Προς το περιεχόμενο

καλαβρυτα...

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδη ρε παιδες αν τελικα παω με τραινο ας πουμε στα καλαβρυτα καιδε παρω αμαξι.... δε θα υπαρχει τροπος να παω στο χιονοδρομικο;;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λεωφορείο δεν πρέπει να έχει για χιονοδρομικό. Μόνο αν είσαι σε γκρουπ και έχει μισθωθεί κάποιο.

Υπάρχουν και ταξί στα Καλάβρυτα αλλά για χιονοδρομικό κοστίζει...

Καλύτερα πάρε το αμάξι να το ευχαριστηθείτε.

EDIT: Περί Καλαβρύτων... Σαν χωριό είναι πολύ όμορφα και σχετικά ήσυχα. Δεν γίνεται ακόμη ο πανικός κόσμου που έχει η Αράχωβα (κάτι σαν το επεισόδιο South Park -> Chef's Chocolate Salty Balls). Έχει και καλό φαΐ.

Δημοσ.

εχω ακουσει παντως οτι ειναι και πολυ ωραια η διαδρομη με το τρενο...

θενκς φορ δε ινφο γκαιζ!!! οποιος αλλος εχει να προσθεσει κατι ,ευπροσδεκτο θαναι!

Δημοσ.

Λοιπον φιλε ο καλυτερος δρομος για να ανεβεις ειναι απο διακοφτο. η διαδρομη με το τρενακι ειναι πολυ ομορφη αλλα μετα θα πρεπει να πας με ταξι πανω στο χιονοδρομικο. αν θες να κανεις και σκι... ξεχνα το!

για καφε να πας στην MONTANA θα με θυμιθεις! ;)

Δημοσ.

η ΜΟΝΤΑΝΑ που ειναι αδερφε; μεσα στα καλαβρυτα; ή στο χιονοδρομικο;

α και κατι αλλο...αν διαλεξω τη διαδρομη που ειπατε(να βγω στην εξοδο αιγιο και απο κει προς Πτερη) ,ποση ωρα ειναι η διαδρομη απο εκει ως τα καλαβρυτα; Γιατι οσο ωραια κ ναναι η διαδρομη αν ειναι 1 ωρα+ στροφιλικια θα ξερναει η συνοδηγος και δε θαταπολαυσω:-p

Δημοσ.

Είναι 15χλμ παραπάνω στην εθνική (μέχρι το Αίγιο) και 50χλμ στροφές (μέχρι τα Καλαβρυτα).

Η κανονική διαδρομή είναι 36 χλμ στροφές (από την εθνική μέχρι τα Καλάβρυτα).

Δημοσ.

kx5 σευχαριστω παρα πολυ! βοηθας τρομερα!

δε μου λες, στην εθνικη υπαρχει εξοδος που λεει "καλαβρυτα";

α και κατι αλλο....μπαινω στην εθνικη αθηνων κορινθου απο ελευσινα... μετα απο λιγο χωριζεται στα δυο η εθνικη.... νομιζω απτη μια λεει τριπολη και απτην αλλη κατι αλλο. προς τα που θα παω εγω; θενκς!

Δημοσ.
kx5 σευχαριστω παρα πολυ! βοηθας τρομερα!

δε μου λες, στην εθνικη υπαρχει εξοδος που λεει "καλαβρυτα";

Στην πρώτη (και κανονική) έξοδο λέει "Καλάβρυτα/Διακοπτό". Προσοχή μην τρέξεις στην κατηφόρα λίγο πριν την έξοδο. Την στήνουν τροχαίοι και δεν φαίνονται. Όσοι δεν ξέρουν την πατάνε.

Αν ακολουθήσεις την άλλη διαδρομή θα βγεις στην επόμενη έξοδο στο Αίγιο.

Δημοσ.

Και επίσης να ξέρεις ότι ο δρόμος Διακοπτό-Καλαβρυτα είναι αρκετά καλός ενώ ο άλλος από Αίγιο είναι στενός και με πολύ στροφιλίκι...

Δημοσ.

εγω παλι που ειμαι απο το αιγιο παντα απο διακοπτο παω και ποτε απο φτερη!

ειναι πολυ ωραια, απο εδω φαινεται πως εχει χιονισει στο βουνο...τωρα αμα εχουν ανοιξει οι πιστες δεν ξερω...

αααα και οσο αφορα τουσ μπατσους-στρουμφακια! την στηνουν και πριν το δερβενι!

πηγαινε απο εκει που σου λεει ο "kx5"...

λεωφορειο για χιονοδρομικο δεν υπαρχει...

επισεις το τρενο εχει καποια σιγκεκριμενα δρομολογια....που σημαινει οτι δεν μπορεις να το ξενυχτισεις!!!αμαξι και παλι αμαξι...

εεεε...και εσυ αμα δεις οτι δεν ξερεις που βρισκεσαι αρχισε να τρεχεις και ολο και καποιο "στρουμφακι" θα σε σταματισει για ελενχο...ε,ρωτα τον τον δρομο!

Δημοσ.
ειναι πολυ ωραια, απο εδω φαινεται πως εχει χιονισει στο βουνο...τωρα αμα εχουν ανοιξει οι πιστες δεν ξερω...

Καλά σε εσάς το βουνό πάνω από την πόλη πάντα πιάνει χιόνι και ας μην έχει ρίξει νιφάδα στο Χελμό (που λέει ο λόγος :razz: ).

Δημοσ.
Καλά σε εσάς το βουνό πάνω από την πόλη πάντα πιάνει χιόνι και ας μην έχει ρίξει νιφάδα στο Χελμό (που λέει ο λόγος :razz: ).

αν σκεφτεις οτι μπορει στο χιονοδρομικο να το εχει στρωσει και κατω στο χωριο να μην εχει σχεδον τιποτα...

απλος οι πιθανοτητες να ειναι χιονισμενη η περιοχη (καλαβρυτα) ειναι περισσοτερες...οταν εχει και εδω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...