dpolal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Έχω φτιάξει ένα δίκτυο στο σπίτι με 2 πισί... Καρφωτές IP και στα δύο 192.168.100.1 / 255.255.255.0 192.168.100.2 / 255.255.255.0 Workgroup: MSHOME Διαφορετικά computer names και διαφορετικοί χρήστες στο κάθε πισί... Win XP sp2 ελληνικά το 1ο και Win XP sp2 αγγλικά το 2ο. Έχω ενεργοποιήσει το file sharing και έχω μοιράσει μερικούς φακέλους και από τα δύο πισί. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ το 1ο βλέπει αμέσως τους μοιρασμενους φακέλους του 2ου ΔΕΝ γίνεται το αντίθετο. Δηλαδή το 2ο όταν πάει να μπεί στο 1ο έχω μήνυμα «Δεν επιτρέπεται η σύνδεση» Δοκίμασα ένα σωρό πράματα ΚΑΙ έτρεξα 2-3 φορές στο καθένα και τους wizards ΑΛΛΑ τίποτα. Καμμιά ιδέα;;;;;; Kάποια στιγμή παίζωντας με τα Guest accounts παρατήρησα ότι αν ήταν απενεργοποιημένα τότε δεν έβλεπε ούτε το 1ο πισί το 2ο αν αυτό βοηθάει. Tα ενεργοποίησα αλλα΄δεν έβγαλα άκρη. Ευχαριστώ.
mitsos24 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω κ εγω. Αλλα και τα 2 PC εχουν Win XP sp2 αγγλικά! Εχω δοκιμασει να απενεργοποιησω και firewall, antivirus και στα 2 αλλα τζιφος! Καμια ιδεα?
vasilis78 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 προσπαθήστε να δημιουργήσετε τον ίδιο χρήστη και στα 2 pc (admin user group) και κάνte logon. ακριβώς με τα ίδια security credentials. δώστε Full access everyone. Mπορείτε να πάρετε c$ ?? ακόμα κάνετε remove απο το workgroup, και στην συνέχεια προσπαθήστε να τα βάλεται σε ένα καινούργιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.