Προς το περιεχόμενο

προβλημα εκκινησης οταν το pc ειναι κρυο

sarpijk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ακουστε τι μου συμβαινει. ενω το pc μπορει να δουλευει αδιακοπα για πανω απο δεκα ωρες κα8ε μερα, το πρωι οταν ανοιγω το pc oταν παει να φορτωσει τα win χωρις καν να φτασει στο logo το pc κανει ενα τσαφ και κλεινει!!:-x Για να καταφερω να μπω πρεπει να bootαρω απο το cd των win. μετα και αφου μπω στα win το pc kanei restart χωρις κανενα προβλημα.δε ξερω τι να κανω:-( εχω ηδη αλλαξει τροφοδοτικο και εκανα και format αλλα χωρις να λυ8ει το προβλημα.εχω win xp SP2 1,4 AMD Athlon , 2 HDD's, 256 SDram DDR kai mobo GIGABYTE GA-7VTX. Ξερω ξερω για πεταμα ειναι αλλα μου αρκει αφου το εχω μονο για ιντερνετ.για gaming μου αρκei το ΧΒΟΧ αλλα και το κορυφαιο DREAMCAST8-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

α και ξεχασα....απο τους σκασμενους τρεχει ενα υγρο και αν εκει που εχει ενα σταυρουδακι πανω πανω ο πυκνωτης ειναι φουσκωμενοι παει να πει πως αργα ή γρηγορα θα σκασουν.

τζιφος.κοιταξα τους πυκνωτες κανενας δεν ειναι μαυρος κανενας δεν βγαζει υγρο. οντως μερικοι ειναι φουσκωμενοι ελαφρως σε αντιθεση με αλλους που ειναι ισιοι οπως ανεφερες τολη.μπορει να φταιει αυτο?

post-52102-129062941241_thumb.jpg

ε κοιτα δε ξερω...οι γνωσεις μου φτανουν μεχρι το οτι οι πολυ φουσκομενοι αν ζοριστουν ισως να σπασουν. χωρις να ειναι και απολυτο κατι τετοιο κιολα. δοκιμασεσ να κανεις repair τα win? μπορει να εχει καταστραφει καποιο απαραιτητο αρχειο για την εκινηση και να κρασαρει γιαυτο το λογο.

repair? δε νομιζω να ναι αυτο καθως εκανα φορματ μπας και λυ8ει το προβλημα.τι να πω ειναι και pc εξαετιας τουλαχιστον και τα χει φαει τα ψωμια καθως φαινεται.το ζητημα ειναι οτι το προβλημα υπαρχει μονο οταν το pc ειναι κρυο.ολες τις αλλες φορες γινεται κανονικα επανεκκινιση.μπορει αυτο το κομματακι πλαστικου που λειπει απο το τσιπακι τις VIA που δειχνω στη φωτο να δημιουργει προβλημα?

μερικες σκεψεις:

-καταρχην μπες σε safe mode και την ωρα που φορτωνει αρχεια δες σε ποιο αρχειο γινεται "αν προλαβαινεις" το κλεισιμο του pc.(ισως υπαρχει καποιο conflict

driver software-hardware)

-οταν λειτουργει το pc κανονικα πηγαινε στο event viewer(right click my computer---->manage------->event viewer----->system η application και κοιτα αν εχεις πουθενα errors.

προς το παρον αυτα.....;)

Φιλε μου για προβλημα τροφοδοσιας το κοβω και πιθανον να υπερθαιμενεται το συστημα σου, επισης μπορει να υπαρχουν χαλαρες συνδεσεις πανω στην μητρικη σου με αποτελεσμα να δημιουργουνται τα προβληματα...

εχω ηδη αλλαξει τροφοδοτικο και εκανα και format αλλα χωρις να λυ8ει το προβλημα.εχω win xp SP2 1,4 AMD Athlon , 2 HDD's, 256 SDram DDR kai mobo GIGABYTE GA-7VTX.

Exei allaksei to Trofodotiko sou leei .......... Isos Bebea sto Problima THs Trofodosias na Fteei kai H mitrikH ............:?

Ostoso ... Prin Kanei Restart .... Akous an ProlaBenei na Grafei Kati to SystHma sou ston Skliro ....???? an Nai ..... Tote einai allou to Problima

μπλε οθονη δε μου βγαζει.οπως ηδη εχω πει το προβλημα το εχω μονο το πρωι οταν παω να ανοιξω το μηχανημα.το βραδυ κλεινω το pc και το πρωι οταν ειναι κρυο τοτε εχω προβλημα κα8ως οταν βγαζει τη μπαρα με τις ασπρες γραμμες τοτε η μπαρα φορτωνει μεχρι τη μεση σχεδον και τσαφ! κλεινει ο υπολογιστης!!! τωρα αν κανω boot απο το cd των win και μετα κανω exit απο την εγκατασταση και μετα restart μπαινω κανονικα.ουτε με safe mode δε μπορω να μπω οταν το pc ειναι κρυο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...