punky Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Κι εγώ εν αναμονή της Forthnet είμαι. Δεν έχω προσωπική άποψη για την Tellas, αλλά από ότι διαβάζω, πέφτει πολύ ανάθεμα.
Members gsarig Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Members Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Tellas έχουμε στη δουλειά και σχεδόν κάθε μέρα έχουμε προβλήματα. Προσωπικά, με αυτά που έχω δει και έχω ακούσει, και στη μισή τιμή να φτάσει το πακέτο της σε σχέση με τις άλλες εταιρείες πάλι δεν θα το έβαζα γιατί δεν μπορώ να την εμπιστευτώ. Στο σπίτι έχω Forthnet και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα παράπονο.
feidim Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Παρατηρώ ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με την Tellas και σε σύγκριση με τις άλλες εταιρίες. Μήπως θα μπορούσατε να κοιτάξετε στην δεύτερη σελίδα των μηνυμάτων που έχει μεταφερθεί το θέμα μου και να συμμετέχετε στην έρευνα της διπλωματικής μου που μελετάει το πόσο ικανοποιημένοι είμαστε από τους παροχείς υπηρεσιών Internet. Θα ήταν ενδιαφέρον................. Μπορεί να βαριέστε ... το καταλαβαίνω... :neutral: αλλά βάλτε βρε παιδιά ένα χεράκι... Μου είναι απαραίτητη η συμμετοχή σας. Ευχαριστώ
dimitris74 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 emena pantos evale o geitonas mou me ton opoio tha to moirastoume, megali kathisterisi pano apo mina alla i taxytita skotonei pragmatika 4mbit download kai upload 0,8 me 0,9. Pistevo ta exoyn vrei skoura me tin yper-voliki zitisi kai me tous ligous kai oxi empeirous ypalilous tous. kata ta alla fainetai na paizei grigora. gia mena aksize i ypomoni, an tora o allos to thelei gia ti douleia tou yparxei problima me tis kathysteriseis :? profanos prepei na eisai o monadikos me 0,8 me 0,9 upload otan oloi oi ypoloipoi xristes exoun 512
madboy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Epeidh parakoloutho kai to antistoixo forum gia adsl exo dei kai allous xrhstes na sygxronizoun sta 1024.
SyBeRiA Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Hi... Sta mesa tou Noembrh ekane aithsh enas filos mou sthn Tellas gia to Zisto tou eipan 15 Dekembrh to argotero tha exei sundethei kai oti apo tis 10 dekembrh peripou tha douleuoun oi klhseis... Exoume 16 Genarh kai akoma tipota kai ekeinos xrewthike me to prwto pagio xwris na exei akoma tipota. Tou eipan sthn eksuphrethsh pelatwn pws apla den eixe ftasei h grammh mexri ekei !!!!!!!!!!!!!! Ekleisan thn sundesh xwris na exei paei kan grammh ekei !!!!!!!! An parola auta kapoia stigmh to exei kai einai kalo eimai diatethimenh na to balw...giati twra pou ebala to conn-x talk sta 2048 plhrwnw 95 euros kai den einai aperioristes klhseis ! apla apo tis 8 to brady mexri tis 8 ti prwi kai olo to sabbatokyriako.
xforte Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 και ενας φιλος μου περιμενει απ τον Δεκαμβρη για ζιστο
kermas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 exw tellas 1mbit kai h exw problhma edw kai 1.5 mhna (m.o. taxuthtas 15 me 25kb/sec). Tous pairnw thl gia texnikh upostiriksh kai ta kathikia den to shkwnoun ELEOSSSS .Einai oi megaluteroi kleftes apo olous tous allous. Thelw na diakopsw thn sumbash mou kai den mporw na touis brw me tpt pairnw thl edw kai kana 2-3 bdomades kai me exoun sthn anamonh sunexeia..Den kserw ti na kanw.. Mporei na bohtheisei kapoios?
taita Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Παιδιά αντίστοιχο πρόβλημα και με τη Vivodi: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=182533
kostassid Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 αν και υπηρχε μεγαλη ταλαιπωρια στην αρχη δηλαδη τον πρωτο μηνα, μετα δεν πεφτω κατω απο 340kbps...εχω tellas zisto + dsl, οποτε λεω οτι αξιζει
kwn7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Εκανα τηλεφωνική αίτηση στην TELLAS μόνο για zisto telephony με νέο 211.... αριθμό. Σε 20 μέρες απο την τηλεφωνική μου αίτηση ήρθε κούριερ και υπέγραψα συμβόλαιο 1 έτους. Σε 15 μέρες μετα την υπογραφή ήρθε τεχνικός και με συνέδεσε. Εδώ και ένα μήνα όλα πάνε ρολόι. Ποιότητα ήχου εφάμιλλη με του ΠΟΤΕ. Πάγιο 26,95 και απεριόριστες αστικές υπεραστικές.
The_Edge Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 αν και υπηρχε μεγαλη ταλαιπωρια στην αρχη δηλαδη τον πρωτο μηνα, μετα δεν πεφτω κατω απο 340kbps...εχω tellas zisto + dsl, οποτε λεω οτι αξιζει 340ΚΒ/s προφανώς εννοείς :razz:
agri0gatos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Έκανα αίτηση τηλεφωνικά για zisto. Πήρα τηλέφωνο πέμπτη, ο courier ήρθε Δευτέρα με τα συμβόλαια, μετά από δυο μέρες είχα ιντερνέτ αλλά δεν είναι αυτό το θέμα Τα 47ευρο είναι καλή τιμή ότι και να λέμε. Μιλάμε για απεριόριστο τηλέφωνο και ιντερνέτ. Το θέμα είναι πόσο το χρειάζεται κάποιος. Εάν κάποιος κάνει 10 τηλέφωνα τον μήνα τον 2-3 λεπτών δεν τον συμφέρει. Κάποιος όμως που δουλεύει μετά τηλέφωνα είναι μια χαρά. Εγώ δεν ξέρω αλλά νιώθω τυχερός γιατί δεν έχω τα προβλήματα που βλέπω ότι έχουν άλλα παιδία και ελπίζω να μην τα έχω ποτέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.