Προς το περιεχόμενο

Ειμαι ή δεν ειμαι??

liapinio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,εχω ενα προβλημα.Εχω dsl και μοντεμ το linksys wag200g ενω ειμαι καινονικα συνδεδεμενος στο ιντερνετ οταν παω να ανοιξω σελιδες μου δεν τις ανοιγει,μου βγαζει την επιλογη με ποια συνδεση θελω να συνδεθω στο ιντερνετ!!παταω ακυρο και μετα ανοιγει τη σελιδα.Ξερει κανενας τι συμβαινει??

Δημοσ.

χμ.....

τι εννοεις ενω ειμαι καινονικα συνδεδεμενος ?

που το καταλαβαίνεις εφόσον δεν ανοίγεις κάποια σελίδα.....επίσης πώς έκανες το ποστ αυτό χωρίς να είσαι συνδεδεμένος ?

το ιντερνετ έπεζε κανονικά και κάποια στιγμή έγεινε αυτό η είναι καινουργιος o router η η συνδεσή?

more info please

Δημοσ.

Σβήσε όλες τις παλιές (μάλλον dial-up) συνδέσεις. Στη συνέχεια δώσε τα σωστά DNS τόσο στο TCP/IP της κάρτας δικτύου σου όσο και στο ρούτερ, και λογικά θα δουλέψει.

Εκτός αν όταν πας να ανοίξεις σελίδα σβήνει το λαμπάκι 'internet' από το ρούτερ που σημαίνει ότι στον πίνακα ελέγχου του ρούτερ (στο 192.168.1.1) έχεις βάλει λάθος πεδίο στο DSL Modulation (προτεινόμενο το multimode, που ότι και να έχεις το βρίσκει μόνο του).

Δημοσ.
eisai....sigoura eisai.ti lete kai eseis paidia?den einai?

πάντως και εγώ πιστεύω ότι είναι. Σίγουρα δηλαδή! Γιατί αν δεν ήτανε πώς θα ήτανε; Απλή λογική είναι φίλε μου:mrgreen:

Δημοσ.
πάντως και εγώ πιστεύω ότι είναι. Σίγουρα δηλαδή! Γιατί αν δεν ήτανε πώς θα ήτανε; Απλή λογική είναι φίλε μου:mrgreen:

kai ego etsi to skeftika file mou.einai xoris deuteri skepsi...

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια,εχω ενα προβλημα.Εχω dsl και μοντεμ το linksys wag200g ενω ειμαι καινονικα συνδεδεμενος στο ιντερνετ οταν παω να ανοιξω σελιδες μου δεν τις ανοιγει,μου βγαζει την επιλογη με ποια συνδεση θελω να συνδεθω στο ιντερνετ!!παταω ακυρο και μετα ανοιγει τη σελιδα.Ξερει κανενας τι συμβαινει??

Σου βγαζει και το μηνυμα οτι καποιο προγραμμα προσπαθει να συνδεθει στο ιντερνετ και να επιλεξεις τη συνδεση?Εχω ξαναδει παρομοιο φαινομενο.

Εισαι κανονικα συνδεδεμενος στο ιντερνετ.πατας cancel στο παραθυρο που σε ρωταει και συνεχιζει κανονικα.

Αν κανεις αυτο που λεει ο Thanocaster πιστευω πως θα εισαι οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...