Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
nick[;1439189'']H λυση θα ηταν 4-5 γευματα τη μερα & (αν θες εξτρα) πρωτεινη ογκου + γυμναστικη.

Καλα, τα 4-5 γευματα την ημερα τα εχω για πλακα.

Τελικα αυτα τα συμπληρωματα που λες βλαπτουν ή οχι? Εχει νοημα να τα παρει κανεις υπο την εννοια οτι μολις τα σταματησει θα χασει οτι έχει φτιάξει? Δεν βλεπω καποιο ιδιαιτερο νοημα.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα συμπληρώματα αν ξέρεις τι να περιμένεις θα σου δώσουν μια μικρή βοήθεια. Γενικά όμως αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από αυτό που πραγματικά μετράει αν θες να πάρεις όγκο: πολύ φαί,επαρκής πρόσληψη πρωτεινης και ανέβασμα κιλών σε κάθε προπόνηση.

Σημείωση: εννοώ για σημπληρώματα πρωτεινών και όχι για στεροειδή που πραγματικά κάνουν θαύματα και στα @@ σου και η διατροφή και όλα

Δημοσ.
Σημείωση: εννοώ για σημπληρώματα πρωτεινών και όχι για στεροειδή που πραγματικά κάνουν θαύματα και στα @@ σου και η διατροφή και όλα

Όσα από τα @@ σου μείνουν μετά τα στεροειδή anyway :)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

εγω παντως εχασα περισι 11 κιλα και βαλε με διαιτα με κρεας και λαχανικα και γενικως ραμενο στομα μεσα σε 2,5 μηνες. δεν τα ξαναπηρα μεχρι που αρχισα να πλακωνομαι στις σοκολατες οποτε λογικο ηταν να παρω κατι αλλα οχι στο σημειο που ημουνα παλια

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν και το θεμα ειναι παμπαλαιο εντουτοις ειπα να συμβαλλω στην απορια πολλων ανθρωπων που θελουν να κανουν την διαιτα ατκινς αλλα δεν βρισκουν το και ποσο πρεπει να φανε, και επειδη ειμαι φανατικος της διαιτας αυτης μια που οποτε παιρνω κανα κιλο σ αυτην απευθυνομαι, ετοιμασα ενα pdf απο το βιβλιο του δρ Ατκινς -που ειναι και το πιο ουσιαστικο του μερος-, και περιγραφει τις ποσοτητες των φαγητων και τους υδατάνθρακες που περιεχουν.

στα ερωτηματα λοιπον "τι τρώω" "τι πρέπει να φάω" η "πόσο πρέπει να φάω" στην ατκινς (τα βαζω ετσι για να τα βρισκει η search engine.. μην με παρετε για χαζο!) , η απαντηση ειναι στην φαση ενεργοποιησης μπορεις να παιρνεις μεχρι 20 γραμμαρια υδατανθρακων την ημερα.

την λιστα με τους υδατανθρακες θα την βρεις στο pdf μου:

κατεβασε το απο εδω:

http://rapidshare.com/files/243554228/atkins_diet.pdf

(πολυς κοσμος το ψαχνει στο google, οπως κι εγω παλια, και δεν μπορει να βρει την λιστα, παρα μονον εικασιες..)

το τι και ποιον συνδυασμό θα κανεις το βρισκεις μονος σου. δεν υπαρχει κανονας..

αρκει να μην ξεπερασεις σ αυτη την φαση τα 20γρ ημερησίως..

συνηθως η φαση αυτη κραταει απο 10-15 μερες μεχρι μηνες.. οσο αντεξεις.. παντως πεφτουν αβερτα αν την τηρήσεις σωστα..

στην επομενη φαση, που λεγεται σταθερου αδυνατισματος, ανεβαζεις τους υδατανθρακες σε 100-120 γρ. ημερησίως.

αναλογα με τον οργανισμο σου και ποσο ευκολα χανει κιλα..

αυτη η φαση σε αδυνατιζει παλι, αλλα πολυ πιο αργα.

δεν ειναι ομως τοσο "σκληρη" οσο η ενεργοποιησης..

προσωπικα σας λεω πως ειχα μετρησει χοληστερίνες και λοιπες μαλακιες πριν την διαιτα, και οντως οπως ελεγε και ο ατκινς στο βιβλιο του, μετα απ αυτην ξαναμετρηθηκα και ηταν χαμηλωμενοι ολοι οι δεικτες.

την συνιστώ ανεπιφύλακτα αλλα δεν ξερω κανενα ατομο να την εκανε σε ολη του την ζωη, οπως περιγραφεται μεσα..

ειχα χασει 9 κιλα σε 40 μερες, και εχω παραμεινει εκει μηνες τωρα..

και παντα ημουν χορτατος. αυτο ηταν που μ αρεσε σ αυτη την διαιτα..

υ.γ. να συμπληρωσω

οχι ασπαρταμη!

αυτο που προτεινεται για γλυκαντικο ειναι η ζαχαρινη τυπου natreen. καλυτερα σε υγρη μορφη. τα χαπακια δυσκολα διαλυονται στον καφε..

υ.γ.2

ΠΑΡΤΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ!

ξεχασα να το αναφερω αλλα το λεει και ο συγγραφεας στο βιβλιο του, με εμμεσο τροπο βεβαια γιατι, οπως περιγραφει, αν την κανεις σωστα παιρνεις ολες τις συνιστώμενες ημερήσιες δόσεις των απαραιτητων βιταμινών.

μετα ομως το τονιζει πως πρεπει να παρετε.

δεν ονοματίζει καποια συγκεκριμενη. απλα αναφερει πως καλο θα ειναι να παιρνετε το συνενζυμο Q10.

προσωπικα πηρα τις multies της Lanes για ενήλικες και δεν τις εκοψα ακομα και τωρα..

μπορει να ηταν ακριβοτερες απο τις υπολοιπες, αλλα εχουν φανταστικες ποσοτητες απο βιταμίνες, συν το οτι εχουν και ταυρινη..

(u know.. red bull..) ;-)

ο,τι πληρωσεις - παιρνεις.. :-)

Επεξ/σία από DarK_HumOuR
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια καμμια διαιτα για να παίρνεις κιλα υπάρχει? :P. Και μην μου πειτε να τρωω πολυ γιατι το εχω δοκιμασει.Ασχημο πραγμα ο μεταβολισμος.

Όταν λες οτι τρως πολύ πόσες θερμίδες παίρνεις;

Και εγώ είμαι στην ίδια κατηγορία με εσένα.Απο μικρός παλεύω να πάρω κάνα κιλό αλλά γιοκ.

Το θέμα είναι οτι δε μπορώ να φάω όσο χρειάζεται για να παχύνω.

Όταν τρώω 3000 θερμίδες σταθερά καθημερινα παχαίνω.

Αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο και μετά απο λίγο καιρό αγχώνεσαι να τρως συνέχεια.Συν το ότι προσπαθώ να τρώω υγιεινά που το κάνει πιο δύσκολο.

Γύρω στις 2500 πρέπει να βρίσκεται η συντήρηση μου,με ελαφριά δραστηριότητα.

Πάντως αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν εγώ έχω υψηλό μεταβολισμό ή όλοι οι άλλοι χαμηλό..

Γιατί οι πιο πολλοί υπολογιστές θερμίδων με βγάζουν normal στις 2500 θερμίδες.

oops..Τώρα είδα οτι το θέμα είναι παμπάλαιο...Ίσως μετά απο 6 χρόνια να κατάφερες να παχύνεις..

ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΑ ΘΕΜΑΤΑ;;;;  :mad:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ερώτησης σε όσους την έχουν κάνει ή γνωρίζουν. Εγώ κάνω 17-18 μέρες γυμναστήριο πηγαίνω 5-6 φορές την εβδομάδα. Έχω κόψει τα πιτόγυρα, τις κρέπες και γενικά τις μλκίες που έτρωγα βράδι. Τρώω περισσότερο σαλάτες καμια ομελέτα, κοτοπουλάκι, χοιρινές κτλ. Χωρίς να τρελένομαι όμως, τσιμπάω καμια μπακέτα με τόνο ή γαλοπούλα. Έχω χάσει 2,5 κιλά, ο γυμναστής μου μου πε οτι είναι καλά αν και θα μπορούσα να χάσω και άλλα. Δεν είμαι χοντρός απλά έχω 4-5 παραπανίσια κιλά. 

Αν κάνω πχ αυτή την δίαιτα 1 εβδομάδα θα έχω αποτέλεσμα? Δεν θα με χάλαγε να έχανα 2-3 κιλά τόσο γρήγορα. Σε συνδυασμό με γυμναστήριο βέβαια. Επειδή διάβασα οτι μπορεί να επιβαρύνει τον οργανισμό, αλλα οι περισσότεροι που ενδιαφέρονταν ήθελαν απόλιες 15-20 κιλά, εγώ για τα ψωρο 4-5 κιλά θα έχω θέμα?

Δημοσ.

Θα χασεις το βαρος που θες, και θα το ξαναπαρεις αμεσως μιας και θα ειναι απλα "νερο". Η ατκινς βασιζεται στην κετωση που θελει να τρως λιγους υδατανθρακες, ετσι ο οργανισμος δεν αποθηκευει το λιπος που τρως, και καιει λιπος για να κανει γλυκογενεση

Δεν επιβαρυνει πουθενα τον οργανισμο μια keto διαιτα, αλλα ειναι δυσκολη γιατι απαγορευει πολλα πραγματα που θες να φας, και παει αντιθετα σε οτι σε εχουν "μαθει" αλλοι, http://chriskresser.com/the-diet-heart-myth-cholesterol-and-saturated-fat-are-not-the-enemy

• 6 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...