Προς το περιεχόμενο

ma nane is Da xaker

SCidER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κομπιουτερσ. ξέρω να κάνω φορματ και να παίζω παιχνίδια. ο υπολογιστής μου λάμπει σαν λαμπατέρ πράσινο και δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ. σπίτι μου έχω έναν αμδ αθλον που είναι το καλύτερο μοντέλο, όταν τον πήρα η ιντελ δεν είχε καν 64μπιτ επεξεργαστές, εγώ όμως γιατί ήξερα τότε πήγα και πήρα αθλον και τώρα είμαι κυριλέ που είναι 64μπιτ.

βέβαια δεν έβαλα ποτέ 64μπιτ γουιντουσ γιατί δεν ξέρω τι είναι αλλά ο αθλον μου είναι τρομερός. θέλω να βάλω και άλλους 5 σκληρούς δίσκους να φτάσω τα 2 τεραμπαϊτ γιατί δεν με φτάνει το ένα τεραμπαϊτ που έχω, μάλιστα θα πάρω 2 ραπτορ της γουεστερν ντιτζιταλ να τους βάλω σε ρειντ για να έχω τρομερές ταχύτητες στο λειτουργικό αλλά και να μπορώ να κάνω σκαν με το νορτον σε δευτερόλεπτα. δεν ξέρω βέβαια να κάνω ρειντ, θα μου το κάνει ένας φίλος μου που δουλεύει σε μια εταιρία με υπολογιστές στο κιλικίο και φτιάχνει καφέδες όλη μέρα, αλλά έχει γνώσεις πάνω στους υπολογιστές. έχω βάλει στο μάτι και έναν τρομερό επεξεργαστή οπτερον που κάνει 3000 ευρω αλλά μπορεί να σου μειώσει τον μέσο όρο του ενκοουντινγκ μέχρι και 8,2 δευτερόλεπτα.

είμαι θερμός υποστιριχτής των λινουκσ γιατί είναι καλύτερα απο τα γουιντοουσ και γιατί είμαι κουμουνιστής αλλά δεν τα έχω δουλέψει ποτέ μου, μου είναι παντελώς άγνωστα αλλά τα υποστιρίζω γιατί ένας φίλος μου που δεν είχε ποτέ στην ζωή του λινουκσ μου είπε οτι είναι καλύτερα άρα είναι καλύτερα. θέλω να βάλω και υδρόψιξη στο μηχάνημα μου γιατί προχτές που έκανα ενκοουντιγκ, έπαιζα παιχνίδια, έβλεπα τσόντες, κατέβαζα απο το ιντερνετ και έχεζα μου ανέβασε 3 βαθμούς φαρεναϊτ και φοβάμαι μήν μου καεί. ο επόμενος στόχος μου είναι να πάρω 2 κάρτες γραφικών για να κάνω κροσφαϊερ. έτσι δεν το λένε? σε ένα περιοδικό το είδα. δεν ξέρω τι είναι αλλά λένε οτι άμα το βάλεις μπορείς να παίξεις τα καλύτερα παιχνίδια στην καλύτερη δυνατή απόδοση.

βέβαια για να τα κάνεις όλα αυτά πρέπει να έχεις και το κατάλληλο τροφοδοτικό, οπότε ένα 700w θα κάνει καλή δουλειά και θα μπορεί απο εκεί να πέρνει ρέυμα όλη η πολυκατοικία και η γριά που μένει απέναντι. εγώ θα του ξυλώσω και τον ανεμηστίρα και θα του βάλω πίσω υγρό κάλιο για να πιάνει -400 βαθμούς για να είμαι στάνταρ. σκέφτομαι στο πλάι του κεϊσ του μηχανήματος να βάλω και ένα ενυδρείο με ψάρια μέσα για να έιναι αισθητικά ωραίο και να κοσμεί και το δωμάτιο μου.

τώρα τελευταία ασχολούμε με το χακινγκ. ξεκίνησα κατεβάζοντας απο καζα και στην συνέχεια έκανα το μεγάλο βήμα. έμαθα να κατεβάζω απο τορεντ. οι φίλοι μου με φωνάζουν χακσορ γιατί μια φορά στο σχολείο κατάφερα και άνοιξα το πορτάκι του σιντιρομ με ένα κλίκ και οχι με το κουμπί που έχει πάνω. τώρα θέλω να σηκώσω και γουαϊρλεσ για να συνδεθώ με ένα δίκτυο φίλων μου απο την κυψέλη και απο τα καμίνια και να πέρνω ιντερνετ με ταχύτητα 4 μεγκαμπιτ περ σεκοντ, αλλά ο πατέρας μου δεν με άφησε να σηκώσω την κεραία γιατί του κακοφάνηκε που ήταν 10 μέτρα ύψος και φοβότανε. εγώ του είπα πατέρα είμαι χάκσορ και δεν μασάω σε τέτοια θέματα.

τελικά πήρα τα 3 και έμεινα με την Dsl γίνετε ένας χάκσορ σαν και εμένα να είναι με Dsl?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το αυτοκίνητο μου ρε παιδί μου το λατρευω!..., είμαι γκαζοφωνιάς.

Έχω βάλει και γαμώ τις εξατμήσεις για να κάνουν θόρυβο και όλοι να με κοιτάνε. Το αμάξι μου ήταν 100 άλογα και εγώ το έκανα 150 γιατί του έβαλα ΤΟΥΡΜΠΟ και φιλτροχοάνες και συστήματα. Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω τρελό στερεοφωνικό για να κατεβαίνω μπουρνάζι με 200 και να με κοιτάνε τα γκομενάκια και να ψαρώνουνε τρελά. Προχτές έκανα ταξίδι και ημουν πρώτη μούρη παντού.

Προσπερνούσα γέρους με ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ και έπιασα στο πέταλο του Μαλιακού 195 γιατί οι φίλοι μου μου είπαν οτι αν δεν τρέχω στο πέταλο που είναι ο χειρότερος δρόμος δεν είμαι καλός οδηγός. Έχω τώρα ένα Peugeot Rally πρώτη μούρη στο μπουρνάζι. Παλιά είχα ένα Saxo VTS αλλά δεν ήταν και πολύ καλό. Για να φανταστείς μπήκα στην στροφή με 180 και με πέταξε και έγινε κομμάτια. Εγώ σώθηκα απο καθαρή τύχη γιατί ήταν η πρώτη φορά που έβαλα ζώνη.

Τώρα σκέφτομαι να πάρω και ένα Punto GT που πουλάει ένας φίλος μου 280 άλογα και μου το δίνει μόνο 8.000?.

Δημοσ.

Αυτο το τελευταιο ποστακι δε μπορεις να φανταστεις ποοοοοοοοοοσο με εκφραζει.............με τα καγκουρια που χουμε μπλεξει..........οχι τιποτα αλλο παιρνουν και αθωο κοσμο στο λαιμο τους.........

Δημοσ.

Όχι μόνο άψογα... καρατέλεια!!! Ειδικά το πρώτο... θα βάλω να το διαβάσει ο σύζυγος που'χει κάτι τέτοια κολλήματα και ευτυχώς που έχω εγώ τα οικονομικά υνία!!! :mrgreen:

Eυτυχώς δεν έχουμε τον υπολογιστή για τον ρόλο πορτατίφ ή ενυδρείου κι όχι ότι ο σύζυγος είναι περσινός στα θέματα του πισιού, αλλά είναι που ώρες-ώρες ακούει τον κάθε άσχετο που μόλις πήρε υπολογιστή και φτάνουμε να κάνουμε φορμάτ απ'τις ανοησίες αυτών!!! :evil:

Δημοσ.
Βέβαια για να τα κάνεις όλα αυτά πρέπει να έχεις και το κατάλληλο τροφοδοτικό, οπότε ένα 700W θα κάνει καλή δουλειά και θα μπορεί απο εκεί να πέρνει ρέυμα όλη η πολυκατοικία και η γριά που μένει απέναντι.

Είμαι στο πάτωμα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι σε ώθησε να κάνεις τα ποστ (το τροφοδοτικό σου?) πάντως, να'σαι καλά γιατί σίγουρα έκανες αρκετό κόσμο να χασκογελάει!:D

Δημοσ.

Βασικά δεν έχω πρόβλημα με τα post αλλά πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να μην βρίζεις. Λες κάτι σημαντικό μην χαλάς τις ιδέες σου με άσχημες εκφράσεις!

Δημοσ.

Ήδη έχει φύγει με Η-ΜΕΗΛ σε ένα γνωστό που μου την έλεγε, επειδή τώρα ακόμα ανακάλυψε κάτι ΝΟΥΚΕ και ΤΡΟΤΖΑΝ ΧΟΡΣ(Ε) λέγοντας μου πως η C και τα μαθηματικά που κάνω είναι για τον 8====> μπροστά σε αυτά που ξέρει...

Επίσης παρόλο που είναι χρήστης Η/Υ εδώ και 3 χρόνια, ενώ εγώ είμαι γύρω στα 10, αυτός ξέρει περισσότερα, επειδή αυτός ξεκίνησε με ΠΙΣΙ με ΠΕΝΤΙΟΥΜ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΓΟΥΙΝΤΟΥΣ ΕΞΠΙ, ενώ εγώ 7 χρόνια πρίν με ΓΟΥΙΝΤΟΟΥΣ 95 ΚΑΙ 3.ΚΑΤΙ και ΠΕΝΤΙΟΥΜ 586 ΣΤΑ 120 ΜΕΓΑΧΕΡΤΖ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π*ΥΤΣΟ,

άρα αυτός ξέρει περισσότερα.

Άσε που εγώ δεν έπαιζα παιχνίδια, ενώ αυτός τα παίζει όλα αντιγραμμένα με καινούργιες κάρτες γραφικών (τις οποίες αλλάζει κάθε χρόνο) άρα είναι και χάκερ και μάγκας και πιο έξυπνος και μαμάει κ πιο πολλά μ*υνάκια ;)

Δημοσ.
Εχμμ, εμένα γιατί όλη η φάση μου θυμίζει σκηνικό του στύλ δεν έχω κατσίκα, να ψοφίσει και η κατσίκα του γείτονα?

μπαααααα.. και pc εχω.. και αμαξι και μηχανακι :P:mrgreen: :mrgreen:

Εντάξι αφού είμαι τρελός ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΣ γίνετε να μην παίζω και ΓΚΕΪΜΣ? Γίνετε? Οχι πες μου γίνετε? Βασικά δεν βγαίνω απο το σπίτι μου, βασικά δεν ξέρω πως λέγετε ο παρακάτω δρόμος απο αυτον που μένω.

Παίζω πολύ ΛΑΪΝΕΪΤΖ, έχω χαρακτήρες σε όλους τους ΣΕΡΒΕΡ, η μέρα μου αρχίζει και τελειώνει με αυτό. Είμαι ΡΙΣΠΕΚΤ στους ΣΕΡΒΕΡ, όλοι με ξέρουν και γουστάρω και λέω και λέξεις ΛΑΪΝΕΙΤΖ (ΛΟΛ, ΟΜΓ, Δεν νιώθεις, είσαι άνιωθος) και άλλα τέτοια. Παρα είμαι μούρης.

(Αφιερωμένο σε όλα τα ζόμπι των ίντερνετ καφέ (και οχι μόνο) που ζωή τους ξεκινάει και τελειώνει με ένα πληκτρολόγιο στο χέρι.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...