MasterX Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Χτες το βραδυ, ξήλωσα τη motherboard (MSI K8N Neo4 Platinum) για να πάει αύριο στο service (ΟΚΤΑΒΙΤ)... Παρουσιάζει ένα πρόβλημα με την μπαταρία του BIOS, το οποιο απ'ότι έμαθα το έχουν παρουσιάσει κάποιες μητρικές της MSI. Συγκεκριμένα κάθε μήνα μου αδειάζει την μπαταρία και μετα καταλήγω στο CMOS Checksum Error - Defaults Loaded. Έχω αλλάξει 5 μπαταρίες... Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε χθες έχει να κάνει με το ότι βγαζοντας την κάρτα γραφικών (PCI Express) προσπάθησα να επαναφερω στην αρχική του θέση ένα πλασικό μοχλο (πάνω στο PCI slot) που μαγκώνει την κάρτα γραφικών, με αποτέλεσμα να το σπάσω!!! Μπορώ να πώ ότι μου φάνηκε πολύ άβολο και μάλλον άχρηστο.. Πιστεύετε ότι, αν το προσέξουν θα μου πουν κάτι σχετικά με αυτό και θα χάσω την εγγύηση, ή δεν θα παίξει ρόλο καθώς αλλού είναι το πρόβλημα?????:? :? :? Αν με πάρουν τηλέφωνο από το σερβις να το παίξω "Αλέκος" λέτε? Πάντως, αν και δεν ξέρω, αν για το συγκεκριμένο και διαπιστωμένο πρόβλημα (μπαταρία του BIOS) κάνουν αλλαγή της μητρικής ή κάτι άλλο, αλλά και με σπασμένο το ελλασματάκι η κάρτα γραφικών πρέπει να δουλέυει μια χαρα...
Whiteyez Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Μήν αναφέρεις τπτ,παίχτω "Αλέκος" αν σου πουν κάτι..εγώ πιστεύω θα στην αλλάξουν..
panos_mp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 ειχα<παθει το ιδιο με μια ασυς κ στο ε-σοπ μου την εβγαλαν εκτος εγγυησης.. μου ειπαν κ οτι δεν τη πανε γιατι δεν θα το δεχτει η εταιρια κ οτι τους εχουν βγαλει εκτος εγγυησης πραγματα για πιο ασημαντους λογους.οστοσο μου ειπε να στειλω ενα μαιλ στη εταιρια κ αν τη δεχεται πολυ ευχαριστως να την στειλουν. κ η asus πολυ ευγενικα μου ειπε οτι λυπαμαι κτλ..ελπιζω να μην εχεις τα ιδια. παντος αυτος που ανακαλυψε το ηλιθιο κλιπ πρεπει να ειχε κάλο
Dklearhos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα.Εδώ εγώ είχα στείλει καμμένη mobo S775 με κατα λάθος στραβωμένα(μπορεί και σπασμένα) δύο pin του socket και μου την άλλαξαν χωρις τηλέφωνα χωρίς τπτ.
billpeppas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 mobo S775 με κατα λάθος στραβωμένα(μπορεί και σπασμένα) δύο pin του socket και μου την άλλαξαν χωρις τηλέφωνα χωρίς τπτ. ποιός σου είπε ότι είδαν ότι έλλειπαν/στράβωσαν κάποια pin ?
kafrilakos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 αυτο το clipsακι ειναι πραγματικά πολύ ηλίθιο...:evil:
MasterX Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 ναι το πιο πιθανό είναι να μην τα είδαν τα πιν... το κλιπάκι στη δική μου φαινεται πιο εύκολα... Το θέμα είναι αν θα το ψαξουν, ή αν ακουγοντας για το γνωστό προβλημα τη θεσουν κατευθειαν προς αντικατάσταση.. Θα σας πω σε λίγες μέρες.. Θα το παίξω "Αλέκος" και βλέπουμε.. kafrilakos πέστα Χρυσόστομε.... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνανε τόσο άβολο.. Δεν μπορείς να το ανοίξεις εύκολα, ειδικά αν υπαρχουν άλλα εξαρτήματα γύρω...
MasterX Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Τρίτη 9/1 η μητρική παραδόθηκε στο καταστημα στη Στουρνάρη.... και αναμένουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.