pixies451 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 θα παω εξωτερικο για αρκετο καιρο κ θα βαλω καρτα ξενης εταιριας σε συσκευη που εχω παρει απο ελλαδα.ειναι δυνατον κατι τετοιο ή πρεπει να ξεκλειδωσω το κινητο μου πριν?
tmants Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 εξαρτάται που θα πάς, αν πχ πας αμερική, λυπάμαι αλλα γιοκ Το προτόκολο επικοινωνίας που έχουν τα κινητά μας είναι GSM, σε όλη την ευρώπη λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα με σχετικά καινούρια συσκευή (dual band GSM 900/1800)
PATRINOS06 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 δεν εχεις κανενα προβλημα,εξαρταται βεβαια απ'τη χωρα (λογω GSM) edit:αυτο θα πει συγχρονισμος!
pixies451 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 εχω νοκια 3510ι και θα παω ολλανδια. ξερω ισπανο που ειχε ερθει ελλαδα κ ειχε προβλημα.
tmants Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Η δική σου συσκεή απ' ότι είδα είναι οκ για ευρώπη οπότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, ολα οκ. (Τώρα τι κινητό είχε ο ισπανός ή τι κάνουν οι εταιρίες της ισπανίας στα κινήτα που δίνουν klain main) υ.γ. έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά 3510i στην αγγλία χωρίς κανένα πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.