

kai den thelei oute drivers oute to cd.

Έκανα ό,τι λέει παραπάνω και ενώ όλα τα φωτάκια ανάβουν πράσινα κανονικά, όποτε πατάω να μπω σε καμιά σελίδα: the page cannot be displayed

Έχω otenet, μήπως έχει διαφορά σε σχέση με τις πιο πάνω ρυθμίσεις, επειδή είναι forthnet;

Help please, επείγομαι!

Δημοσ.
Αλλο προβλημα εχει.... οτι dns και να εβαζε θα επαιζε

ετσι ελεγα και εγω.ελα ομως που πολλες φορες δεν παιζει :P μου τυχε πριν λιγες μερες να ειναι αλλοι dns και δεν μπορουσε να κανει resolve.

ο φιλος πιο πανω ας δοκιμασει το κλασικο

ping 192.168.1.1 να δει αν απανταει ο ρουτερ

Ping 194.219.227.2 να δει αν απανταει Ip

ping http://www.forthnet.gr να δει αν κανει resolve.

Δημοσ.

Ήρθε ένας φίλος μου και μου το έφτιαξε, αυτό που έβαζα τις διευθύνσεις(; ) της forthnet έφταιγε. Τώρα αν έκανε και τίποτα άλλο και δεν πήρα χαμπάρι, παίζει κι αυτό!

Αυτό που τον παίδεψε περισσότερο ήταν να επικοινωνεί το laptop με τον desktop και να μπορεί το λάπτοπ να μπαίνει ίντερνετ από το linksys.

Τελικά, εντάξει όλα προς το παρόν.

Ευχαριστώ πολύ πάντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...