Amadeus7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 tha exo se mia eydomada to parakato sisthma, olokainourio: AMD ATHLON64 3800 M2 RAM 2X512 667 MHZ MARKA AGNOSTH W.D.160GB SATA 7200 ASUS GF 7600GT 256DD PCIEX16 VO DVI ASUS M2NE,AM2,NF570ULTRA,DDR2 SANSUN 500W DVDWR SAMSUNG 16X BLACK 1) Kalo einai? tha paizei kala ta kainouria paixnidia? 2) Ti tha mporousa na kano oste na ginei ligo poio grhgoro xoris na to vlapso? (den exo xrhmata gia na prostheso tipote allo p.x. kapoia psiktra pio dunath apo ayth pou exei o epexergasths sth suskeuasia.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 ανετος θα εισαι παντου μην αγχωνεσε. οσων αφορα τα παιχνιδια εξαρταται τι θα πει για σενα καλα. εγω πχ με την 6800gs ειμαι ικανοποιημενος αρα η 7600gt που ειναι και ελαφρως καλητεργ θα ειναι ικανοποιητικη επισης. αν παιζεις με 1280χ1024 με τα φιλτρα στα 4χ απενεργοποιημενο το vsynq, motion blur κλπ αχρειαστα για μενα (δε μαρεσουν δλδ τα προτημο απενεργοποιημενα) και σε ικανοποιουν τα 40-60 fps τοτε εισαι οκ. αυτα για τα παιχνιδια μεχρι quake4 για πιο καινουρια δε ξερω μιας και δεν εχω και δεν εχει βγει και κατι πιο βαρυ (το obvilion δε το μετραω ειναι εξερεση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Eνας ενδιαφερον οδηγος δημοσιευεται παρακατω και ελπιζω να σε βοηθησει σημαντικα γιατι θελει αρκετη προσοχη http://www.freegr.gr/forum/viewtopic.php?p=515& , επισης εξαρταται και απο την ποιοτητα της μητρικης σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amadeus7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 ανετος θα εισαι παντου μην αγχωνεσε. οσων αφορα τα παιχνιδια εξαρταται τι θα πει για σενα καλα. εγω πχ με την 6800gs ειμαι ικανοποιημενος αρα η 7600gt που ειναι και ελαφρως καλητεργ θα ειναι ικανοποιητικη επισης. αν παιζεις με 1280χ1024 με τα φιλτρα στα 4χ απενεργοποιημενο το vsynq, motion blur κλπ αχρειαστα για μενα (δε μαρεσουν δλδ τα προτημο απενεργοποιημενα) και σε ικανοποιουν τα 40-60 fps τοτε εισαι οκ. αυτα για τα παιχνιδια μεχρι quake4 για πιο καινουρια δε ξερω μιας και δεν εχω και δεν εχει βγει και κατι πιο βαρυ (το obvilion δε το μετραω ειναι εξερεση) thelo na paizo to Oblivion me axioprepei analish kai epidoseis. to Oblivion to termatisa sto palio mou pc me tis xamiloteres rythmiseis kai pali kolouse, tora thelo na to paixo kai na to eyxaristitho, xoris na rixno xristopanagies gia ta laggarismata. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 δε συντρεχει λογος ανησηχειας. θα το τρεχεις μια χαρα. απλα οχι τερμα τα φιλτρα και αναλησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amadeus7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 me poio programma (free) kai pos akrivos (milao gia walkthrough) mporo na overclockaro ayton ton athlon64 3800 m2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 programma poy na to kanei aytomata den yparxei. xeirokinita apo bios mono.(ektos kai an eixes tsipaki 680 opou mporouses mesw windows) enas kalos ellinikos odigos: http://www.thelab.gr/reviews/ocbasics_1.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 amadeus7 autos o 3800 pou pires einai me 65nm core Brisbane? Telika me to O/C ekanes tipota? poso pige kai ti 8ermokrasies exei? Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.