fireflies Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 O Tesla omws den toxere ^Ναι, και αυτό.
antreas18 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Tote i ataka "gt thes na pareis kati pou idi exei parei allos" pou eipe o tesla ston jackman pou kollaei?
KaizerSoze Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Isws variotan na to ftiaxei kai den ithele na paradextei oti den petyxe opws nomize
tonypapadovic Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μα ρε παιδιά στην ταινία παραδέχτηκε ότι δεν τα είχε καταφέρει την πρώτη φορά! Ξεκάθαρα το είπε όταν πήγε ο Angier και τον έκραξε...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μα ρε παιδιά στην ταινία παραδέχτηκε ότι δεν τα είχε καταφέρει την πρώτη φορά!Ξεκάθαρα το είπε όταν πήγε ο Angier και τον έκραξε... Ναι αλλά είχε κάνει λάθος. ΝΟΜΙΖΕ ότι δεν τα είχε καταφέρει. Εκείνη την ατάκα πάντως δε τη θυμάμαι. Μήπως ήταν κακοί οι υπότιτλοι; Τι να σας κάνω που έσβησα και το αντίτυπο του θείου μου... Ας περιμένουμε το DVD.
KaizerSoze Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Nαι αλλα αν δεν το ηξερε αυτος ειναι σχεδον απιθανο να το ηξερε ο Μπεηλ, ή τουλαχιστον θα το ψυλλιαζοταν ποσο μαλλον αν επεμενε να παρει μια μηχανη κάποιος ενώ ο κατασκευαστης πιστευε πως δεν δουλευει
tonypapadovic Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Κάπως έτσι το σκέφτηκα και γω...Μου φαίνεται υπερβολικό να το ήξερε ο Bale, να μην το είχε πει στον Tesla, λογικά να το έμαθε με παρόμοιο τρόπο με τον Angier (χωρίς τα νιαουρίσματα της γάτας κιόλας) και να πήρε την μηχανή κιόλας...! Manuel σινεμά το είδα, στα Village με ομολογουμένως ψιλοχάλια υπότιτλους...Αλλά τον έκραξε ο Angier όταν παραδέχθηκε ο Tesla ότι αυτός ήταν ο μόνος χρηματοδότης του... Φαντάζομια,δυστυχώς, ότι θα αργήσει το Dvd...
sheik Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Μολις ηρθα απο σινεμα. Τ-Α-Ι-Ν-Ι-Α-Ρ-Α!!!!!!Φοβερη,τελεια!!!!! Και η φαση ειναι οτι την ειδα ΤΣΑΜΠΑ επειδη μαζεψα 60 αστερια(odeon cineφιλοι)!!! Στο τελος μηπως ρε παιδια θελει να πει πως κρατησε backup ο Angier? Επειδη μιλαει ο αλλος λεγοντα παλι περι των 3 "βηματων" ενος κολπου και με το που λεει το τελευταιο βημα (θαυμα) δειχνει τον "κλωνο" στο νερο και ΜΠΑΜ τελειωνει...Λετε να ειναι υποννοια για συνεχεια?Παντως εγω δεν θα ηθελα να εχει sequel...
CHRIS_MALL Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά τι λέτε?? Διαφωνώ! Ήταν δίδυμοι και είναι ξεκάθαρο.Αυτό που ειπώθηκε για τον Τesla ήταν επειδή ήταν από πριν στο κόλπο.Ήταν προσχεδιασμένο να πάει Αμερική και να κάνει ο Τesla ότι ξέρει για την μηχανή κλπ.
antreas18 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Kiauto pou les de paizei alla telospantwn
Cue Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Την είδα χθες. Πριν σχολιάσω τα όσα λέγονται να πω μερικά πράγματα. Η ταινία θα ήταν αριστούργημα για μένα αν: Πρώτον, με κάποιο τρόπο είχε αποφύγει το sci-fi στοιχείο και όλα ήταν "magic". Αν η σκηνή όπου τσακώνονται ο Bale με την γυναίκα του ("ξέρω ότι δε με αγαπάς κτλ") δεν ήταν τόσο μεγάλης διάρκειας. Από εκείνη την στιγμή άρχισα να ψιλιάζομαι το "κόλπο" του και περίμενα πότε θα γίνει η αποκάλυψη, για αυτό και δεν μου ήταν τόσο σοκαριστηκό το "prestige" του Bale. Τώρα όσον αφορά το θέμα κλώνου κτλ. Πρέπει να ξαναδώ την ταινία για να δω την σειρά με την οποία εξελίχθηκαν τα γεγονότα. Αυτά που θυμάμαι είναι, 1. Ο Bale μαζί με τον Jackman πάνε σε μία παράσταση του Tesla. 2. O Bale δίνει το keyword "Tesla" στον Jackman 3. Ο Bale ομολογεί στον Jackman μέσω του notebook ότι το "Tesla" ήταν απλά το keyword για να ανακαλύψει πως εθελημένα του έδωσε το notebook 4. Ο Tesla ρωτάει γιατί θέλει ο Jackman κάτι που έχει( ή έχει χρησιμοποιήσει?) άλλος. -Τελικά ο Bale ήξερε για το μηχάνημα? Το είχε δουλέψει? -Αν ο Bale δεν ήξερε για το μηχάνημα, γιατί ανέφερε την λέξη "Tesla"? Μήπως απλά την πήρε λόγω του show που δεν έδωσε ο Tesla? Τέτοια σύμπτωση? -Μήπως ο Tesla όταν λέει για άλλον, αναφέρεται στον εαυτό του και όχι στον Bale? -Ο αδερφός του Bale πότε εμφανίζεται για πρώτη φορά? Υπάρχει περίπτωση να προέρχεται από το μηχάνημα? Πολύ καλή πάντως όπως και να 'χει. 8/10 για μένα.
mixalis8 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 παιδιά είναι εργάρα...... δεν το περίμενα τόσο ωραίο.. στην αρχή βαρέθηκα λίγο αλλά στο τέλος ήταν τέλειο.... θα το ξαναδω σίγουρα.....
mindtrapper Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δεν ξέρω αν το έχει ξαναπεί κάποιος (λόγω χαμένων posts κτλ.) Μπορούμε επίσης να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε ότι ο Bale είχε δίδυμο όταν τον ρωτάει ο Jackman ποιόν κόμπο έκανε και αυτός απαντάει "Δεν ξέρω". Άποψη μου είναι ότι ο ένας δίδυμος έκανε τον κόμπο και o άλλος πήγε στην κηδεία. Πολύ καλή ταινία, θα την ξαναδώ σίγουρα.
Sadead Neth Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δεν ξέρω αν το έχει ξαναπεί κάποιος (λόγω χαμένων posts κτλ.) Μπορούμε επίσης να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε ότι ο Bale είχε δίδυμο όταν τον ρωτάει ο Jackman ποιόν κόμπο έκανε και αυτός απαντάει "Δεν ξέρω". Άποψη μου είναι ότι ο ένας δίδυμος έκανε τον κόμπο και o άλλος πήγε στην κηδεία. Πολύ καλή ταινία, θα την ξαναδώ σίγουρα. Και δεν θα έπρεπε να το είχε συζητήσει ο ένας δίδυμος με τον άλλο αυτό για τον κόμπο όμως; Όπως τα λες είναι λογικά απλά κάποια πράγματα δεν γίνονται φυσιολογικά. Αυτό βέβαια δεν χαλάει την ταινία (ούτε και κάποιες άλλες σεναριακές αναγκαίες τρύπες). Είναι και για εμένα από τις καλύτερες που έχουν βγει φέτος.
mindtrapper Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Και δεν θα έπρεπε να το είχε συζητήσει ο ένας δίδυμος με τον άλλο αυτό για τον κόμπο όμως; Όπως τα λες είναι λογικά απλά κάποια πράγματα δεν γίνονται φυσιολογικά. Αυτό βέβαια δεν χαλάει την ταινία (ούτε και κάποιες άλλες σεναριακές αναγκαίες τρύπες). Είναι και για εμένα από τις καλύτερες που έχουν βγει φέτος. Θα έπρεπε φυσικά, αλλά όπως είπες δεν γίνεται να μην υπάρχουν κενά. Προσωπικά την όλη ιστορία με τον δίδυμο του Bale και τους "κλώνους" του Jackman την εκλαμβάνω σαν το διχασμό ενός ατόμου στην προσπάθεια του για τελειομανία. Ο ένας δίδυμος πέθανε, ο άλλος σκότωνε τον εαυτό του 5 φορές τη βδομάδα στην σκηνή. Τίποτα καλό δεν βγήκε. Anyway, μάλλον πρέπει να διαβάσω το βιβλίο. Σίγουρα θα δίνει περισσότερα νοήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.