sarpijk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 εχω ενα περιεργο προβλημα και δε ξερω αν ειναι 8εμα software ,hardware ή provider. το ζητημα ειναι οτι χανεται ξαφνικα η συνδεση.εχω forthnet 1024 με το usb modem της crypto.ενω κατεβαζω κανονικα στα καλα καθουμενα σταματανε ολα, σελιδες δε φορτωνουν, το emule αποσυνδεεται. εχω win xp SP2 και εχω κανει και install to πατσακι που αυξανει τις συνδεσεις των win απο 10 που ειναι default σε 50.
stoilas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα φίλε από την όμορφη Θεσσαλονίκη. Αρχικά μπορείς να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις αυτό το πατσάκι από τη μαμά Microsfot? zong Εάν το λειτουργικό σου είναι αγγλικό τότε zong Σε παρακαλώ κατέβασε το και εγκατέστησέ το και πες μου αν σου λύνει το πρόβλημα. Ευχαριστώ Μαλένξ
thanos75x Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Ναι κι εγω το ιδιο προβλημα εχω εδω και 15 μερες περιπου... Θα το δοκιμασω κι αν ειναι αυτο τοτε ολα καλα. Ευχαριστουμε για την βοηθεια προκαταβολικα
sarpijk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 εγω μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει ξανα το προβλημα.αλη8εια αυτο το patch δεν συμπεριλαμβανεται στα automatic updates που κανουν τα windows?οπως και να χει ελπιζω να διορθωθηκε το προβλημα.ευχαριστω
thanos75x Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Τελικα αυτό εφταιγε... Να 'σαι καλα ρε παλικαρι και ειχα τρελαθει δεν ηξερα απο που προερχεται... Μεχρι και στη forthnet πηρα και μου λεγανε οτι εχω ιο. Μα αφου εκανα format και περασα windows του ελεγα... αυτος ελεγε εχεις ιο... Σε τετοιες περιπτωσεις τραβας τα μαλλια σου! Ευτυχως που υπαρχει και η "βοηθεια του κοινου" στα forums αλλιως...
platongr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 hmmm και εγώ το ίδιο πρόβλημα, με forthnet... γιατί όμως μέχρι τώρα το έχουμε όσοι είμαστε με forthnet ?
stoilas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Γιατί εσείς έχετε μοντεμάκι χωρίς κάποιο NAT για προστασία και γιατί το security αυτό issue υφίσταται για τέτοιες περιπτώσεις. Είμαι σίγουρος ότι πολοί από εσάς έχετε ατηγορήσει είτε την Forthnet Που δίνει αυτό το απαίσιο modem είτε την Crypto που το παράγει και δεν μπορεί να σας δώσει τη λύση. Κλείνωντας να πω ότι όντως το μοντεμάκι είναι τραγικό μόνο και μόνο απειδή είναι μοντεμάκι, κατά τα άλλα είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ adsl usb modem που κυκλοφορεί με το ΚΑΛΥΤΕΡΟ chipset παγκοσμίως (Connexant) υ.γ. Το πρόβλημα δεν το έχουν μόνο όσοι έχουν forthnet αλλά γενικά όσοι έχουν μόντεμ με το ίδιο chipset. Αυτό που δεν έχω καταλάβει μέχρι τώρα είναι ο συνδυασμός πραγμάτων που πρέπει να συμπίπτουν για να προκύψει το εν λόγω πρόβλημα καθώς δεν παρουσιάζεται σε όλους όσους έχουν F200
djthc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Γιατί εσείς έχετε μοντεμάκι χωρίς κάποιο NAT για προστασία και γιατί το security αυτό issue υφίσταται για τέτοιες περιπτώσεις. Δηλαδή? Πως θα βάλουμε προστασία στο modem? Είμαστε και κάποιοι άσχετοι εδώ.
platongr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Το δικό μου το μοντεμάκι πάντως, παρόλο που δεν είναι το καλύτερο του κόσμου έχει και nat έχει και fw και δουλεύει μια χαρά. Συγχρόνως, έχει τρελαθεί στα disconnects τις τελευταίες 2 μέρες.
stoilas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δηλαδή? Πως θα βάλουμε προστασία στο modem? Είμαστε και κάποιοι άσχετοι εδώ. Με κάποιο firewall και εγκαθιστώντας όλα τα security patches της microsoft @platongr: Είναι modem ή Modem/router? Γιατί για να κάνει Network Address Translation ένα απλό Modem είναι αδύνατον... Όταν έχεις disconnects έχεις και loss of sync?
djthc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Απλό modem είναι το crypto f200. Όλα τα patches τα έχω βάλει. Έχω και το AVG για antivirus και το firewall των windows on. Όταν κάνει disconnect το εικονίδιο δείχνει ότι είναι συνδεμένο και το λαμπάκι παραμένει αναμμένο.
tassos1948 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 παιδιά γιά τό θέμα τού disconnect αντιμετώπιζα και γώ τό ιδιο πρόβλημα, μέχρι πού έβαλα στήν γραμμή τηλεφώνου ένα splitter τής Crypto, καί φίλτρα σέ όλες τίς τηλεφωνικές συσκευές.
stoilas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Το πρόβλημά σου αυτό είναι εντελώς άσχετο με το προαναφερθέν πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.