Προς το περιεχόμενο

toshiba G30-194. Να το πάρω ;

trelovet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω αποφασίσει εδώ και λίγο καιρό να αγοράσω ένα ακριβό laptop, με δυνατότητες multimedia. αυτό το μοντέλο αν και ακριβό, έχει τα πάντα και μου αρέσει τρελλά και σαν σχεδίαση-ποιότητα. Αξίζει να το πάρει κάποιος, ανεξαρτήτου τιμής ? Το'χει δουλέψει κανείς από δω μέσα ή έχει ακούσει γι'αυτό από άλλους?

http://www.edirect.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=54815

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

file mou einai poly kalo ergaleio!!o,ti kalitero kikloforei alla tha grapsw tis enstaseis mou:

H karta grafikwn gia laptop me 17ara othoni einai metria sti katigoreia tou,

mia 7800 h 7900 kai 512 mporouse nomizw.

Exw tin entipwsi oti plirwneis poly disign kai slkiro vevaia!

Δεν έχω δει κάποιο μοντέλο με κάρτα γραφικών στα 512, τουλάχιστον στην αγορά της Ελλάδας. Οσον αφορά το κόστος του HD-DVD ,είναι μεν υψηλό, αλλά όπως κάθε τι καινούργιο, κοστίζει :???: Απ'οτι ξέρω οι πρώτες αυτόνομες συσκευές HD & Blueray που μπήκαν στην αγορά , κοστίζουν πάνω από 1000 ευρώ.

Οντως το Toshiba είναι αρκετά τσιμπημένο, αλλά υπάρχει κάτι άλλο αντιστοιχο να προτείνει κάποιος σε πιο λογική τιμή ;:roll:

Καλά όλα αυτά ρε παιδί μου όσα και να χεις να δώσεις 3000 ++ για λάπτοπ πολλά είναι.

Δεν τα δίνεις να τσιμπήσεις ένα desktop + μια 24 wide να τελειώνεις μια και καλή.

Κορυφαίο μηχάνημα αλλά μην αναρωτηθείς ποτέ "μα γιατί παρόλα τα λεφτά που έσκασα δεν μου παίζει τα παιχνίδια τέλεια;" !!! Θα πρέπει να συμβιβαστείς εδώ, κάτι που είναι αντίθετο με τη φιλοσοφία αυτού του μηχανήματος κ των υποψήφιων αγοραστών του.

Είμαι αρκετά μεγάλος για να παίζω παιχνίδια:) οπότε είναι ο τελευταίος τομέας που θα κοιτούσα . Ομως φίλε kirileman , βλέπω από την υπογραφή σου ότι κατέχεις κι εσύ κάποιο 'φτηνό' :) μοντέλο της Alienware.Μήπως σου είναι εύκολο να μου πεις από που το πήρες και πόσο περίπου σου κόστισε; Ενδιαφέρομαι πολύ για τα μοντέλα της εν λόγω εταιρείας

Το έφερνε το πλαίσιο από arima (όπως κ η alienware) και το πουλούσε με άλλο όνομα, δεν το βλέπω όμως τελευταία (ίσως να υπάρχουν κάποια κομμάτια ακόμα αλλά δεν τα χω δει στα εκθέματα). Με τον δεύτερο δίσκο που πήρα πήγε 2500. Είναι καθαρά παιχνιδομηχανή και multimedia box ας πούμε, all-in-one ένα πράγμα, σαν αυτό που θες κ εσύ αν κατάλαβα, αλλά υστερεί ΠΟΛΥ σε σχέση με το toshiba σε επεξεργαστή και ανάλυση οθόνης (δεν έχει hd-dvd εννοείται). Αν το πάρεις απέξω, φυσικά, θα μπορείς να επιλέξεις και τις δυο μεγαλύτερες αναλύσεις, ο επεξεργαστής όμως δεν αλλάζει (το πολύ να βάλεις turion 64 2.4Ghz). Δεν θα στο πρότεινα αφού δεν παίζεις παιχνίδια κ επειδή έχει λίγο παλιώσει πια (αν θες περίμενε τα καινούρια διπύρηνα μοντέλα που φημολογείται ότι θα βγουν σύντομα). Αν είσαι τρομερά πωρωμένος πάντως, δες αν αλλάζει η κάρτα γραφικών του toshiba και αν ναι, βάλε στην άκρη άλλα 500 για την 7950 gtx! (δεν θέλω καν να σκεφτώ το σύνολο!!! ) Είμαι αρκετά μουρλός κ γω αλλά όταν επιχείρησα να παραγγείλω 2 κομμάτια από πλαίσιο, έκανα πίσω αμέσως με το έμαθα την τιμή τους (1000 κ οι 2). Οπότε σκέψου το λίγο ακόμα και ψάξου ακόμα περισσότερο! :)

Εδώ είναι και με αρκετά πεσμένη τιμή: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=907278

Τράβα μια βόλτα για πλάκα όταν ευκαιρήσεις κ πες ότι το θες με 2 δίσκους κ όχι με τις 7900gs αλλά με 2 7950gtx να δούμε τι θα σου πουν. Μάλλον θα στις παραγγείλουν. Τα υπόλοιπα, στο site της alienware (που πρόσφατα αγοράστηκε από dell :( )

Εχω desktop, δεν χρειάζομαι άλλο, μου χρειάζεται όμως πολύ καλό notebook;)

Αυτό το SONY το είδες;

Aν και θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά και στο Macbook Pro, ώρα για switch!!!

Σ΄ευχαριστώ για τις πληροφορίες , δεν ήξερα ότι τα Alienware εισάγονταν στην Ελλάδα, δεν τα έχω πετύχει πουθενά. Εχεις δίκιο ότι είμαι πορωμένος με τα notebook ( έχω αλλάξει 5 !) και τώρα το ψάχνω πολύ για μια high end συσκευή.

Αν τελικά καταλήξω στο qosmio , θα το ψάξω για την κάρτα γραφικών αφού θα ήθελα να είναι κι αυτή κορυφαία. :wink: Πάντως κοιτάω και προς DELL μεριά με το 1710 και το 20ιντσο 2010, αλλά μόνο εισαγόμενα από το εξωτερικό, αφού για περίεργους λόγους η εδώ αντιπροσωπεία δεν τα εισάγει ούτε με παραγγελία :-x

Αυτό το SONY το είδες;

Aν και θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά και στο Macbook Pro, ώρα για switch!!!

Το SONY είναι στις επιλογές μου, αλλά πέρα από τη διαφορά HD-Blueray δεν έχει κάτι άλλο που να υπερτερεί του Toshiba,πλην της τιμής (τουλάχιστον με βάση τις προδιαγραφές !!). Πάντως είναι στις 2-3 επιλογές που έχω στο μυαλό μου !

Οσον αφορά το Apple είναι ένα πραγματικά υπέροχο μηχάνημα , αλλά δεν έχω δουλέψεο ποτέ Mac και με αποθαρρύνει η αγορά του :sad:

Το SONY είναι στις επιλογές μου, αλλά πέρα από τη διαφορά HD-Blueray δεν έχει κάτι άλλο που να υπερτερεί του Toshiba,πλην της τιμής (τουλάχιστον με βάση τις προδιαγραφές !!). Πάντως είναι στις 2-3 επιλογές που έχω στο μυαλό μου !

Οσον αφορά το Apple είναι ένα πραγματικά υπέροχο μηχάνημα , αλλά δεν έχω δουλέψεο ποτέ Mac και με αποθαρρύνει η αγορά του :sad:

Και μένα μου φαινότανε η ιδέα σαν αρκούδα...!!! :D

Μετά από δυο μέρες χρήση, έπαθα τέτοια πλάκα που ακόμα και τώρα αναρρωτιέμαι γιατί τόσα χρόνια... και το θέμα είναι ότι έβαλα αμέσως το bootcamp και το parallels μην τυχόν και μου λείψουν τα παράθυρα αλλά περιττό να σου πω ότι τα ανοίγω μια φορά το μήνα, έτσι από κακή συνήθεια...

Φαντάσου ότι έκανα το λάθος και έβαλα του γιου μου το wow και δεν μπορώ να τον ξεκολλήσω από κει... και έχω το macbook pro το 15άρι... είδα το και 17άρι στο multirama και είναι εξαιρετικό...

Επειδή δεν θα το πρόσεξες στο άλλο θέμα, στο ξαναγράφω. Υπομονή λίγο, μας βλέπω να το παίρνουμε μαζί χε χε χε

http://reviews.cnet.com/8301-12760_7...5.html?tag=txt

http://gizmodo.com/gadgets/laptops/a...eep-226844.php

(core 2 duo, 2 x 7950 gtx sli, και άλλα ωραία... )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...