Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με... τροφοδοτικό???

stef-dim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το ακόλουθο πρόβλημα. Ανάβω τον υπολογιστή και με το που ξεκινάει αυτομάτως σβήνει και αμέσως ξαναεκκινεί. Είναι λίγο κουφό αλλά μου συμβαίνει. Any ideas???

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα...πατάω το κουμπί WAPM, και δεν κάνει τίποτα.

Any ideas ???

Πέραν της πλάκας, δεν μας δίνεις σχεδόν καθόλου πληροφορίες για το σύστημά σου, ούτε μια εκτεταμένη αναφορά/περιγραφή του όλου προβλήματος.

Δημοσ.

Το ιδιο συμπτωμα περιστασιακα ειχα και εγω. Πριν 10 ημερες αλλαξα τροφοδοτικο και απο τοτε δεν εχει ξανασυμβει. Βεβαια με 300W τροφοδοτικο ειχα 2 DVD 2 IDE και 1 SATA ο οποιος εκανε συχνα Ι/Ο error (ισως εφταιγε και ενα adaptor καλωδιο του SATA). Ισως ηταν το τροφοδοτικο μικρο η χαλασμενο, παντως τωρα ειμαι ενταξει.

Δημοσ.

αποσυνδεσε ολα τα drive που δινει ρευμα το τροφοδοτικο και αφησε μονο το δισκο που μπουταρεις και δες τι κανει?

Δημοσ.
Νομίζω σε μερικά μοντέλα μητρικών της ASUS συμβαίνει και δεν είναι πρόβλημα, είναι φυσιολογικό.

Σε ποιες περιπτωσεις το κανει;

Δημοσ.
Νομίζω σε μερικά μοντέλα μητρικών της ASUS συμβαίνει και δεν είναι πρόβλημα, είναι φυσιολογικό.

Φυσιολογικό να κρασάρει το PC στο βοοτ ρε παιδιά?Τι λέτε τώρα?Δεν μιλάμε για αυτοκίνητα 20 ετίας με κρύο κινητήτα pc είναι.Λογικά θα χρειάζονται κάποιο Bios update.

Δημοσ.

Αυτό με την Asus το κάνει αν δεν κάνω λάθος όταν έχεις υπερχρονίσει τον επεξεργαστή.Ξεκινάει χωρίς να ανάψει η οθόνη και χωρίς να μπορείς να μπεις στο bios και σβήνει αυτόματα.Μετά δουλεύει κανονικά.Τουλάχιστον στην P5W DH DELUXE μου το κάνει.

Δημοσ.
Αυτό με την Asus το κάνει αν δεν κάνω λάθος όταν έχεις υπερχρονίσει τον επεξεργαστή.Ξεκινάει χωρίς να ανάψει η οθόνη και χωρίς να μπορείς να μπεις στο bios και σβήνει αυτόματα.Μετά δουλεύει κανονικά.Τουλάχιστον στην P5W DH DELUXE μου το κάνει.

Εχμ εχμ εχμ...γκου χου γκουχ...

σε ποιό BIOS έχεις μείνει ? :P

Δημοσ.

LOL @ Hermes.

Άκυρο εντελώς αυτό που είπες.

Επίσης πάλι θα το έκανε :D

@palawiaris:

Κανονικά από το 1507 και έπειτα δεν πρέπει να στο κάνει αυτό.

Επίσης το ότι πέρασες το BIOS 1801 θεωρείται λάθος εξ' γκαντεμιάς, μιας και έχει κάτι bugs που δεν φεύγουνε με απλό BIOS Flash σε άλλη version.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...