louben Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Παιδια εχω εναν λογαριασμο mail sto in gr εχει ομως καταντησει αηδια η κατασταση με τα spam. Επειδη δεν τον χρησιμοποιω μπορω με καποιον τροπο να τον καταργησω(εχω βρει μονο για τροποποιηση στοιχειων οχι για καταργηση).Thanks/
spirosta Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Απλά σταμάτα να τον χρησιμοποιείς... Είναι πολύ απλό..
louben Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 MA kala ρε παιδια δεν ειναι κουφο να μπορεις να τροποποιησεις εναν λογαριασμο αλλα οχι να μπορεις να τον διαγραψεις?
PATRINOS06 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 καλως ηρθες στην εποχη του Big Brother.κατα πασα πιθανοτητα τα mail σου θα μεινουν εκει για παντα...
louben Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 η χαζομαρα ειναι οτι εχω βαλει ως διευθυνση το πραγματικο μου ονοματεπωνυμο(ημουν νεος τοτε και δεν ηξερα) γι αυτο και θελω να το σβησω,Δεν ηξερα δε ρωταγα?
sozirarak Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 στειλε mail στους webmasters του site και γραψε και τον λογο που θες να διαγραφει ο λογαριασμος σου.
louben Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Το εκανα και εστειλα αιτηση διαγραφης.Για να δουμε θα γινει τιποτα?
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 αν γινει ενημερωσε μας και με λεπτομερειες γιατι με ενδιαφερει το θεμα. βεβαια κατα ποσο θα σβησουν και τα mail σου απο τον σερβερ αυτο ειναι αλλη ιστορια.εχω την εντυπωση ομως οτι απλα δεν θα σου ξανα-επιτρεψουν προσβαση.
danaos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Σιγά τ' αυγά... Μπαίνεις, σβήνεις όλα σου τα μηνύματα, αλλάζεις προσωπικά στοιχεία κι αντί για Γεώργιος Γεωργίου γράφεις Μανόλης Μανολάκης και το ξεχνάς. Κι εδώ που τα λέμε ποιος ασχολείται με τον client του in.gr. Τη στιγμή που υπάρχουν yahoo, gmail κτλ κτλ. Αν δε σε σβήσουν κακό της κεφαλής τους. Αυτοί κρατούν δεσμευμένη μια διεύθυνση. Εκτός κι αν φοβάσαι ότι κάποιος θα υποκλέψει τα στοιχεία του λογαριασμού σου και θα τον χρησιμοποιεί για να στέλνει κακόβουλα μηνύματα... Είσαι τόσο επώνυμος αλήθεια;;;
louben Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδια οι ανθρωποι ειναι για τα μπαζα. Δειτε τι μου εβγαλε. The original message was received at Fri, 12 Jan 2007 23:28:24 +0200 from mail2.internal.ramnet.gr [10.3.5.2] ----- The following addresses had permanent fatal errors ----- <[email protected]> (reason: 550 Host unknown) ----- Transcript of session follows ----- 550 5.1.2 <[email protected]>... Host unknown (Name server: in.g: host not found Ξαναστειλα την αιτηση. Η μλκια ειναι οτι εχω κοτσαρει το ονομα μου φαρδυ πλατυ οποτε και τα στοιχεια να αλλαξω το ιδιο κανει. Για το ποσο επωνυμος ειμαι danaos ασχολιαστο
Jiakomo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 ----- Transcript of session follows ----- 550 5.1.2 <[email protected]>... Host unknown (Name server: in.g: host not found Μήπως έβαλες λάθος το email του παραλήπτη; [email protected]r
danaos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Συγγνώμη αν, χωρίς να το θέλω βέβαια, ήμουν προσβλητικός... Anyway, η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να τους δίνεις σημασία. Απλά ξέχνα το το email ...
louben Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Το ξαναστειλα με σωστη διευθυνση και τα ιδια. Τασπα τον ξεχναω το λαγαριασμο. DAnaos no problem,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.