GRECTORAS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 κατεβάζω από torrents(public) αρχεία avi με bitlord.ωραία μέχρι εδώ.υπάρχει πρόγραμμα που να κάνει preview μισοτελειωμένα avi?μετονομασία των αρχείων δεν πιάνει ενώ το πρόγραμμα avi preview 0.26 μου βγάζει μήνυμα λάθους.Thanks in advance
tsiolk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δοκίμασε το avi preview http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Encoders-Converter-DIVX-Related/AVI-Preview.shtml
thes1os Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Υπάρχει το "DivX Fix" που το έχω βρει ως μέρος του ACE Mega codecs Pack. Μπορεί όμως να κυκλοφορεί και σκέτο.
v-tidus Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δεν γίνεται να κάνεις preview στο avi,καθώς από τα προγράμματα torrent, κατεβαίνουν ασυνεχή κομμάτια,δηλαδή κατά τη διάρκεια του κατεβάσματος,υπάρχουν πολλές "τρύπες" στο αρχείο. Η μόνη λύση είναι να διαλέγεις αρχεία torrent,που να έχουν και ένα αρχείο preview μαζί που δείχνει την ποιότητά τους(συνήθως δεν υπάρχει αυτό το αρχείο.) Κάτι άλλο που έχω δει συχνά είναι,να κατεβαίνει το αρχείο από την αρχή και με συνέχεια.Αυτό γίνεται μόνο όταν ο seeder είναι ένας και κάνει super-seeding,και τότε μπορείς να δεις την αρχή του βίντεο. Με λίγα λόγια κατά 99% θα κατεβάζεις αρχείο που δεν γνωρίζεις την ποιότητά του. Ελπίζω να σε βοήθησα.
Eusebius Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Μια χαρά γίνεται προεπισκόπηση. Έχει συζητηθεί πολλές φορές και υπάρχουν πολλές λύσεις. Δες στο FAQ στην υπογραφή μου. Ένα άλλο πρόγραμμα που δεν αναφέρεται εκεί και που είναι πολύ αγαπητό τελευταία και που κάνει προεπισκόπηση AVI είναι το GOM Player.
thes1os Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 ...kai to divxfix αυτό ακριβώς κάνει. Διαβάζει το αρχείο frame-frame και κόβει τα κομμάτια που υπάρχουν τρύπες και συρράπτει αυτά που έχουν κατέβει.
GRECTORAS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Μια χαρά γίνεται προεπισκόπηση. Έχει συζητηθεί πολλές φορές και υπάρχουν πολλές λύσεις. Δες στο FAQ στην υπογραφή μου. Ένα άλλο πρόγραμμα που δεν αναφέρεται εκεί και που είναι πολύ αγαπητό τελευταία και που κάνει προεπισκόπηση AVI είναι το GOM Player. πάντως το gom δεν κατάφερε να τ'ανοίξει.βγάζει ότι ίσως λείπει κάποιο codec και μετά no related codec found.αύριο προσπάθεια με το divxfix.
metalmike Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Για preview το καλυτερο ειναι ο vlc player!
GRECTORAS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 μήπως κάνω εγώ λάθος?divxfix μήνυμα: this is not an avi file.ενώ με τον vlc κινείται η μπάρα αλλά δεν παίζει εικόνα,any ideas? ούτε με σύρσιμο του αρχείου στο vlc player(που αναφέρεις eusebius) έχω εικόνα,τι κάνω λάθος?το αρχείο είναι avi.bc!(δλδ ημιτελές)το κάνω μετονομασία σε avi και δεν μπορω να το ανοίξω με κανένα που δοκίμασα
Eusebius Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 1. Είσαι σίγουρος ότι είναι AVI (άσε τί λέει). 2. Έχουν κατέβει το πρώτο και το τελευταίο κομμάτι; 3. Έχει σχόλια εκεί που το κατέβασες; 4. To BitLord δεν έχει προεπισκόπηση, σαν το BitComet;
GRECTORAS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 1.το δοκίμασα σε 2-3 αρχεία avi(έτσι λένε) 2.πως μπορώ να το δω αυτό με το bitlord? 3.όχι(σπάνιο στα public)εξάλλου θέλω να βλέπω την ποιότητα 4.δυστυχώς όχι(μη μου πεις ν'αλλάξω πρόγραμμα dl torrents)
Eusebius Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Γιά στείλε κάνα λινκ με πμ. Είμαι περίεργος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.