Προς το περιεχόμενο

Επιλογή σετ πληκτρολογίου-ποντικιού!

runner1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3 με τις αντίστοιχες τιμές από 2μαγαζιά που με βολεύουν όσον αφορά το που μένω!!!Απλώς θα ήθελα να ξέρω από όσους ξέρουν και τα έχουν δοκιμάσει ποια είναι η καλύτερη επιλογή!Τα σετ είναι τα εξής:

Logitech Desktop EX110 - (Ασύρματο) 38.90 PLAISIO

Microsoft Optical Desktop 1000 Greek - (Ασύρματο) 37 E-SHOP, 36.90 PLAISIO

MS WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3.0 COMFORT GREEK DSP 42.90 E-SHOP

Ποιο προτείνετε από όλα;Υπόψιν....δεν θέλω να δώσω παραπάνω λεφτά από αυτά που κάνουν ήδη!

Δημοσ.

Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ασύρματο σετ ακόμα, αλλά το σκέφτομαι..Μόνο για mouse όμως γιατί (δεν ξέρω αν ισχύει, ας πει κάποιος που ήδη έχει) οι μπαταρίες του πληκτρολόγιου δεν κρατάνε καθόλου..!

Οπότε θα πάω μάλλον για ένα καλό ασύρματο mouse..

Εν ολίγοις, αν το χεις αποφασίσει, επειδή το χω δει στην "πράξη" και το δούλεψα ενα 3ωρο και αν μπορείς να δώσεις λίγα ευρώ παραπάνω..θα σου πρότεινα αυτο..

Όσο για το Logitech Desktop EX110, το ποντίκι του είναι "ψεύτικο"..

Δημοσ.

απο αυτα που προτεινεις θα διαλεγα τα logitech! για τα microsoft γενικα δεν ακουγονται και τα καλυτερα. επισης ακομα καλυτερα αυτα που προτεινει ο TNT-STM!

Δημοσ.

Γενικά μια καλή λύση για να πάρεις σετ είναι να δώσεις παραπάνω λεφτά και να πάρεις κάτι καλύτερο... Δώσε 60-90Ε για να έχεις και καλό ποντίκι και όχι καμια πατάτα... Σε αυτά τα λεφτά και οι δύο μάρκες έχουν πολύ καλά μοντέλα..

Στο MS Elite που έχω το πληκτρολόγιο κράτησε με τις δεύτερες μπαταρίες (απλές Energizer) 21 μήνες.. Το έχω τώρα τρία χρόνια και έχει φάει πολύ χρήση.. Τώρα του έβαλα τις Energizer Ultmate... για να δούμε θα κάνουν τίποτε??

Δημοσ.

Έχω το Logitech ΜΧ5000 Laser Bluetooth ...

Μπαταρίες Πληκτρολογίου 6 μήνες και ακόμα να πεθάνουν ...

Να σας πω όμως την αλήθεια, μπορεί να είναι ακριβό (μου το κάνανε δώρο) αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος. Αρκετά κολήματα, μικρή εμβέλεια και τέλως πάντων αν δεν ήταν δώρο δεν θα το έπαιρνα. Θα γύρναγα εύκολα σε ενσύρματο ...

Δημοσ.

Γι αυτο σε παραπέμπω στην αρχική μου πρόταση...Ενσύρματο πληκτρολόγιο και δώσε κάτι παραπάνω για ένα καλύτερο ασύρματο mouse..

Δημοσ.

Δεν θέλω να πάρω κάτι πιο ακριβό για αυτό και είπα μόνο αυτά τα 3 μοντέλα αν και ψήνομαι πολύ και για αυτό που πρότεινε ο TNT-STM.

Δημοσ.

Για το συγκεκριμένο MS WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3.0 COMFORT GREEK DSP δε θα σου το πρότεινα.Το έχω έγω και άλλοι 2-3 φίλοι που δουλεύαμε μαζί σαν προγραμματιστες στο παλιό Natural Keyboard της Microsoft και είπαμε να αλλάξουμε και είναι αρκετά φτηνιάριακη κατασκευή παρόλο το design.Επίσης πολλάθέματα συγχρονισμού στα πλήκτρα.Όταν πατάς 2 μαζί π.χ Shift και σειρά απο πλήκτρα όχι 1 μόνο κάποια στιγμή συνεχίζει σαν να μην είναι πατημένο.Σε παιχνίδι αν θέλεις να πάς λοξά πατώντας 2 βελάκια μαζί μετα απο 1-2 δευτερόλεπτα πάλι το χάνει.Και αυτό δε συμβαίνει μόνο στο δικό μου αλλά και στων φίλων μου, οπότε καλύτερα να το αποφύγεις.

Θα σου πρότεινα και εγώ κατι σε πιο ακριβό σε Microsoft ή Logitech για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσ.
Έχω το Logitech ΜΧ5000 Laser Bluetooth ...

Μπαταρίες Πληκτρολογίου 6 μήνες και ακόμα να πεθάνουν ...

Να σας πω όμως την αλήθεια, μπορεί να είναι ακριβό (μου το κάνανε δώρο) αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος. Αρκετά κολήματα, μικρή εμβέλεια και τέλως πάντων αν δεν ήταν δώρο δεν θα το έπαιρνα. Θα γύρναγα εύκολα σε ενσύρματο ...

Αρκετά προβληματικό μοντέλο. Όμως, το έχω πλέον συνηθίσει και δε θέλω να τ' αλλάξω (υποψία τάσεων μαζοχισμού). Τα touch sensitive πλήκτρα για τη ρύθμιση του ήχου με έχουν βολέψει και το design του μ' αρέσει αρκετά. Οι «μαμίσιες» μπαταρίες κράτησαν ~2.5 μήνες με 8-10 ώρες χρήση/μέρα, το ποντίκι θέλει φόρτιση κάθε ~4-5 μέρες. Bluetooth και laser είναι αρκετά ενεργοβόρα (+lcd screen). Σχετικά με την εμβέλεια μέχρι τα ~3 μέτρα (που είναι το κρεβάτι :P) δεν έχω κάποιο πρόβλημα.

Πάντως δεν το προτείνω σαν καλή αγορά. Συμφωνώ με την άποψη ενός wired keyboard κι ενός ποιοτικού wireless mouse (με βάση φόρτισης).

Δημοσ.

Έχω το Desktop 1000 Greek (το 2ο που προτείνεις). Λοιπόν το έχω από τέλη Σεπτεμβρίου και είμαι ακόμη με τις μπαταρίες του κουτιού. Βέβαια, τώρα τελευταία πετάει μερικές φορές (2-3 φορές τη μέρα) το μηνυματάκι που λέει ότι το σήμα είναι αδύναμο, πράγμα που σημαίνει ότι οι μπαταρίες άρχισαν να τελειώνουν. (Βέβαια, πατάω 1 ΟΚ και συνεχίζω κανονικά, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα, μήπως είναι bug των drivers; ) Δεν ξέρω αν αυτή είναι η στάνταρ διάρκεια των μπαταριών σε ένα ασύρματο σετ μιας και είναι το πρώτο μου, αλλά πάντως είμαι ικανοποιημένος (περίμενα κανα δυό μήνες το πολύ).

Τώρα από ποιότητα, είναι αυτή που έχω συνηθήσει από την Microsoft, δηλαδή κορυφαία. Θα σου πω περίπου τι προτιμάω για να καταλάβεις πως είναι το σετάκι:

1) δεν μπορώ με τίποτα τα γυαλιστερά πλήκτρα που γλυστράει το δάχτυλο επάνω

2) θέλω να έχει Play/Stop/Mute/My Documents κουμπιά τα οποία τα έχει (αν και πιστεύω ότι τα περισσότερα πλέον πληκτρολόγια έχουν τέτοιες συντομεύσεις)

3) το ποντίκι να είναι όσο πιο απλό γίνεται (το κλασικό αυτό σχήμα είναι το πιο βολικό που έχω δοκιμάσει και δεν το αλλάζω με τίποτα)

Αυτά. Δες και κρίνε ανάλογα.

Δημοσ.

Εγώ έχω αυτό που λέει ο TNT. Είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό σε σημείο που να μην μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά του από κάποιο ενσύρματο. Βέβαια είχα κάποια ασήμαντα ψιλοπροβληματάκια αλλά δεν έχω τώρα κανένα πρόβλημα: Στην αρχή οι μπαταρίες που είχε μέσα το κουτί ήταν σχεδόν άδειες και όταν μου τέλειωσαν τα έπαιξα. Λέω μα καλά τόσο γρήγορα; Όταν όμως έβαλα δικές μου κράτησαν πιο πολύ. Εδώ και μισό χρόνο τις έχω και δεν έχουν τελειώσει. Μετά είχα πρόβλημα και με το κουμπί για την αναμονή, που όταν μετακινούσα το πληκτρολόγιο πατιόταν και αυτό, αλλά μετά όταν άνοιξα το πληκτρολόγιο και το διόρθωσα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Και τέλος το scroll wheel του mouse μπορεί να σου φανεί στην αρχή κάπως σκληρό σε σχέση με κάποια άλλα ποντίκια (εγώ είχα microsoft πιο πριν και κουνούσε πραγματικά μόνο του) αλλά μετά στρώνει κάπως. Πάντως εγώ έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος! :P

edit: Να προσθέσω ότι το keyboard μου φάνηκε το πιο κομψό από όλα και παρ' όλα αυτά διαθέτει και πολλές λειτουργίες.

Δημοσ.

Όσον αφορά το ποντίκι θα πρότεινα το G7 της Logitech.

Ξέρω πως είναι ακριβό και πως θα υπάρξει σοβαρός αντίλογος για την διάθεση ενός τέτοιου ποσού για την αγορά του.

Θεωρώ πως είναι το κορυφαίο.

Δημοσ.
Για το συγκεκριμένο MS WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3.0 COMFORT GREEK DSP δε θα σου το πρότεινα.Το έχω έγω και άλλοι 2-3 φίλοι που δουλεύαμε μαζί σαν προγραμματιστες στο παλιό Natural Keyboard της Microsoft και είπαμε να αλλάξουμε και είναι αρκετά φτηνιάριακη κατασκευή παρόλο το design.Επίσης πολλάθέματα συγχρονισμού στα πλήκτρα.Όταν πατάς 2 μαζί π.χ Shift και σειρά απο πλήκτρα όχι 1 μόνο κάποια στιγμή συνεχίζει σαν να μην είναι πατημένο.Σε παιχνίδι αν θέλεις να πάς λοξά πατώντας 2 βελάκια μαζί μετα απο 1-2 δευτερόλεπτα πάλι το χάνει.Και αυτό δε συμβαίνει μόνο στο δικό μου αλλά και στων φίλων μου, οπότε καλύτερα να το αποφύγεις.

Θα σου πρότεινα και εγώ κατι σε πιο ακριβό σε Microsoft ή Logitech για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Το ιδιο εχω και εγω και μου κανει τα ιδια !!!

και ειχα συνεχεια προβλημα με το mouse. Τελικα εβαλα το πληκτρολογιο στο 2ο pc που δε μπαινουν παιχνιδια και το mouse σε μια κουτα! Οι μπαταριες στο συγκεκριμενο κρατανε πανω απο χρονο.

Τωρα πηρα το logitech ενσυρματο που εχει το πλαισιο με 35ευρω αλλα δε με εντυπωσιασε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...