Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα router Linksys wag200g

gtaktt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία εκει τη επιλέγω WEP WPA-2 personal ποιο?;Τα χω δοκιμάσει όλα αλλά όταν πάω να συνδεθώ wireless μου λέει ότι οι ρυθμίσεις του υπολογιστή δεν συμφωνούν με το δίκτυο του rooter καμια ιδέα?

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βαλε wpa απλα πρεπει να μπεις μεσ και να κανεις config το δικτυο η σβεισε ολα τα δικτυα απο την αρχι και ξαναψαχε για να μην εχοθν αποθηκευτει οι ρυθμισεις απο πριν.

Δημοσ.

Που μέσα να μπω?Και τη εννοείς να σβήσω τα δίκτυα δηλαδη?Πω ρε δεν βγάζω άκρη μήνες τώρα βοήθα με αναλυτικά plz.

Δημοσ.

Για να μηνανοιγω νεο θεμα.Μπορει καποιος να μου πει για ποιον λογο ενω ειμαι internet τρωει κολλημα και δεν μπαινει για κανα 2 sec και μετα ολα κανονικα και το πιο κουλο ειναι το msn δεν κανει disconnect.Εχω το λαπτοπ και παιρνω το σημα απο αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978253&product=695238

Δημοσ.
Που μέσα να μπω?Και τη εννοείς να σβήσω τα δίκτυα δηλαδη?Πω ρε δεν βγάζω άκρη μήνες τώρα βοήθα με αναλυτικά plz.

αναλογως ποιο λειτουργικο εχει και αν μπενεις με το προγραμμα τον windows η οχι.το παν ειναι να μπεις μεσα στις ρυθμισεις του δικτυου που θα συνδεθεις και να πεις οτι ναι 8α μπω με wep και ο κωδικος πχ ειναι αυτος.

Για να μηνανοιγω νεο θεμα.Μπορει καποιος να μου πει για ποιον λογο ενω ειμαι internet τρωει κολλημα και δεν μπαινει για κανα 2 sec και μετα ολα κανονικα και το πιο κουλο ειναι το msn δεν κανει disconnect.Εχω το λαπτοπ και παιρνω το σημα απο αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978253&product=695238

δοκιμασε αλλο firmware

Δημοσ.

εγω εχω δοκιμασει τα παντα εχω κανει upgrade sto firmwire αλλα παλι εχω διακοπες κια κατι που μου κανει εντυπωσει ενω επιλεγω παντα ADSL2+ στο router και το κανω save changes οταν ξαναεπανερχομαι το DSL Modulation ειναι G.mdt γιατι ρε παιδια? και εχω πολυ συχνες διακοπες καμια βοηθεια

Δημοσ.
πες μας στο τελος τι καταφερες...:)

Φίλε μου,

Έκανα τις απαραίτητες εγκαταστάσεις και με κλείδωσε στα 18645 Downstream - 1021 Upstream!!

Τα οποία μου δίνουν ένα Download στα 875+Mb/sec τα οποία βέβαια δεν είναι ότι πληρώνω γιατί έχω βάλει το 2play ΕΩΣ τα 24Mbps οπότε θεωρήτικα θα έπρεπε να με κλειδώσει στα 2300+ και να κατεβάζω με τόσα περίπου..

Θα κάνω κάποια τεστ για να κατεβάσω από διαφορετικά προγράμματακια και με Download managers για να δω τι παίζει, μιας και που σήμερα εγκατέστησα τις καλωδιώσεις από το μπριζάκι κατευθείαν στον Ρουτερ και 1 τηλέφωνο με φίλτρο!

Ελπίζω να πάει καλά, διαφορετικά θα πρέπει να μιλήσω με το Help Desk..

Πάντως τα κατάφερα να ΞΕ-βραχυκυκλωθω!!:-D

Καλή συνέχεια σε όλους

Δημοσ.

αν το εχεις με ethernet θα μπορεις να κατεβαζεις με 1800 .οποιος λεει οτι δεν κατεβαζει με τοσα συνηθως δεν ξερει πως να το κανει ν ακατεβασει.βαλε με get right κατι απο microsoft να κατεβει.

Δημοσ.
ποιο firmware φορας επανω??χαρακτηριστικα γραμμης?provider?

εχω το firmwire 1.01.04 χαρακτηριστικα γραμμης

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: G.dmt

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 7232 kbps

Upstream Rate: 1024 kbps

Downstream Margin: 11 db

Upstream Margin: 7 db

Downstream Line Attenuation: 37 db

Upstream Line Attenuation: 10.5 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 19 db

θεωρητικα θα επρεπε να εχω 13mbit/sec ετσι δεν ειναι?

forthnet provider και μαλλον σημερα μου ρηξαν τη γραμμη διοτι εκανα τεστ με το δικο τους και δειτε νουμερα

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

20/03/2008 08:49:13

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 876.86Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 5.36Mb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

click START to re-test

Δημοσ.
αν το εχεις με ethernet θα μπορεις να κατεβαζεις με 1800 .οποιος λεει οτι δεν κατεβαζει με τοσα συνηθως δεν ξερει πως να το κανει ν ακατεβασει.βαλε με get right κατι απο microsoft να κατεβει.

Φίλε μου κατέβασα τον DAP(Download Accellerator Plus) και τον FDM(Free Download Manager) να δοκιμάσω αλλά και με τους δύο δεν κατάφερα να πιάσω παραπάνω από 700-800Kb!!:-(

Δεν ξέρω τι φταίει.. ενώ όταν προσπάθησα ΧΩΡΙΣ Download Manager να κατεβάσω από ftp, να δω την πραγματική ταχύτητα μου, κατέβασα με 1200 περίπου!!

Θα το αναφέρω στους τεχνικούς αν είναι γιατί μπορεί να είναι και θέμα Router..:eek:

Δημοσ.
εχω το firmwire 1.01.04 χαρακτηριστικα γραμμης

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: G.dmt

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 7232 kbps

Upstream Rate: 1024 kbps

Downstream Margin: 11 db

Upstream Margin: 7 db

Downstream Line Attenuation: 37 db

Upstream Line Attenuation: 10.5 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 19 db

θεωρητικα θα επρεπε να εχω 13mbit/sec ετσι δεν ειναι?

forthnet provider και μαλλον σημερα μου ρηξαν τη γραμμη διοτι εκανα τεστ με το δικο τους και δειτε νουμερα

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

20/03/2008 08:49:13

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 876.86Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 5.36Mb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

click START to re-test

Καταρχην δεν κανουμε τεστ με το τεστ αλλα κατεβαζουμε οπως ο φιλος πιο κατω για να τσεκαρουμε.β.με g.dmt Που εχεις βαλει το ρουτερ δεν προκειτε ποτε να παιξεις πιο γρηγορα.βαζουμε adsl2+ Η multimode.

Φίλε μου κατέβασα τον DAP(Download Accellerator Plus) και τον FDM(Free Download Manager) να δοκιμάσω αλλά και με τους δύο δεν κατάφερα να πιάσω παραπάνω από 700-800Kb!!:-(

Δεν ξέρω τι φταίει.. ενώ όταν προσπάθησα ΧΩΡΙΣ Download Manager να κατεβάσω από ftp, να δω την πραγματική ταχύτητα μου, κατέβασα με 1200 περίπου!!

Θα το αναφέρω στους τεχνικούς αν είναι γιατί μπορεί να είναι και θέμα Router..:eek:

ασε το ftp.ειπαμε η microsoft η http://www.ati.com.

Δημοσ.
Καταρχην δεν κανουμε τεστ με το τεστ αλλα κατεβαζουμε οπως ο φιλος πιο κατω για να τσεκαρουμε.β.με g.dmt Που εχεις βαλει το ρουτερ δεν προκειτε ποτε να παιξεις πιο γρηγορα.βαζουμε adsl2+ Η multimode.

να αλλα οπως ανεφερα παραπανω δεν μπορω να μπω σε ADSL2+ δεν μου το αποθηκευει ο router.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...