Προς το περιεχόμενο

Πλαϊνο Armor, Fan με Leds???

morpheas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα μικρα πορτακια οταν τα κλεινεις στηριζονται καπου ή ανοιγουν μονα τους πχ;Επισης δεν μπορω να καταλαβω πως το tsunami εχει πολυ θορυβο αφου ειναι κλειστο μπροστα και εχει τους ιδιους ανεμιστηρες με το ενω για το τελευταιο δεν εχω διαβασει παραπονα για θορυβο!Aν παρω το tsunami και αλλαξω τους 12ρηδες ανεμιστηρες με πολυ πιο αθορυβους λετε να γινει τιποτε ή απο μονο του (τροπος του λεγειν) το κουτι ειναι αθορυβο οποτε δεν θα δω και μεγαλη διαφορα;Ισχυει πως το armor jr silver ειναι ολο απο αλουμινιο ενω το black δεν ειναι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόνα τους δεν ανοίγουν,"κολλάνε" με μικρά μαγνητάκια,όταν ανοίγει το dvd όμως ανοίγουν..

Για τον θόρυβο,νομίζω οτι τον ίδιο θόρυβο κάνουν και τα δύο,αφού έχουν τους ίδιους ανεμιστήρες!Δεν είμαι σίγουρος πάντως γιατί το tsunami δεν το έχω ακούσει.Πάντως με το armor δεν έχω κανένα πρόβλημα.

όντως το armor junior είναι απο αλουμίνιο,το πιο μεγάλο,που έχω και εγώ,δεν είναι και είναι και λίγο βαρύ για να πώ την αλήθεια..Αλλά υπαρχει και σε αλουμινιο πιο ακριβο όμως..(δεν το βλέπω τώρα στο eshop δεν θα είναι διαθέσιμο)

Αυτά!!!!

Μόνα τους δεν ανοίγουν,"κολλάνε" με μικρά μαγνητάκια,όταν ανοίγει το dvd όμως ανοίγουν..
Καλο αυτο!

Για τον θόρυβο,νομίζω οτι τον ίδιο θόρυβο κάνουν και τα δύο,αφού έχουν τους ίδιους ανεμιστήρες!Δεν είμαι σίγουρος πάντως γιατί το tsunami δεν το έχω ακούσει.Πάντως με το armor δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Μια χαρα δηλαδη απο θορυβο το armor,παντως το tsunami εχω ακουσει παρα πολλα ασχημα λογια για τον θορυβο!

όντως το armor junior είναι απο αλουμίνιο,το πιο μεγάλο,που έχω και εγώ,δεν είναι και είναι και λίγο βαρύ για να πώ την αλήθεια..Αλλά υπαρχει και σε αλουμινιο πιο ακριβο όμως..(δεν το βλέπω τώρα στο eshop δεν θα είναι διαθέσιμο)

Αυτά!!!!

To armor junior το ασημι ειναι απο αλουμινιο (5 κιλα) και το εχει το e-shop 130 ευρω!Το μαυρο που θελω εγω δεν ειναι απο αλουμινιο (10 κιλα) και το εχω βρει αλλου στα 95 ευρω (στο e-shop δεν ειναι διαθεσιμο)!Βασικα το μονο κολλημα μου ειναι οτι το armor jr το μαυρο δεν ειναι απο αλουμινιο για να ειναι ευκολο στη μεταφορα για κανα lan παρτακι αλλα δεν θα το πηγαινω και βολτες οποτε κατα 99% αυτο θα παρω!Ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια σας και σορρυ για το πρηξιμο αλλα ξερετε πως ειναι αυτα :mrgreen:

Κι εγώ έχω το αλουμινένιο Armor και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Παρόλα αυτά άλλαξα τους 12' ανεμιστήρες με SilenX γιτί έκαναν διαολεμένο θόρυβο και έβγαλα τους 2 9.2' μέχρι να βρώ αντίστοιχους σε αθόρυβους. Τώρα κάνει πολύ λιγότερο θόρυβο αλλά μάλλον θα πρέπει να αλλάξω και το τροφοδοτικό με κάτι πιο ήσυχο.

Πράγματι τα πορτάκια τρίζουν, και για εμένα είναι και άχρηστα, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο αν το κέντρο βάρους του κουτιού είναι ψηλά, κύρια αν βάλεις τους δίσκους στη θήκη δίπλα στο τροφοδοτικό. Αν έχεις αρκετό βάρος χαμηλά, εγώ έχω τώρα 3 δίσκους, δεν δονείται καθόλου.

Επίσης το πάνω μέρος του κουτιού έχει παράθυρο με τρυπημένο μέταλο. Ωραίο για να διώχνει τον θερμό αέρα αλλά το εσωτερικό γεμίζει σκόνη πολυ πιο γρήγορα.

Τέλος οι tool free 5.25 θήκες μπροστά είναι πολύ χρησιμες για κανονικές συσκευές αλλά αν πας να βάλεις κάτι που δεν πιανει όλο το μήκος, π.χ card reader ή την πρόσοψη μιας X-Fi θα σου σπάσει λίγο τα νευρα και τελικά θα χρησιμοποιήσεις βίδες.

Και μια μικρή ερώτηση. Σε κάποιο περιοδικό είχα δει ένα συστημα με το Armor και μπροστά από τον 12' ανεμιστηρα είχε ένα fan guard με πλέγμα που έπιανε 3 5.25 θύρες και όχι τις κανονικές προσόψεις. Επειδή δεν το έχω βρει ουτε στο site της thermaltake, ξερει κανείς αν κυκλοφορεί;

Πρέπει να διευκρινίσω οτι μιλάω πιο πάνω για το armor οχι το junior,αλλά το πιο μεγάλο ,είτε αλουμινένιο είτε μη όπως το δικό μου.Υποθέτω οτι δεν έχει διαφορές με το jr και οτι ειναι ενα πολύ όμορφο κουτί χωρίς να έχω παρατηρήσει αυτά τα ελλατώματα που λέτε!Ούτε θόρυβο ούτε τρίξιμο..

Δεν το έχω βρεί αυτό που λές Nikos μπορεί να είναι καμιά πατέντα του περιοδικού,όχι της thermaltake..

Ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια σας και σορρυ για το πρηξιμο αλλα ξερετε πως ειναι αυτα :mrgreen:

Χαρά μας να βοηθάμε metalmike,δεν είναι πρήξιμο!!:grin: :grin:

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...