Προς το περιεχόμενο

τι γνωμη εχετε για την tellas σχετικα με το zisto????

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι γνωμη εχετε για την tellas???

ξερετε καποια αλλη εταιρια με αναταγωνιστικα προγραμματα?

Δημοσ.

Μαφιόζοι κτλ. Οι τύποι με τους οποίους θα ήθελες να μπλέξει η πεθερά σου. :) Η προσωπική μου εμπειρία δεν προέρχεται βέβαια από το zisto οπότε εκεί απλά θα αρκεστώ στο να διαβάζω το χώσιμο των παιδιών που το επιχείρησαν.

Δημοσ.

γιατι το λες αυτο?ειναι κατι που ξερεις?

νομιζω οτι με 46 ευρο απεριοριστες κλησεις εντος ελλαδος και internet 4mbs δεν ειναι κατι που δεν συμφερει.......

Δημοσ.

απο αυτα που ειδα σε πρωτες 2-3 σελιδες δεν μου φενετε οτι ειναι κατι που δεν δουλευει...και εχει προβλημα...

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να εχεις προβλημα με ποιοτητα ηχου+σιγουρα θα καθυστερησει να ενεργοποιηθει γιατι εχουν πεσει ολοι μαζι..

ασε να στρωσουν τα πραγματα

<<1 μηνα για να εχει θυρες στην καλυτερη. εκτος κ αν εισαι τυχερος κ τυχεις σε περιοχη π δεν εχουν πεσει πολλες αιτησεις

2-3 μερες για να αξιωθουν να στειλουν την αιτηση μου στον ΟΤΕ

12 μερες για να βγαλει ο ΟΤΕ την ADSL απο τη γραμμη.

20-30 μερες για να βαλει η κωλοTellas την δικια της >>

Δημοσ.

Οι τύποι είναι ΑΛΗΤΕΣ!

Παιδευόμουν από 6/11/2006 να βάλω zisto, φτάσαμε αρχές Γενάρη κι ακόμα τίποτα.

Έστειλα fax να ακυρώσω τη διαδικασία και κάνουν το κινέζο ότι και καλά δεν το έχουν λάβει.

Το κερασάκι?

Μου έστειλαν να προπληρώσω και λογαριασμό με πάγια μέχρι 31/1/2007!!!

Έτσι για το γ@αμώτο, ανέθεσα τα υπόλοιπα σε δικηγόρο.

Δημοσ.
απο αυτα που ειδα σε πρωτες 2-3 σελιδες δεν μου φενετε οτι ειναι κατι που δεν δουλευει...και εχει προβλημα...

Φίλε διάβασε όλο το τόπικ και ιδίως τις τελευταίες εμπειρίες και να θυμάσαι ότι εδώ είμαστε για να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και να βοηθήσουμε και όχι για να κόψουμε πωλήσεις από την όποια tellas.

Δημοσ.
Οι τύποι είναι ΑΛΗΤΕΣ!

Παιδευόμουν από 6/11/2006 να βάλω zisto, φτάσαμε αρχές Γενάρη κι ακόμα τίποτα.

Έστειλα fax να ακυρώσω τη διαδικασία και κάνουν το κινέζο ότι και καλά δεν το έχουν λάβει.

Το κερασάκι?

Μου έστειλαν να προπληρώσω και λογαριασμό με πάγια μέχρι 31/1/2007!!!

Έτσι για το γ@αμώτο, ανέθεσα τα υπόλοιπα σε δικηγόρο.

Θέλω οπωσδήποτε όλα τα επεισόδια :PPpPpPpPpPPPPPpP

Δημοσ.

Από το να με κοροϊδεύουν στον ΟΤΕ (τους παρακαλούσα 1 μήνα να έρθουν να ελέγξουν βλάβη του τηλεφώνου και δεν σηκώναν το τηλέφωνο) και να πληρώνω σαν κορόϊδο πάγιο 20 ευρώ το μήνα για το dsl προτιμώ να στηρίξω μια εναλλακτική και πιο οικονομική πρόταση, γνωρίζοντας ότι τους πρώτους μήνες θα ταλαιπωρηθώ λίγο.

Δημοσ.

emena pantos evale o geitonas mou me ton opoio tha to moirastoume, megali kathisterisi pano apo mina alla i taxytita skotonei :) pragmatika 4mbit download kai upload 0,8 me 0,9. Pistevo ta exoyn vrei skoura me tin yper-voliki zitisi kai me tous ligous kai oxi empeirous ypalilous tous. kata ta alla fainetai na paizei grigora. gia mena aksize i ypomoni, an tora o allos to thelei gia ti douleia tou yparxei problima me tis kathysteriseis :?

Δημοσ.

Για όσους δεν το κατάλαβαν, όσοι κράζουμε την tellas δεν στηρίζουμε τους κλέφτες του ΟΤΕ, απλά λέμε ότι οι τύποι της tellas είναι ακόμα μεγαλύτεροι απατεώνες και αυτό δεν έχει να κάνει με μια μικροταλαιπωρία στην αρχή της παροχής μιας υπηρεσίας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...