Giourkas1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Hello, koitazw gia polymhxanhma afton ton kairo kai 8elw protaseis... To kostos konta sta 150euro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 an theleis kati aplo kai aksiopisto, egw eixa ton canon pixma mp150 kai ton xarisa me mish kardia logw metakomishs kai xamhlou kostous (evgale ta lefta tou kai den aksize metafora)...twra lew na parw ton 160 apo to e-shop me 78E, mallon einai oloidios (kalytera na einai dhladh). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagatzik Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Εγώ θα σου πρότεινα τον canon MP600. Στο pixmania έχει 153 ευρώ ( βέβαια είναι και τα έξοδα αποστολής) αλλά είναι τέλειος. Και να ξέρεις ότι τα λεφτά θα τα αποσβέσεις γρήγορα αν τυπώνεις αρκετά γιατί το κόστος εκτύπωσης είναι πολύ χαμηλότερο από τα μικρότερα μοντέλα. Επίσης δύο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά είναι ότι τυπώνει σε DVD και αυτόματα σε διπλή όψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giourkas1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Thanx guys, Dhladh kalytera ta Canon genikotera? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LNiniogr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Αναλόγως που θέλεις να δώσεις βάση στο πολυμηχάνημα. Δεν μπορεί ένα να τα έχει όλα τέλεια. Αν θέλεις καλή ποιότητα photo θα πας σε Canon, αν θελεις φθηνή εκτύπωση σε Lexamrk κλπ κλπ. Θέλεις να έχει fax, να στέλνει έγχρωμο... κάντο ποιό συγκεκριμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FISHERMAN Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 canon pixma mp510 τον αγόρασα πριν κατι μέρες 152ευρώ.Έχει 4 ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ μελάνια και το λεω αυτό γιατι οι περισσότεροι ετσι λενε από έξω αλλά εννουν με μικρά γράμματα οτι μπορείς να βάλεις αντι τον 2 που έχει 2 άλλα μεγαλύτερης χωρητικότητας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giourkas1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Nai "LNiniogr" 8a h8ela na exei kai fax.Den me noiazei na stelnei egxrwmo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagatzik Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Η προσωπική μου άποψη είναι ότι τα πολυμηχανήματα με fax έχουν αρκετά χαμηλότερες επιδόσεις στην εκτύπωση. Μια ενδιάμεση λύση είναι να αγοράσεις ένα fax modem pstn για να κάνεις τη δουλειά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giourkas1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Xmmmm,8a h8ela na akousw entypwseis panw se afto pou eipe o "lagatzik"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 agorasa prosfata ton HP 5610. Einai foveros+exei ta panta. fax, fototipies, automato trofodoti eggrafon... Teliki 142 euro apo e-shop. Episis me 185 euro einai to HP 6310 to opoio exei ethernet k ginetai diktiakos ektipotis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δες και το HP Photosmart C4180. Μου έκανε εντύπωση η ταχύτητα στις φωτοτυπίες και η ποιότητα στις φωτογραφίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ventrix Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 εγώ με τον lexmark (δεν θυμάμαι μοντέλο) προσφοράς των careffur ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ την ζωή μου! Πολύ μικρά μελάνια, πανάκριβα, τελειώνουν με το παραμικρό, μόνο το scanner του αξίζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felikas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Πάρε το ΗΡ 6310 και έφυγες... τα κάνει όλα κ συμφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giourkas1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Mallon gia HP paw. Alla vlepw oti yparxei h seira Officejet kai h seira Photosmart. Wraio to 5610 ths siras officejet. Ti lete gia ta photosmart??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLO Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Εγω πριν απο κανενα 20μερο πηρα το HP 5610 και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.