Προς το περιεχόμενο

The Prestige (2006)

Innersense

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους την είδα και εγώ. Ωραία, αλλά ψιλομπέρδεμα. Σε κάποια σημεία την έχανα. Πολύ γούσταρα που εξηγούσε και τα μαγικά...

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου άρεσε πάρα πολύ,ιδιαίτερα γιατί κατάλαβα επιτάλους πως γίνονται μερικά από τρικ που βλέπεις και λές "τώρα πως το έκανε αυτό!".Πάντως η ταινία έχει πολλές ανατροπές και χρειάστηκαν πολλά μπρος πίσω για να καταλάβω τι γίνεται σε πολλά σημεία αλλά αυτό στο τέλος δεν το περίμενα με τπτ και ήταν όλα τα λεφτά!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Την είδα κι εγώ με τη σειρά μου την ταινία, αν και κομμάτι αργά, λόγω μαμάς πατρίδας..

Είχα καιρό να δω ταινία και να γουρλώσα τα μάτια μου από την έκπληξη και τα twists. Ήμουν κι εγώ από αυτούς που δεν το είδε το πράμα να'ρχεται -η οθόνη είναι μακρία απ'το κρεβάτι, είχα και ημικρανίες- και όταν κατάλαβα τι γίνεται έπαθα σοκ.

Βασικά αυτό που με σόκαρε και με τρόμαξε ήταν η σκέψη ότι κάθε βράδυ που ο άντζιερ έκανε το νούμερο ο κλώνος που γεννιόταν σχεδόν αυτόματα πέθαινε! Με πνιγμό! (ο χειρότερος εφιάλτης μου). . Kαι ειδικά αυτό το 100 παραστάσεις, ξέρετε τι σημαίνει..

Από την έκπληξη και την τρομάρα δεν έδωσα σημασία στον δίδυμο του μπειλ, αν και κατά πόσο ήταν κλώνος ή όχι. Διαβάζοντας προηγούμενα ποστ βρίσκω πανέξυπνη την ατάκα που έλεγε ήταν απλά ο ίδιος άνθρωπος -ή κάτι τέτοιο- αν και βρίσκω πιο λογική την θεωρία του κλώνου -αν ήταν αδελφός, που ήταν τόσο καιρό; Από την άλλη, πως μπορεί να λέει με τόση σιγουριά ο Φάλον προστατεύει ότι αγαπώ; Τόση εμπιστοσύνη στον κλώνο; Εδώ έχω χαθεί λίγο, αλλά δε με χαλάει κιόλας...

Να μη ξαναλέμε τα ίδια, από ερμηνείες, ατμόσφαιρα κλπ σκίζει, μ' άρεσε η αφήγηση και το μπρος πίσω -η αγαπημένη μου τεχνική, βλ. Α la folie pas du tout, Hero- και όχι, δεν κατάλαβα ότι έπαιζε ο Bowie, γιατί νοικιάζοντάς την νόμιζα ότι έπαιρνα το Illusionist.. Eίπαμε, είχα ημικρανίες εκείνη τη μέρα ! :)

Δημοσ.

Μα έβαλα.. απλά στο πρώτο ποστ μπέρδεψα το font με το color. Aν ήσουν τόσο γρήγορη που το διάβασες καθώς έκανα edit, τότε με συγχωρείς, ελπίζω να μην έκανα μεγάλη ζημιά.

Δημοσ.

Όχι, ευτυχώς δεν έκανες. happy.gif

Αλλά πλέον έχουμε ειδικό tag (αυτό που σου είπα πριν) για τα spoilers και δεν χρειάζεται να βάζεις white font color. happy.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...