Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει το vobsub

v-tidus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά,δεν ξέρω τι γίνεται,αλλά από σήμερα όποτε ανοίγω το media player για να δω κάποια ταινία με υπότιτλους,δεν μου ανοίγει κάτω δεξιά το βελάκι του vobsub,και δεν εμφανιζονται οι υπότιτλοι.

Μήπως κανείς σας ξέρει πως μπορώ να φτιάξω το πρόβλημα.

Ευχαριστώ και περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Έναρξη > Όλα τα προγράμματα > VobSub > DirectVobSub Configure > καρτέλα General > στο πεδίο Loading βάλε Load when needed ή Always load, τσέκαρε τα External και Embedded και πάτα ΟΚ.

Δημοσ.

Eυχαριστώ φίλε μου για τη απάντησή σου,μόλις το έκανα και μου εμφάνισε το πράσινο βελάκι κτλ,όμως δεν μου εμφανίζει ακόμη τους υπότιτλους.

Μήπως ξέρεις τι παίζει,αλλά και να μην ξέρεις,και πάλι σ'ευχαριστώ.

Δημοσ.

Nαί,δεν τίθεται τέτοιο θέμα.Έχουν το ίδιο όνομα.

Το περίεργο είναι πως το πρωί τους έδειχνε κανονικά,και από το απόγευμα και μετά δεν δείχνει τίποτα.

Δημοσ.

Ή, αν έχεις XP, ένα system restore σε κάποια στιγμή πριν σου δημιουργήσει το πρόβλημα για να είσαι σίγουρος. Αν κάτι έχει γίνει στη registry ή στο system folder των Windows, το uninstall/install ίσως να μην είναι αρκετό.

Εμένα πάντως το system restore με έχει σώσει αρκετές φορές από παρόμοια "ανεξήγητα" προβλήματα.

Δημοσ.
Ή, αν έχεις XP, ένα system restore σε κάποια στιγμή πριν σου δημιουργήσει το πρόβλημα για να είσαι σίγουρος. Αν κάτι έχει γίνει στη registry ή στο system folder των Windows, το uninstall/install ίσως να μην είναι αρκετό.

Εμένα πάντως το system restore με έχει σώσει αρκετές φορές από παρόμοια "ανεξήγητα" προβλήματα.

Συνοπτικά πως γίνετε το system restore ?

Δημοσ.

Έχω update.

Δεν μπορώ να κάνω επαναφορά συστήματος,γιατί δεν υπάρχει κάποιο restore point χθεσινό ή προχθεσινό,έκανα reinstall το vobsub,και πάλι τζίφος.

Όμως ανακάλυψα κάτι.Δεν παίζει τους ελληνικούς υπότιτλους,τους αγγλικούς τους παίζει.Άρα κάτι παίζει με της ρυθμίσεις γλώσσας.Το πρόβλημα είναι πως δεν βρήκα κάτι να αλλάξω.....

Δημοσ.

Μήπως το αρχείο των υποτίτλων είναι σε Unicode και όχι σε ANSI? Μου το έκανε και εμένα με διάφορους υπότιτλους και έφτιαξε με αλλαγή του Unicode (UTF-8) σε ANSI.

Δημοσ.

Παιδιά,οκ,τελικά έκανα επαναφορά συστήματος και τους δείχνει μια χαρά.

Ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας!!!!

Δημοσ.

Αφού έφτιαξε μια χάρα. Όσο για τη μετατροπή από UTF-8 σε ANSI, το notepad των Windows, στην επιλογή Save As έχει και encoding. Κάνει τη μετατροπή σωστά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...