kastel Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Thanks for the tip αλλα κολησα! έκανα τη διαδικασια κανονικα αλλα δε σώζει τα ελληνικά script και έτσι όλες μου οι ταινιούλες αυτή τη στιγμή παίζουν με αρλούμπεσ υποτιτλους!Any tip? Καλωσόρισες στο insomnia. Άνοιξε υπότιτλους με το Subtittle Workshop (free). Αν κι εκεί εμφανίζονται "παραμορφωμένοι" τότε στα αριστερά στην πρώτη επιλογή μετά το "Work with" το ποιο πιθανό είναι να είναι επιλεγμένο ANSI, βάλε "Greek". Και κάνε Save (File>Save).
a.n.t.o.n.i.s Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 παιδια δεν αντεχω αλλο, εδω και μηνες προσπαθω να βρω ενα προγραμα για να προσθετω τους υποτιτλους (π.χ. srt) στην ταινια (avi) αλλα δεν βλεπω φως.... μπορειτε να μου δωσετε καμια ιδεα σας παρακαλω???
a.n.t.o.n.i.s Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 αν μου δωσετε γρηγορη απαντιση μου σωζετε την ζωη....
parsifal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Να προσθέσεις τους υποτίτλους σε AVI και το αποτέλεσμα να είναι σε τί μορφή; Πάλι AVI; DVD; Οτιδήποτε;
adi32 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Θελω να ενσωματωσω καποιους υποτιτλους σε avi ωστε να παιζει σε επιτραπεζιο dvd (Παιζει και τωρα με ξεχωριστους υποτιτλους αλλα τους δειχνει πολυ μικρους) Δοκιμασα διαφορα αλλα αργουν και μεγαλωνει το μεγεθος του αρχειου Θελω καποιο που να μην αλλαζει σημαντικα το μεγεθος αρχειου και να μην μειωνεται η ποιοτητα
giogr4 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δοκίμασες το AVIAddXSubs; Κατέβασέ το από εδώ: http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php και δες εάν σου κάνει. Δίνει την δυνατότητα να "πειράξεις" τους υπότιτλους και δεν κάνει re-encode.
val007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δοκίμασες το Format Factory θα βρείτε το από εδώ http://www.formatoz.com/index.html
dazeman Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Στις 08-02-2008 22:53 είπε ο a.n.t.o.n.i.s: αν μου δωσετε γρηγορη απαντιση μου σωζετε την ζωη.... Επίσης στις 08-02-2008 22:51 πάλι ο a.n.t.o.n.i.s είχε πεί: παιδια δεν αντεχω αλλο, ....αλλα δεν βλεπω φως.... Προφανώς, τον ...χάσαμε.
adi32 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δοκιμασα το WinAVIVideoConverter κανει δουλεια αλλα μεγαλωνει πολυ το αρχειο απο 700ΜΒ παει 1GB Το Format factory βγαζει καλο μεγεθος αλλα οι υποτιτλοι ειναι με κενα και παυλιτσες
giogr4 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δοκίμασε το πρόγραμμα που σου ανέφερα λίγο πιο πάνω και "παίξε" λίγο με το μέγεθος των υποτίτλων μέχρι αυτό που επιθυμείς. Είναι ιδιαίτερα εύκολο πρόγραμμα και το σημαντικό είναι ότι δεν κάνει re-encode την ταινία, οπότε έχεις μηδενική περαιέρω απώλεια ποιότητας.
adi32 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Με αυτο ξερεις να θα παιζουν οι υποτιτλοι σε ολα τα dvd ? Κατι θυμαμαι οτι με τη γρηγορη προσθηκη δεν επαιζαν σε ολα
giogr4 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δεν το γνωρίζω αυτό, ίσως υπάρχουν κάποια προβλήματα συμβατότητας με κάποιοα players, δεν χάνεις τίποτε όμως να δοκιμάσεις.
TheELF Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Με αυτο ξερεις να θα παιζουν οι υποτιτλοι σε ολα τα dvd ?Κατι θυμαμαι οτι με τη γρηγορη προσθηκη δεν επαιζαν σε ολα Το player θα πρέπει να έχει υποστήριξη DivX να έχει δηλαδή πάνω το σηματάκι.Αλλιώς μονο με recode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.