el02154 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 paidia exw ena laptop acer travelmate 430.i enswmatwmeni karta asyrmatoy diktyou pou eixe ta eixe paixei giati kathe deka lepta exane to diktyo meta to xanaevriske kok.alles fores den evriske katholou diktyo enw dipla mou eixe aloos kanonika kai tetoia.etsi pira mia netgear karta.ola ok pane den ksesyndeetai alla pleon meta apo 40-45 lepta to pc mou pagwnei.den ginetai tpt. ayto den mou to ekane prin kai skeftomai mipws ftaei i karta.ta prwta 40 lepta katevazei polu kala alla meta xafnika to pc kokkalwnei kai anagkazomai na ton kleisw.exei kaneis kammia gnwmi??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfista Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Στην δικιά μου περίπτωση πάντως με netgear και acer φταίει το ρουτεράκι αφού ούτε το εφεδρκό λάπτοπ βρίσκει σήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el02154 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Στην δικιά μου περίπτωση πάντως με netgear και acer φταίει το ρουτεράκι αφού ούτε το εφεδρκό λάπτοπ βρίσκει σήμα. emena den paizei kammia tetoia periptwsi.kaneis kammia idea giati ''pagwnei'' to pc mou; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
understatement Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Πες μας ποια κάρτα αγόρασες να σου πω (και) τα δικά μου παθήματα που έγιναν μαθήματα. Εγώ που λες, είχα μια USB της Netgear. Στην αρχή δούλευε μια χαρά, ώσπου μια μέρα τα έφτυσε (εντελώς όμως) και την έδωσα πίσω. Τώρα έχω μια US Robotics την οποία και συνιστώ ανεπιφύλακτα γιατί δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα (κτύπα ξύλο) και είναι από μόνη της εξαιρετικό προϊόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el02154 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 exw mia netgear oxi usb alla den xerw poio montelo.tin edwsa sto plaisio kai mou edwsan mia idia.an xanaparousiastei to provlima mou eipan oti ftaei to pc.paizei kati tetoio; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Είχα παρόμοιο πρόβλημα με ελληνικά XP και τους drivers της κάρτας που δίνονταν μαζί. Νομίζω 1. ότι κατέβασα τους τελευταίους από το σάιτ ή 2. αναγκάστηκα να αλλάξω γλώσσα στο λειτουργικό. Δε θυμάμαι τι έκανα πρώτο, αλλά έτσι έφτιαξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el02154 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Είχα παρόμοιο πρόβλημα με ελληνικά XP και τους drivers της κάρτας που δίνονταν μαζί. Νομίζω 1. ότι κατέβασα τους τελευταίους από το σάιτ ή 2. αναγκάστηκα να αλλάξω γλώσσα στο λειτουργικό. Δε θυμάμαι τι έκανα πρώτο, αλλά έτσι έφτιαξε. otan les paromoio provlima ennoeis pagwne o ypologistis sou pou omws stin arxi katevaze kanonika;kai epipleon pws mporw na kanw ta duo parapanw pou les; eyxaristw gia tin voitheia.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Ναι πάγωνε, από εδώ κατεβάζεις τους νέους οδηγούς της κάρτας σου, αρκεί να ξέρεις το μοντέλο: http://kbserver.netgear.com/downloads_support.asp Γλώσσα στο λειτουργικό αλλάζεις με φορμάτ και αγγλικά παραθύρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
understatement Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 exw mia netgear oxi usb alla den xerw poio montelo.tin edwsa sto plaisio kai mou edwsan mia idia.an xanaparousiastei to provlima mou eipan oti ftaei to pc.paizei kati tetoio; Αυτό είναι που λέμε διάγνωση με τηλεπάθεια! PCMCIA έχεις; Η Netgear απο το πουθενά έβγαλε κακό όνομα... οπότε μάλλον η κάρτα φταίει και όχι το PC σου. Βέβαια, δοκίμασε κάτι άλλο στην PCMCIA σου να εξασφαλίσεις οτι δουλεύει σίγουρα. Όντας ευχαριστημένος απο την USB μου, σου συνιστώ αυτή σε PCMCIA. Πάντως, όπως λένε και τα παιδιά, κάνε ένα update και βάλε default language for non-unicode programs English. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el02154 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Αυτό είναι που λέμε διάγνωση με τηλεπάθεια! PCMCIA έχεις; Η Netgear απο το πουθενά έβγαλε κακό όνομα... οπότε μάλλον η κάρτα φταίει και όχι το PC σου. Βέβαια, δοκίμασε κάτι άλλο στην PCMCIA σου να εξασφαλίσεις οτι δουλεύει σίγουρα. Όντας ευχαριστημένος απο την USB μου, σου συνιστώ αυτή σε PCMCIA. Πάντως, όπως λένε και τα παιδιά, κάνε ένα update και βάλε default language for non-unicode programs English. pathaines kai esy to idio; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.