Προς το περιεχόμενο

peer guardian help

SALIN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ορκιζόμουν ότι εχθές postara για το συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν ξέρω τι απέγινε η τύχη του...:???:

Λοιπόν..Χρησιμοποιώ το peer guardian 2 εδώ και 4 μέρες...Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως, ενώ έμπαινα σε κάποιο site εδώ και κάτι μήνες, το peer guardian με εμποδίζει να μπω βγαζοντάς μου στο range: AirlineReservations.com, στο source την ΙΡ μου και στο destination την ΙΡ του συγκεκριμένου site που ψάχνοντας την είναι από Ουάσινγκτον..

Όσοι το χρησιμοποιείτε..θεωρείτε πως πάντα ότι μπλοκάρει είναι ιδιαίτερα επίφοβο? Γιατί σκέφτομαι να επιτρέψω την συγκεκριμένη ΙΡ λόγω του ότι είναι αρκετά καλό site και μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο (εμφανή τουλάχιστον) πρόβλημα..

Μια γνώμη παρακαλώ..

Thanks..

Δημοσ.

Εξανίστηκε!... Μήπως για το λινκ;

Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο και αποεπίλεξε το Block HTTP. Εναλλακτικά, μπορείς να προσθέτεις τα σάιτ που θες, εφόσον τα εμπιστεύεσαι, στο permanent allow.

Οι ίδιοι προτείνουν το δεύτερο:

http://phoenixlabs.org/pg2/faq/

http://wiki.phoenixlabs.org/wiki/PeerGuardian_2:FAQ

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ για την απάντησή σου και τα χρήσιμα λινκ, αλλά η ερώτησή μου αφορούσε περισσότερο το κατά πόσο είναι επίφοβο όταν ένα site π.χ λέγεται..http://www.kati.com και το peer guardian σου βγάζει στο range airlinereservation.com..Τι μπορεί να σημαίνει εννοώ...

Δημοσ.

Επίφοβο για να σερφάρεις δεν είναι.

Αλλά μπορεί, π.χ., να έχει αναφερθεί ή να υπάρχει υπόνοια ότι κάποιοι απ' αυτό το φάσμα διευθύνσεων κάνουν κατασκοπία ή ότι οι διευθύνσεις ανήκουν σε κάποιους που δεν βλέπουν με καλό μάτι το P2P, οπότε το PeerGuardian δεν τους αφήνει να συνδεθούν μαζί σου.

ΥΓ.

Εδώ στο φόρουμ του PeerGuardian εξηγεί γιατί προτείνουν να μην αποεπιλέγεις το Block HTTP:

http://forums.phoenixlabs.org/showpost.php?p=52903

Δημοσ.

Sorry βρε παιδιά, επειδή δεν είμαι και πολύ σχετική..να ρωτήσω και κάτι άλλο?

Έχω ανοίξει μια port για το utorrent, και συγκεκριμένα αυτή που ζητάει στο port test την 11398. Το θέμα είναι πως και όταν δεν κατεβάζω κάποιο torrent, σε άσχετες στιγμές μου δείχνει το peer guardian ότι κάποιες IP σαν source αυτές και σαν destination η δικιά μου, χρησιμοποιούν αυτή την port..:sad: Είναι λογικό αυτό?

Δηλαδή, το utorrent το χει κλειστο..

source 72.38.144.167:2654 (η άσχετη ΙΡ)

destination 192.168.0.10:11398 (η δικιά μου)

Γενικότερα είναι επίφοβο να αφήνω κάποιες θύρες για torrent?

Δημοσ.

Salin, δεν είμαι και ο πλέον ειδικός για να σου πω τι ακριβώς παίζει το peer guardian γιατί δεν το πολυεμπιστεύομαι και δεν το χρησιμοποιώ...Καλό θα ταν να σου απαντήσει κάποιος που το χρησιμοποιεί καιρό...

Όσο για τα port που προτείνουν κατά καιρούς τα εκάστοτε torrent engines, θα σου πρότεινα να τα αποφύγεις..Εγώ τουλάχιστον κατεβάζω δίχως άνοιγμα επιπλέον port και μάλιστα με ταχύτητα άνω των 50k/sec..

Για τσεκαρέ το...Εκτός να κάποιος σου πεί υπεύθυνα ότι δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα..

Δημοσ.
Το θέμα είναι πως και όταν δεν κατεβάζω κάποιο torrent, σε άσχετες στιγμές μου δείχνει το peer guardian ότι κάποιες IP σαν source αυτές και σαν destination η δικιά μου, χρησιμοποιούν αυτή την port..:sad: Είναι λογικό αυτό?

Αν δεν είναι πολλή ώρα που έχεις κλείσει το πρόγραμμα, είναι λογικό. Ο τράκερ σε έχει ακόμα και εξακολουθεί να σου στέλνει κίνηση.

Γενικότερα είναι επίφοβο να αφήνω κάποιες θύρες για torrent?

Δεν είναι επίφοβο. Και πρέπει να είναι ανοιχτές.

Δημοσ.

Το ότι είσαι κοπέλα προυποθέτει πως πρέπει να σπας τα νεύρα σε ένα ολόκληρο forum βάζοντας ροζ γράμματα σ' ότι postαρεις? 'Η με αυτό τον τρόπο νιώθεις περισσότερο γυναίκα? Αν είναι ν αρχίσει ο καθένας να βάζει κόκκινα που να αναβοσβήνουν και να χοροπηδάνε να μην μπορεί να διαβάσει κανείς και τίποτα. 'Ελεος πια

Δημοσ.
Το ότι είσαι κοπέλα προυποθέτει πως πρέπει να σπας τα νεύρα σε ένα ολόκληρο forum βάζοντας ροζ γράμματα σ' ότι postαρεις?

Δηλαδή το "ολόκληρο forum" είσαι εσύ? Γιατί μόνο εσύ φαίνεσαι να ενοχλείσαι..:evil:

'Η με αυτό τον τρόπο νιώθεις περισσότερο γυναίκα?
Οχι ιδιαίτερα...Εσύ? Νιώθεις άντρας τώρα?
Αν είναι ν αρχίσει ο καθένας να βάζει κόκκινα που να αναβοσβήνουν και να χοροπηδάνε να μην μπορεί να διαβάσει κανείς και τίποτα. 'Ελεος πια

Ούτε αναβοσβήνουν ούτε χοροπηδάνε...

Και, όχι ότι είμαι υποχρεωμένη να σου δώσω εξηγήσεις με τέτοιο τρόπο, αλλά βοηθάει να μην με λένε κατά καιρούς "ρε φίλε" "ρε κολλητέ" κ.λπ..

Εκτός αν εσύ δεν θα χες πρόβλημα να σε λένε "ρε φιλενάδα"...

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια κάπου είχα διαβάσει και γω περίεργα πράγματα για το συγκεκριμένο...αλλά για πιο παλαιές εκδόσεις...τώρα έχω την τελευταία...

Αλλά, άντε και το έβγαλα..και τι να βάλω..???:cry:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

άσχετο, αλλά κι εγώ ενοχλούμαι με τα γράμματα. Ρόζ και πορτοκαλί είναι τα χειρότερα από θέμα κούρασης και δυσκολίας στο διάβασμα.

Καλά έκανες που τα άλλαξες...

φιλικά...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Members
Δημοσ.

Και μια ερώτηση από μένα. Πείραξα κάποιες από τις ρυθμίσεις του peerguardian και το εξαφάνισα εντελώς από το notification area (κάτω δεξιά). Το πρόγραμμα τώρα, από ότι βλέπω στο task manager, τρέχει κανονικά αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά, ενώ όταν προσπαθώ να το ανοίξω από το start/programs, ενώ φορτώνει δεν ανοίγει ώστε να δω τις ρυθμίσεις του. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το επαναφέρω;

Δημοσ.
Και μια ερώτηση από μένα. Πείραξα κάποιες από τις ρυθμίσεις του peerguardian και το εξαφάνισα εντελώς από το notification area (κάτω δεξιά). Το πρόγραμμα τώρα, από ότι βλέπω στο task manager, τρέχει κανονικά αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά, ενώ όταν προσπαθώ να το ανοίξω από το start/programs, ενώ φορτώνει δεν ανοίγει ώστε να δω τις ρυθμίσεις του. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το επαναφέρω;

Δοκίμασε από το taskbar properties να κάνεις το pg always show...ή αφού το έχεις φορτώσει ξανατρέξτο από το programs...Εάν πάλι έχεις πρόβλημα κάνε το σίγουρα αποτελεσματικό uninstall και μετά install

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...