Προς το περιεχόμενο

Zone Alarm Pro TRELO PROVLIMA

idet2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia sas paidia!

Apo xtes prospathw na kanw egkatastasi to ZoneAlarm Pro. Exw trelathei me ayto pou ginetai. Teleiwnei i egkatastasi kanonika kai meta arxizoun ta provlimata....Arxika mou petaei minima oti o DNS Server stelnei kati TCP S flags kai ta kovei. Opote lew kai egw as ton valw stin trusted zone. To ksepername loipon ayto kai meta kathe ligo kai ligaki pernw paromoia minimata sxedon apo ola ta computer tou workgroup ta opoia kserw oti apokleietai na mou kanoun attack alla de thelw na ta valw kai stin Trusted Zone!!!!As poume omws oti to ypomenw kai ayto.

To megalytero mou omws provlima kai ayto me exei trelanei einai oti den me afinei na kanw download kanena arxeio. P.x. paw stin MS na katevasw to SP2 kai pera apo to gegonos oti mou bgazei ena soro paromoia minimata me ta parapanw, enw ksekinaei to download meta apo ligo (afou exei katevasei kamia 500kb) stamataei na katevazei allo kai meta apo ligi wra leei oti den antapokrinetai o remote ypologistis kai stamataei to download. Ayto to kanei apo opoiodipote site paw na katevasw asxetws megethous arxeio kai kathe fora katevazei kai diaforetiko poso kb. Einai poly eknevristiko.

Exete na mou proteinetai kamia lysi????Eyxaristw

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...