Προς το περιεχόμενο

Επειγουσα Ανακοινωση - Θεμα Υγειας

tonios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Σοφία Σίμου πάσχει απο οξεία προμυελοκυτταρική λευχαιμία και είναι 15 ετών. Χρειάζεται επειγόντως αίμα ομάδος Β αρνητικό(-).Παρακαλούνται όσοι έχουν ίδια ομάδα να σπεύσουν σε οποιοδήποτε κρατικό νοσοκομέιο για να δώσουν δειγμα, για το νοσοκομέιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ της Θεσσαλονίκης.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 6938760762

Δημοσ.

Φίλε εγώ είμαι τώρα Θεσσαλονίκη (για άσχετη δουλειά) και θα περάσω απο το νοσοκομείο για να δώ αν είμαι συμβατός, έχω Β- κ αξίζει μια προσπάθεια για την κοπέλα, νέα είναι και είναι πολύ ατυχία για την κοπέλα...

Επίσης καλό είναι εκτός απο τα 5 αστέρια, οι mods να το κάνουν sticky...

Δημοσ.
Αν δεν κάνω λάθος δεν είναι απαράιτητο να έχει κάποιος ίδια ομάδα αίματος για να δώσει αίμα.

Σε σπάνιες ομάδες είναι απαραίτητο ,γιατί θα χρησιμοποιήσουν το δικό του αίμα και όχι της Τράπεζας του Νοσοκομείου !

Δημοσ.

Επειδή η κοπέλα πάσχει από λευχαιμία, νομίζω πως χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών, το οποίο "φιλτράρεται" από το αίμα, επίσης έχω την εντύπωση πως κάποιο άτομο με ίδια ομάδα αίματος έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι οροθετικό με τον ασθενή, σε σχέση με άλλα άτομα, διαφορετικής ομάδας αίματος.

Κάτι άσχετο, τελικά για όσο ήμουν Θεσ/νίκη δν πρόλαβα να περάσω απο το νοσοκομείο, οπότε θα δώσω δείγμα στο πανεπιστημιακό της Λάρισας, ελπίζω να γίνεται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...