Προς το περιεχόμενο

Πλαϊνο Armor, Fan με Leds???

morpheas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια,το παλίνο,που εχει το e-shop,για το Armor,με τον 25αρη ανεμιστηρα,εχει και μπλε led ή οχι,γιατι δεν διχνει να εχει,αλλα σε καποιες φωτο εκτος e-shop,τον διχνει φωτισμενο,και σε καποιες αλλες οχι.Τι τελικα ισχυει????http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650516

Δημοσ.

Οχι δεν εχει. Μπλέ led έχει ο μπροστινος και ο πίσω.

Το πήρα προχτές το κουτί και έιναι πολύ καλό.

Μόνο 2 μειονεκτήματα που πρέπει να τονίσω αν θες να το πάρεις

1. Ο πάνω ανεμιστήρας δε μπαίνει με τίποτα καθώς το tagan 500W που έχω τον εμποδίζει με τα καλώδια. Κάποια μόντα πρέπει να κάνω...

2. Τα πλαϊνά πορτάκια, όταν δουλεύει το dvd βγάζουν ένα μεταλλικό ήχο.Τρίζουν δηλαδή με τη δόνηση του dvd.Δε το κάνει πάντα και αν τα κλείσεις σταματάει, αλλά όπως και να το κάνεις είναι στα μείον. Κάποια μόντα πρέπει να σκεφτώ και για εκεί :-).

Κατά τα άλλα το κουτί είναι πολύ καλό και ένα από τα πιο δροσερά που έχω δεί. Ά και λόγω των ανεμιστήρων έχει και έναν σχετικό θόρυβο...

ΥΓ: Θα ανέβαζα και photo αλλά είμαι με pstn,άλλο pc,πρόβλημα με το μοντεμ μου και έχω σπαστεί.

Κάποια στιγμή θα κάνω ένα review, το κουτί αξίζει...

Δημοσ.

2. Τα πλαϊνά πορτάκια, όταν δουλεύει το dvd βγάζουν ένα μεταλλικό ήχο.Τρίζουν δηλαδή με τη δόνηση του dvd.Δε το κάνει πάντα και αν τα κλείσεις σταματάει, αλλά όπως και να το κάνεις είναι στα μείον. Κάποια μόντα πρέπει να σκεφτώ και για εκεί :-).

Να κρεμάσεις στο κάθε πορτάκι από ένα...τούβλο γιά να μη συντονίζει καί να σταματήσει ο θόρυβος. :)

Δημοσ.

Παιδια για να μην ανοιγω καινουργιο thread,ποια ειναι η γνωμη σας για το thermaltake tsunami;Σκεφτομαι να το αγορασω και θα με βοηθουσατε πολυ!Ευχαριστω!

Δημοσ.
Παιδια για να μην ανοιγω καινουργιο thread,ποια ειναι η γνωμη σας για το thermaltake tsunami;Σκεφτομαι να το αγορασω και θα με βοηθουσατε πολυ!Ευχαριστω!

Τυχαίνει να έχω το κουτί πού λες.Καλό αλλά μού πέφτει λίγο γιατί θα προτιμούσα να είναι full tower.Αυτό βέβαια έχει να κάνει με τις απαιτήσεις τού καθένα.Κατά τα άλλα δεν βρήκα κάτι πού να μην μού άρεσε πέραν τού χώρου δηλαδή.Εγώ έχω βέβαια βάλει μέσα τόσα πολλά πού η κυκλοφορία τού αέρα είναι λίγο προβληματική.Είναι από τα πρώτα καλά της Thermaltake καί με βάση αυτό έφτειαξε τα επόμενα μοντέλα της.Πάντως αν τώρα αγόραζα θα έπαιρνα το armor ή κάτι ανάλογο.

Δημοσ.
Τυχαίνει να έχω το κουτί πού λες.Καλό αλλά μού πέφτει λίγο γιατί θα προτιμούσα να είναι full tower.Αυτό βέβαια έχει να κάνει με τις απαιτήσεις τού καθένα.Κατά τα άλλα δεν βρήκα κάτι πού να μην μού άρεσε πέραν τού χώρου δηλαδή.Εγώ έχω βέβαια βάλει μέσα τόσα πολλά πού η κυκλοφορία τού αέρα είναι λίγο προβληματική.Είναι από τα πρώτα καλά της Thermaltake καί με βάση αυτό έφτειαξε τα επόμενα μοντέλα της.Πάντως αν τώρα αγόραζα θα έπαιρνα το armor ή κάτι ανάλογο.

Προφανως το armor το full οχι το junior ετσι(δεν ξερω πως τα πηγαινει το κουτι αυτο με τον θορυβο γιατι μπροστα εχει μεταλλικο πλεγμα);Kοιτα εγω midi θελω αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι εχω διαβασει απο πολλους οτι κανουν πολυ θουρυβο οι 2 12ριδες ανεμιστηρες του(ξερω και για το κολπο με το 4-pin)!Aν τους αφαιρεσω τελειως θα εχω προβλημα απο θερμοκρασιες μεσα(πχ τωρα εχω ενα μαυρο innovator-αυτο με το πορτακι-και με ανεμιστηρα πλαινο μονο το κουτι μεσα ειναι στους 30 βαθμους-ευτυχως που εχω βαλει πολυ σωστα τα καλωδια βεβαια απο το tagan 600 dual engine που εχει πολλα καλωδια ρε γμτ);Επισης διαβασα πως οι usb θυρες στο πανω μερος του κουτιου ειναι usb 1.1,ισχυει;Και θα μπορεσω να τοποθετησω το τροφοδοτικο ευκολα ή θα με εμποδισει αυτο στο πανω μερος με τις θυρες;Αυτες ειναι οι ανησυχιες μου και οι αποριες μου με το κουτι και αμα λυθουν θα εχω μια ολοκληρωμενη αποψη πιστευω(οποιοδηποτε αρνητικο στοιχειο ας αναφερθει)!

Δημοσ.

metalmike εγώ μπορώ να σου πω μόνο για τα ανεμιστηράκια. Έχω το armor va8003 με το πλαϊνό 25άρι fan...που είπαν και τα παιδιά πιο πάνω. Αυτή τη στιγμή του έχω βάλει 3 12άρια fan (2 μπροστά και 1 πίσω) aerocool Turbine 1000/2000 http://www.pc-store.gr/details.asp?cat=15&subcat=47&item=679 τα οποία δουλεύουν στις 900rpm στα 15dBA περίπου. Υπάρχουν βέβαια και αυτά της silentX αλλά δεν λέει να δώσεις 25 ευρώ για ένα fan.

Δημοσ.

Εγω έχω το armor χωρίς τον πλαινό ανεμιστήρα,δεν αντιμετωπίζω τα προβλήματα που αναφέρονται παραπάνω(enermax τροφοδοτικό που ταίριαξε πολύ καλά με τον πάνω ανεμιστήρα).Ούτε θόρυβο πολύ αντιλαμβάνομαι.Είναι τρελό το κουτί,ότι πρέπει για να κρατά "δροσερά" τα εσωτερικά του!!

Πάντως ο 25αρης στο πλάι πρέπει να κάνει σαματά..

Δημοσ.

Όχι ο 25άρης είναι πολύ ήσυχος!! Τον έχω εκτός λειτουργίας βέβαια αφού οι θερμοκρασίες είναι πάρα πολύ καλές μέσα στο κουτί. Τον χρησιμοποιώ μόνο όταν πιάνουν οι ζέστες. Κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και ακούγεται σαν 12άρης. Ρίχνει αέρα ακριβώς στα σημεία της vga, cpu και ram

Δημοσ.

Για το tsunami ξέρω ότι σίγουρα είναι usb 2.0 οι θύρες στο πάνω μέρος του κουτιού...όπως σε όλα τα thermaltake. Τώρα για το τροφοδοτικό δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα εκτός αν βάλεις κάποιο από τα νέα 1000άρια που έχουν βγει και είναι πιο μεγάλα σε μήκος. Δες αν θες εδώ ένα video review για το tsunami http://www.3dgameman.com/content/view/252/48/

Δημοσ.

Κοιτα διλλημα τωρα...ρε γαμωτο...armor ή tsunami,tsunami ή armor;E ρε που εμπλεξα(καψες που εχει ο κοσμος ε,χαχαχαχαχα)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...