kage Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 lg L1715s ektos εγγυησης... ανοιγει στα dos κ μολις τα παιρναει κλεινει κ μετα δεν ξαναανοιγει... driver απ οσο ξερω ολα ιδια ειναι...μηπως dos update ?
metalmike Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Φιλε αυτο το προβλημα το ειχε ενας φιλος μου και το εχω ξανακουσει και απο αλλα ατομα με lg οθονη!Επικοινωνησε με την lg μηπως μπορει να γινει κατι!Ο φιλος μου δεν ξερω αν ηταν εκτος εγγυησης ή οχι αλλα του την αλλαξαν στο αψε σβησε και με νεοτερο μοντελο!
PATRINOS06 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 bootαρε σε safe mode και αλλαξε αναλυση. οτα λες κλεινει εννοεις οτι μπαινει σε stand-by ετσι?
cult7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δοκιμασε να συνδεσεις πανω τηλεοραση κοντα στον υπολογιστη.Απο το desktop που θα βλεπεις στη τηλεοραση βαλε dual view και την οθονη σα κυρια.Nvidia καρτα εχεις;
babbar Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 afto emena mou leei oti mallon einai provlima me ton rythmo ananeosis...(hz) mpes me safe mode kai vale 60 Hz.
PATRINOS06 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 κατα 99% αυτο που φταιει ειναι το γεγονος οτι εχεις βαλει τα windows να λετουργουν με ρυθμο ανανεωσης που δεν τον υποστηριζει η οθονη σου.μπορεις να κανεις 2 πραγματα.ειτε να bootαρεις απο safe mode και να αλλαξεις το ρυθμο ειτε στο ιδιο μενου με το safe mode να bootαρεις με τις τελευταιες ρυθμισεις που δουλεψαν σωστα.κανε πρωτα το δευτερο και μετα το πρωτο και ολα θα στρωσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.