littlelouievegos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δειτε εδω ενα αρθρο στο Dailytech Το βρισκω πολυ ενδιαφερον και καινοτομο και σιγουρα μια μεγαλη βοηθεια για τους χρηστες των notebooks. Εκτος φυσικα και αν χρειαζετε να συνδεθει "αποκλειστικα" με external monitor which defeats the purpose imho..
MY80- Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Εχω περιεργια να δω νουμερακια αν ειναι οντως σε pcie1x.
BadBoy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 The XG Station connects to any notebookʼs ExpressCard slot and provides a PCI Express x16 slot for graphics cards.
Ailuros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δειτε εδω ενα αρθρο στο Dailytech Το βρισκω πολυ ενδιαφερον και καινοτομο και σιγουρα μια μεγαλη βοηθεια για τους χρηστες των notebooks. Εκτος φυσικα και αν χρειαζετε να συνδεθει "αποκλειστικα" με external monitor which defeats the purpose imho.. Ενδιαφέρον είναι, αλλά ακόμα πιο ενδιαφέρουσα θα είναι η τιμή αυτού. Κάτι μου λέει ότι ένα σημερινό καλό laptop με ενσωματωμένη μονάδα γραφικών + εξωτερική κάρτα γραφικών θα στοιχίζει τελικά παραπάνω από ένα ακριβό laptop με μια 7900 μέσα από την μάνα του. Και εντάξει αναβαθμίζει ο χρήστης την εξωτερική κάρτα γραφικών θεωρητικά, για πόσο πια να του αντέξει ο ήδη υπάρχων επεξεργαστής. Κάτσε περίμενε μπορεί να βγάλουν και εξωτερικούς επεξεργαστές και στο τέλος θα πουλάνε και "γυμνά" laptop μόνο με μητρική, μνήμη και το chassis για να έχει πληκτρολόγιο και οθόνη για να κουβαλάει ο χρήστης άλλη μια βαλίτσα με συναρμολογούμενα playmobil
asmilon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Kαταπληκτικη υλοποιηση κατα την αποψη μου! Αν καποιος δεν ηξερε ή δε ειχε ιδιαιτερες απαιτησεις κατα την αγορα του laptop του και μετα θελει να εχει μια καλη καρτα γραφικων για να παιζει παιχνιδια αυτη η λυση ειναι μονοδρομος για να μην παει να αγορασει νεο φορητο. Λογικα θα ειναι τσιμπημενη η τιμη του, αλλα οχι τοσο που να μην δικαιολογει την αγορα.
littlelouievegos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Και εντάξει αναβαθμίζει ο χρήστης την εξωτερική κάρτα γραφικών θεωρητικά, για πόσο πια να του αντέξει ο ήδη υπάρχων επεξεργαστής. Κάτσε περίμενε μπορεί να βγάλουν και εξωτερικούς επεξεργαστές και στο τέλος θα πουλάνε και "γυμνά" laptop μόνο με μητρική, μνήμη και το chassis για να έχει πληκτρολόγιο και οθόνη για να κουβαλάει ο χρήστης άλλη μια βαλίτσα με συναρμολογούμενα playmobil Kυνικε.. Βασικα κατι παρομοιο με τον Asmilon θα σου ελεγα.. Δεν ειναι ασχημο να εχεις την επιλογη εαν εισαι ηδη κατοχος ενος καλου laptop που υστερει ομως σε gpu να μπορεις να βαλεις μια και να βολευτεις.. Φυσικα και δεν μπορεις να κρατησεις ενα laptop σε μεγαλο βαθος χρονου ουτε με αυτη την λυση, αλλα σιγουρα επεκτεινει την ζωη του η υπαρξη μιας τετοιας λυσης.. Και εγω προσωπικα το θεωρω πολυ καλη ιδεα (τωρα παλι κατι θυμαμαι η Matrox ειχε επιχειρησει κατι αναλογο αν δεν απατωμαι..) που εαν και εφοσον δεν θα χρειαζεται external monitor μπορει να αποδειχθει πολυ χρησιμη..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Και θέλει και εξωτερικό monitor. Αλλη μια άχρηστη μπαρούφα,μετά το cassete adapter που είχε κυκλοφορήσει για τα desktop.
winmik2kx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Όντως και γω αποτυχία θα είναι πιστεύω, όπως ήταν και η extigy...
littlelouievegos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Και θέλει και εξωτερικό monitor. Μην εισαι τοσο σιγουρος για αυτο ας περιμενουμε να δουμε..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Nαι να περιμένουμε να δούμε επίσης και γρηγορότερους σκληρούς 2.5'' και μνήμες,που θα προλαβαίνουν σε επιδόσεις το μπαούλο που θα πρέπει να κουβαλάει( ; )ο κάτοχος για να παίζει games. Mήπως να κουβαλάει και καμιά μπαλαντέζα;Πως παίρνει ρεύμα αυτό το πράμα;
MY80- Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 The XG Station connects to any notebookʼs ExpressCard slot and provides a PCI Express x16 slot for graphics cards. Υποθετω απλα ειναι Physical 16x, αν κρινω απο τις εικονες που εχει βαλει ο ερωτων. Mήπως να κουβαλάει και καμιά μπαλαντέζα;Πως παίρνει ρεύμα αυτό το πράμα; Απαντησες απο μονος σου
Ailuros Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Kυνικε.. Βασικα κατι παρομοιο με τον Asmilon θα σου ελεγα.. Δεν ειναι ασχημο να εχεις την επιλογη εαν εισαι ηδη κατοχος ενος καλου laptop που υστερει ομως σε gpu να μπορεις να βαλεις μια και να βολευτεις.. Φυσικα και δεν μπορεις να κρατησεις ενα laptop σε μεγαλο βαθος χρονου ουτε με αυτη την λυση, αλλα σιγουρα επεκτεινει την ζωη του η υπαρξη μιας τετοιας λυσης.. Και εγω προσωπικα το θεωρω πολυ καλη ιδεα (τωρα παλι κατι θυμαμαι η Matrox ειχε επιχειρησει κατι αναλογο αν δεν απατωμαι..) που εαν και εφοσον δεν θα χρειαζεται external monitor μπορει να αποδειχθει πολυ χρησιμη.. ΄Οπως προείπα αναμένω να δω το κόστος αυτής της λύσης. Κρίνοντας από το πόσο συνήθως στοιχίζουν γενικά οι εξωτερικές συσκευές για PC και ένα παραπάνω για laptop, δεν νομίζω να συμφέρει τον χρήστη μια τέτοια λύση. Πουλάει το υπάρχων καλό laptop και το αντικαθιστά με ένα με μια 7900GS, και γλυτώνει και τα επιπλέον τζάρτζαλα μάρτζαλα που θα πρέπει θεωρητικά να κουβαλάει. Πες μου να φτιάξουν μικρά κουτιά που να παίρνουν από 2 εώς 4 κάρτες γραφικών με δικό τους τροφοδοτικό για το PC και θα σου πω μάλιστα. Τέτοια τερατουργήματα που κατάντησαν οι κάρτες και τόση ενέργεια που καταναλώνουν θα ήταν καλύτερα πλέον να απομακρυνθούν από τα κουτιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.