spirosta Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Γενικά τα φτηνά είτε ενσύρματα είτε ασύρματα δεν είναι και η καλύτερη λύση...Καλύτερα αν δεν υπάρχει budget πληκτρολόγιο με καλωδιάκι και ποντίκι κάποιο καλό logitech...
runner1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μετά από αυτά που μου λέτε κλίνω περισσότερο σε 2: -Logitech Desktop S510 GR (αν και δεν κατάλαβα Vaggelis100 ακριβώς τι εννοούσες ότι έπρεπε να ανοίξεις το πληκτρολόγιο για να φτιάξεις το κουμπί αναμονής....!) -Microsoft Optical Desktop 1000 Greek Μάλλον αύριο ή μεθαύριο θα έχω πάει να το πάρω.
Vaggelis100 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Απλώς ήταν ένα μικρό πρόβλημα που μπορεί να είχε μόνο το δικό μου πληκτρολόγιο. Όταν το μετακινούσα πατιόταν το κουμπί αναμονής από μόνο του και έμπαινε ο υπολογιστής σε αναμονή. Στην αρχή το είχα διορθώσει από τον πίνακα ελέγχου (δηλαδή στις επιλογές ενέργειας είχα επιλέξει να μην κάνει αναμονή) αλλά μετά επειδή είμαι τελειομανής αποφάσισα να το ανοίξω. Το μετακίνησα-λύγισα λίγο το κουμπάκι προς τα πάνω γιατί ήταν πολύ χαμηλά και γι' αυτό πατιόταν μόνο του και ξελάσκαρα λίγο τις βίδες. Αλλά τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα!
runner1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Χμμμμμ...!Ψήνομαι πολύ για το δικό σου και μετά για το MS 1000!
runner1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Τελικά πήρα το Logitech Desktop S510 GR! Μέχρι τώρα έχω δουλέψεικάνα 4ωρο με το συγκεκριμένο σετ.Οι εντυπώσεις μου τώρα έχοντας δουλέψει και στο 1000 της MS: -Πολύ καλή κατασκευή. -Μου αρέσει η αίσθηση των πλήκτρων,πιο άνετα! -Πολύ καλή εμβέλεια και βάζοντας μπροστά στον δέκτη διάφορες βλακείες για εμπόδια. -Πολύ καλή ακρίβεια το ποντίκι,άνετο με αρκετές λειτουργίες -Γενικώς αποπνέει μια αίσθηση μοντέρνου,καλής κατασκευής,άνεσης. Προς το παρόν μόνο θετικά σχόλια έχω να κάνω.Θα το δοκιμάσω και τις επόμενες μέρες και θα μπορώ να σας πω περισσότερα.Και για να μην παρεξηγούμαι....μιλάω πάντα για τα λεφτά του.Δεν το συγκρίνω με πολύ ακριβότερα γιατί στην ουσία δεν τα έχω δοκιμάσει για να ξέρω.Για όσους ενδιαφέρονται πάντως για το συγκεκριμένο,κοιτάξτε να το βρείτε 50? και κάτω γιατί στο Πλαίσιο ήταν ακριβότερο ενώ στο E-Shop είχε αυτή την διαφορά.Τζάμπα τα 10?. Ότι ερωτήσεις θέλετε να μου κάνετε πολύ ευχαρίστως να σας απαντήσω. Κάτι ακόμα Vaggelis100....προς το παρόν το κουμπάκι της αναμονής δεν μου κάνει κανένα κόλπο.Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.