Exiled2 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Πως μπορώ να ξέρω αν κάποιος usb εκτυπωτής παίζει κάτω από terminal services? Βασικά μου ζήτησαν να βρω τον ποιο φθηνό hp laserjet ο οποίος να παίζει σε terminal services αλλά στα χαρακτηριστικά των εκτυπωτών που κοιτάω δεν αναφέρεται. Τι χαρακτηριστικό πρέπει να έχει για να παίζει?
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 an thimame sosta nomizo oti o ektipotis einai apla network printer kai kaneis login se terminal server kai ektiponeis diameso autou.terminal server=pc .nomizo min se paro sto laimo mou isos auto boithisei ligo .apo google to brika http://www.hudsonltd2.com/kb1/article.php?id=159
Exiled2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Και γω αυτό το link είχα δει και του πρότεινα τον laserjet 1020 και μου είπε ότι τον έχει δοκιμάσει και δεν παίζει ενώ κάποιος της σειράς 13xx παίζει και ότι δεν έχει σχέση η έκδοση του rdp. Τώρα που το σκέφτομαι λες o 13xx να ήταν παράλληλος γι'αυτό να λειτουργούσε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.