BadBoy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 ώπα για κάτσε. ποιά μπάρα με άσπρες γραμμές; στην αδρανοποίηση το βάζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpijk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 ρε badboy μπαρα με ασπρες γραμμες εννοω αυτη που φορτωνει ακριβως πριν την εμφανιση του win splash screen.τη αδρανοποιηση εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Θα σε απογοητεύσω αλλά το πιθανότερο είναι να φταίει η ΜΒ. Παλιότερα είχα την ίδια σε ένα μηχάνημα με Athlon XP 2100 και μου έκανε τρέλες με την τρφοδοσία. Συγκεκριμένα, σε τυχαίες χρονικές στιγμές, όταν ανοιγα το PC δεν ξεκινούσε καθόλου σαν να βραχυκύκλωνε. Έβγαζα όλα τα εξαρτήματα έξω, τα ξαναέβαζα και μόνο τότε δούλευε. Την τελευταία φορά όμως τίποτα. Με ένα φιλο μου τα βγάλαμε όλα εκτός κουτιού όπου δούλευε μόνο όταν βραχυκυκλώναμε το power button στην ΜΒ με ένα κατσαβίδι!!! Τελικά μετά από 3-4 Power on η ΜΒ πέθανε τελείως. Αγοράστηκε μια MSI, τοποθετήθηκαν όλα τα εξαρτήματα του παλιού PC με την καινουρια ΜΒ στο παλιό κουτί και τροφοδοτικό και όλα δουλέψανε με την πρώτη. Μετά από αυτά αποφάσισα να μην ξαναγοράσω Gigabyte. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Εμένα για πρόβλημα σκληρού μου κάνει. Όταν μπουτάρεις από cd δεν ζορίζεται τόσο πολύ ο δίσκος. Προφανώς ζεσταίνεται σιγά σιγά και μετά παίρνει μπρος. 2 ερωτήσεις: - Αν δεν μπεις με το CD, όσες φορές κι αν δοκιμάσεις πάλι κλείνει; - Δοκίμασες να κάνεις install σε άλλον δίσκο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Αλλη μια ιδέα. Κούνα λίγο τις κάρτες που έχεις πάνω. Ας τις βλέπεις να είναι στη θέση τους καλά. Κάτι παρόμοιο μου κάνει και εμένα και λέει αμάν να ξεκινήσει. Τελικά δεν ξέρω πως αλλά μια κάρτα δεν πατάει τώρα τελευτέα καλά ενώ ήταν μια χαρά στη θέση εδώ και δύο χρόνια...... Εμένα όμως δεν κάνει επανεκίνηση απλά παιδεύεται κάνα μισάωρο να ανοίξει. Μέχρι να το ανοίξω εγώ και να το χαστουκίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpijk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 ninos30 και εγω φοβαμαι για σκληρο επειδη ειναι ενας παλιος Quantum Fireball 30 giga οπου εχω το λειτουργικο.δεν υπαρχει αλλος τροπος να καταλαβω αν εχει προβλημα εκτος απο το να κανω install σε αλλο δισκο? επισης το 8εμα ειναι οτι αν φταιει η μητρικη τωρα δε βρισκω να παρω socket Α ετσι δεν ειναι? αρα θα πρεπει να παω για motherboard + CPU + RAM:evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Κοίτα, η πιο σίγουρη λύση είναι να δοκιμάσεις με κάποιον άλλο. Υπάρχουν προγράμματα που κάνουν stretch tests στο PC (θυμάμαι ένα το BurnIn Test) αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα το εμφανίσει εκείνη την στιγμή. Τωρα όσο αφορά τα socketA boards κοίτα λίγο στις αγγελίες του Insomnia, όλο και κάτι θα παίζει με λίγα λεφτά (10-15?). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrys23 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 ακουστε τι μου συμβαινει. ενω το pc μπορει να δουλευει αδιακοπα για πανω απο δεκα ωρες κα8ε μερα, το πρωι οταν ανοιγω το pc oταν παει να φορτωσει τα win χωρις καν να φτασει στο logo το pc κανει ενα τσαφ και κλεινει!!:-x Για να καταφερω να μπω πρεπει να bootαρω απο το cd των win. μετα και αφου μπω στα win το pc kanei restart χωρις κανενα προβλημα.δε ξερω τι να κανω εχω ηδη αλλαξει τροφοδοτικο και εκανα και format αλλα χωρις να λυ8ει το προβλημα.εχω win xp SP2 1,4 AMD Athlon , 2 HDD's, 256 SDram DDR kai mobo GIGABYTE GA-7VTX. Ξερω ξερω για πεταμα ειναι αλλα μου αρκει αφου το εχω μονο για ιντερνετ.για gaming μου αρκei το ΧΒΟΧ αλλα και το κορυφαιο DREAMCAST8-) το προβλημα σου πιστευω οτι ειναι θεμα ρευματος το τροφοδοτικο που περασες ποσα watt ειναι??? κανε και τα παρακατω αν θες αποσυνδεσε ολα απο μεσα ολα, αφησε μονο εναν διαφορετικο σκληρο απο αυτον που εχεις συστημα ξεσυνδεσε περριτα ανεμηστηρακια ασε μονο αυτον πανω στον επεξεργαστη, αποσυνδεσε αν εχεις φωτακια λαμπακια κ.λ.π τελος ασε επανω στην μητρικη μονο την μνημη εναν αλλον σκληρο οπως ειπαμε παραπανω και την καρτα οθονης.μην συνδεσεις τιποτα ουτε εκτυπωτες και αλλες περιφεριακες συσκευες και καθε φορα που θα κανεις επανακινηση θα συνδεεις και απο μια συσκευη.. αν και αυτο δεν πετυχει τι να πω στειλε pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 ή εγώ έχω αχρωματοψία, ή οι γραμμές στην μπάρα είναι πράσινες. τέλοσπαντων, μπορεί να ακουστεί χαζό, αλλά δοκίμασε να αλλάζει το καλώδιο τροφοδοσίας, μπορεί να έχει φθαρεί και γι'αυτό να συμπεριφέρεται έτσι. υγ. γιατί μου αλλάζει όλα τα κεφαλαία σε μικρά; είναι τρομερά σπαστικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpijk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Badboy οταν λεω μπαρα εννοω σε περιβαλλον DOS πριν εμφανιστει το windows logo.καλωδιο τροφοδοσιας πηρα μαζι με το τροφοδοτικο και ειναι και αυτο καινουριο. παντως σημερα αποσυνδεσα τα drives και τον extra δισκο καθως και το ανεμιστηρακι του κουτιου και δεν επαιρνε σημα η ο8ονη να αναψει.τα εβαλα παλι ολα και αναψε κανονικα!!! μετα αποσυνδεσα το ενα drive που ειναι ενα παλιο cd writer ricoh kai to pc αναψε κανονικα αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτο φταιει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Αυτή η μπάρα εμφανίζεται μόνο αν έχεις το pc σε αδρανοποίηση (hibernation). Κάνε ένα πείραμα: άνοιξε την πασιέντζα και κλείσε τον υπολογιστή όπως τον κλείνεις πάντα (χωρίς να κλείσεις την πασιέντζα). Μετά άνοιξέ τον και πες μας αν με το που άνοιξε πετάχτηκε και η πασιέντζα. Αν κάποιος έχει καταλάβει για ποια μπάρα μιλάει ας το πει, γιατί θα σκάσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
[email protected] Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 re si ...... Nia nai katalaba Gia Pia Mpara milaei ............. Anigei Prin to Windows Logo .... An eixes paratirHsei se kati PC pou Htan Gia ta Mpaza kai eixan Win 95 'H win 98 ....eee..... Prin Bgaloun to Win. Logo ... Fortonan kai mia AspromaUri Mpara ....... Isos einai Skliros .. afto fobame kai ego Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Κάνε ένα κόπο και επανέφερε τις ρυθμίσεις του Bios στις εργοστασιακές και δες αν στο κάνει.Το πλαστικό απο το chipset δεν παίζει ρόλο εκτός και αν έχει χτυπηθεί άσχημα εκείνο στο σημείο και έχουν χαλάσει ημιαγωγοί πιο μέσα λόγω μεταφοράς της ρωγμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempnipoly Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 file pathainw to idio. an i thermokrasia cpu einai katw twn 25C otan anoigw to pc,kollaei i'sto logo nvidia,i'psaxnontas ta master slave,i'stin eikona boot twn windows. an i thermokrasia otan to anoigw panw apo 25 anoigei kanonika. ki egw to pathainw to prwi afto. twra ti ftaiei to psaxnw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempnipoly Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 se ena forum diabasa oti isws ftaiei i mpataria sti motherboard.opote an thes dokimase na tin allakseis, aftos elege oti stamatise meta na to kanei. kai pes mas ti egine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.