stef-dim Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Θέλω να κάνω την εξής λειτουργία. Να συγκρίνω τις τιμές δύο κελιών και αν είναι true να γράφει Ok ενώ αν είναι False να ανοίγει μια φωτογραφία!!!!! Ξέρει κανείς πως γίνεται αυτό (Ειδικά με τη φωτογραφία!!)) Ευχαριστώ!!!!
bgeorgalas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Ξέρει κανείς πως γίνεται αυτό (Ειδικά με τη φωτογραφία!!)) Ευχαριστώ!!!! ποια φωτογραφία? μπορείς να το κάνεις με μια if: =IF(A1=B1;"ok";"") ελέγχει αν η τιμή στο κελί Α1 είναι ίση με την τιμή στο κελί Β1, αν είναι ίσες σου γράφει οκ αν όχι σου αφήνει το κελί κενό (ή σου γράφει οτιδήποτε άλλο του βάλεις αν'αμεσα στα εισαγωγικά).... Ψάξε και λίγο το help από το excel αν έχεις πρόβλημα! ουπς! συγγνώμη αλλά τώρα το κατάλβα αυτό με την φωτογραφία.....! θα το κοιτάξω λίγο και θα δω αν βγάλω άκρη!
stef-dim Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δεν εχω βρει πως να ενεργοποιείς για παράδειγμα μια εικόνα ή ενανα ήχο όταν συμβαίνει κάποιο συμβάν...
bgeorgalas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 συγγνώμη που άργησα αλλά έτρεχα και εν προλάβαινα να δοκιμάσω.....εν μπορώ να τα καταφέρω.....το καλύτερο που μπόρεσα να κάνω είναι το εξής: =IF(A1=B1;"ok";HYPERLINK("c:\1667g.jpg")) ελέγχει αν το α1 είναι ίσο με το β1, αν ναι σου γράφει οκ, αν όχι σου βγάζει ενα λινκ στο κελι....ΚΑΝΟΝΤΑΣ κλικ στο λινκ σου ανοιγει την φωτογραφία 1667g.jpg που είναι αποθηκευμένη στον c:\..... να στην ανοίγει αυτόματα ακόμα εν έχω καταλάβει πως γίνεται...... Να πω και κάτι χαζό, είμαι αρκετά σίγουρος ότι΄κάτι αντίστοιχο (με το να σου ανοιγεί φωτο) θα γίνεται μέσω access....μήπως να το δοκίμαζες από εκεί?
oldnew Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Παντως γινεται σιγουρα με μακροεντολη, αλλα πως.. ας το γραψει κανεις ποιο εμπειρος, μιας και εχω καιρο να γραψω μακροεντολες. Μπορεις αν θες να το ρωτησεις και σε ποιο εξιδικευμενο forum, planetexcel.gr
stef-dim Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Πολύ ενδιαφέρουσα η παραπάνω εντολή. Είναι ένα πρώτο βήμα...
gr8styl Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Θέλω να κάνω την εξής λειτουργία. Να συγκρίνω τις τιμές δύο κελιών και αν είναι true να γράφει Ok ενώ αν είναι False να ανοίγει μια φωτογραφία!!!!!Ξέρει κανείς πως γίνεται αυτό (Ειδικά με τη φωτογραφία!!)) Ευχαριστώ!!!! Ισως αυτό να σου κάνει. Κάνε εισαγωγή μιας εικόνας στο φύλλο σου και βάλε το συνημμένο στην περιοχή κώδικα VBA του Workbook όχι σε module. Ανάλογα με την τιμή στο b2 εμφανίζεται η αποκρύπτεται η εικόνα "Picture 1" στο b2 συγκρίνω τα a2 και a3 δηλαδή b2="=IF(a2=a3;"OK";"Hidden_Foto")" Ελπίζω να έγινε. Υ.Γ. Για Excel θα συμφωνήσω με τον oldnew δες http://www.planetexcel.gr hide_unhide_pic_for_excel.txt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.